Şimdi Ara

Turkcell'den faturasız ve hiç kullanılmamış hat nasıl alırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler turkcell faturasız hat almak istiyorum ama geçen öylesine sormuştum

adam havuzdan veriyoruz hepsi kullanılmış dedi ama 2 yıldır işlem görmeyen numaralarmış

ben 0, geçmişte hiç kimsenin kullanmadığı bir numarayı nasıl alacam?

illa o 2 yıldır işlem görmeyen havuzdaki numaralardan almak mı zorundayım faturasız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csoyun -- 3 Şubat 2017; 16:36:15 >

• İllaki sıfır hatlı numaralar vardır. Başka yerlere sorun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0561 li numaralara bakın. yeni cıktı prefixi. 0 hiç kullanılmamıs hatlardır.
  • hocam baktım googleye 0561 neymiş diye trabzonsporlularınmış

ben koyu fenerliyim, sonunda 61 olması önemli değil ama biri bana sordugunda ben 61cell mi kullanıyom diyecem

varmı başka böyle 0 hat alabilceğim birşey?

@yafess_

@aygunn

adam heryerde aynı dedi acaba yalan mı söyledi

hatta sordum ben faturasız değil faturalı hat alsam yine mi kullanılmış numara alcam dedim ve o da evet dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csoyun -- 5 Şubat 2017; 14:8:49 >
  • sanırım yok 0 hat :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'e o kadar çok talep var ki sıfır hat bulmak imkansız.. Birisi yeni hat almak için diğer operatörLere gitmeyip önce Turkcell'e gidiyor.

DolayısıyLa Turkcell'de kullanılMAmış hat kalmamıştır neredeyse..

Düşünsene 0530, 0531, 0532, 0533, 0534, 0535, 0536, 0537, 0538, 0539 kısacası 053x ile başlayan prefixLerin hepsi kullanılıyor.

Sıfır kullanılMAmış hat istiyorsan diğer operatörlerden numara alıp Turkcell'e taşımak daha mantıkLı olur.
  • TURKCELL hat al numara değiştir sıfır numara verirler heralde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.