Şimdi Ara

Turkcell'e Geçeceğim Sorularım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Eko 3gb paketine geçmek istiyorum ama 500 dk bazen yetmeyebilir o yüzden salla kazanla ilgili sorum var.
    Cuma gününden perşembeye kadar istediğimiz gün haftada 1 kere kazanabilir miyiz?
    Salla kazan her yöne bip dakikası verirse, bu dakikalar ile telefonunda bip olmayan kişiyi arayabilir miyim yoksa vodafone birini ararsam tarifedeki 500 dakikadan mı kullanır?
    Ne sıklıkla her yöne bip dakikası veriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• salla kazan 5 ocak 2018 itibariyle bitiyor.
    bip her yöne 1000 dak,ka paketi alırsın 10 tl ye.
    bipli olmayan kişileri de bip her yone olarak arayabilirsin.
  • bu tarifelere geçmek yerine lifecell paketlerinde kampanya var bip aramalarına ek olarak 600 dk her yöne ve 2 gb sosyal medya veriyor. bip aramalarını vs hesaba katmazsak 4 gb internet 600 dk ve 2 gb sosyal medya 30 tl uygun değil mi?
  • potansiyel suçlu P kullanıcısına yanıt
    ben sordum gsm üzerinden kullanılan extra dk ve sms yokmuş o pakette.sadece acil durumlarda kullanılacak 200 dk falan demişti sanırsam faturalıda varmış.lifecell mantığı herşeyi internet üzerinden kullanmak bip upcall falan onunla da uğraşmak var forumda çok şikayet var lifecell için görüşme kalitesi berbat diyorlar arada ulaşılamıyor diyormuş bakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Ufak tefek sorunlar oluyor onu da zamanla düzeltirler diye düşünüyorum düzeltilmezse müşteri hizmetleriyle görüştüm cayma bedeli ödemeden alt veya üste tarifelere geçebiliyorum. Şu an benim tarifem tam olarak şöyle 4 gb internetim var buna ek olarak 2 gb Facebook ve Twitter sosyal medya interneti, 100 sms, 100 dk Lifecell şebeke üzerinden aramalar ayrıca 12 ay 500 dk heryöne şebeke üzerinden arama hakkı. O Ivır zıvırlardan da bahsetmiyorum. Tüm bunlar İçin 30 tl fatura ödüyorum. Size eksik Bilgi verilmiş olabilir çünkü bu dediklerimi aynı zamanda Turkcell Hesabım uygulamasında da takip edebiliyorum.

• potansiyel suçlu P kullanıcısına yanıt
    faturalıda var hocam ben faturasız düşündüğüm için onu sordum faturasızda ilave heryöne dk yok dediler.

• meeb kullanıcısına yanıt
    Tamam anlaşıldı o zaman ☺️

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • salla kazan kampanyası 06 Temmuz 2018 tarihine kadar geçerlidir

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/4-5g-hizinda-kampanyalar/4-5g-salla-kazan-kampanyasi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.