Şimdi Ara

Turkcell'den Iphone 3G almayı düşünüyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz gibi turkcellin uygun kampanyaları bulunmakta, bende bir iphone sahibi olmak için turkcell'den iphone almayı düşünüyorum. Ancak bir kaç soru var kafamda, öncelikle faturalı hattıma alacağım iphone'un faturalı hattını çıkarıp kontörlü hattı takıp kullanma imkanım var mı? Sadece o faturalı hattımı kullanabiliyorum. Yani açıklık getirmek gerekirse benim 6 aydır kullandığım faturalı hattım olmadığı için babamın hattına alacağım telefonu malüm kredi kartıyla alışveriş yapmak istemiyorum. Babamın faturalı hattına telefonu alıp daha sonra ben o telefona kendi kontörlü hattımı takabilirmiyim, yoksa sadece faturalı hatlamı kullanabilirim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, sürç-ü lisan eylediysem affola..

• İstediğiniz hattı kullanabilirsiniz (Turkcell,Avea,Vodafone faturalı kontörlü vs)
  • Teşekkürler, fiyatlarda eşitken bir iphone alalım bizde :)

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

İstediğiniz hattı kullanabilirsiniz (Turkcell,Avea,Vodafone faturalı kontörlü vs)
  • Tabiki her türlü hattı kullanabilirsinz ancak ıphone ile taahüt ettiginiz paket bu durumda babanızın hattına tanımlı olacak.Bunu biliyor olabilrsn hatırlatmak istedim.Böyle bir durumda babanında kullanım alışkanlıgını şaşırtmadan mini paket alabilirsin.O zaman babanın tarifesinde degişiklik olmaz+haftanın 2 günü bedava konuşma ve sms+kullanırsa 1GB internet kullanımındanda faydalanır.Sende ıphoneuna sahip olursun.Bir tanbe internet paketi aboneligi alırsın o hattına yemede yanında yatDİkkat et yatarken düşürme ama cihazı kırma
  • Mini pakette tarifede bir değişiklik olmuyor mu ?
  • Hayır mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendirilmeye devam ediyorsunuz + olarak 24 ay 69 ytl ödeme yapıyorsunuz ıphone ve haftanın 2 günü bedava konusma,sms ve 1 gb internet için.399 ytl ön odeme alınan bir paket bu.
  • bugün ben turkcellden iphone alacaktım hattıma tanımlamamışlar telefonu..müşteri merkezini aradılar tanımlatmak için fakat benim tarifem 1 yıl taahhütlü herkesle 120 tarifesi olduğu için bu tarifeden vazgeçersem 132 lira cayma bedeli alınacağını söylediler..bu tarifedende vazgeçilmediği zamanda telefonu hatta tanımlamayacaklarını söylediler..sizdede böyle bir durum varsa problem olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyatlar nasil bu i phone turkcell kampanyasinda ??
  • Bugün aslında bende bir iphone 3g almayı düşünüyordum.Bizim burada sürekli alışveriş yaptığım turkcell bayii, "isterseniz biraz daha bekleyin çünkü temmuz ortaları veya en geç sonlarına doğru iphone 3gs modelinin geleceğini söyledi" ben agustos diye biliyordum ama bakalım inşaallah göreceğiz,bende haliyle beklemeye karar verdim..Umarım mini paket,yeni 3gs dede devam eder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 24 Haziran 2009; 0:06:46 >
  • Evet dedim zaten haftada 2 gün bedava konuşma falan diye, hesaplı olur :D ilgilendiğiniz için teşekkürler..

quote:

Orjinalden alıntı: Rdegerli

Tabiki her türlü hattı kullanabilirsinz ancak ıphone ile taahüt ettiginiz paket bu durumda babanızın hattına tanımlı olacak.Bunu biliyor olabilrsn hatırlatmak istedim.Böyle bir durumda babanında kullanım alışkanlıgını şaşırtmadan mini paket alabilirsin.O zaman babanın tarifesinde degişiklik olmaz+haftanın 2 günü bedava konuşma ve sms+kullanırsa 1GB internet kullanımındanda faydalanır.Sende ıphoneuna sahip olursun.Bir tanbe internet paketi aboneligi alırsın o hattına yemede yanında yatDİkkat et yatarken düşürme ama cihazı kırma

• Mini paket ile alınca toplam 2055 YTL ye geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.