Şimdi Ara

Turkcell'e geçiş yapmak istiyorum ama fiyatlar yakıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcelli nette hızlı olduğunu cümle alem biliyor.Son ramazan kampanyasiyla arkadaşlarım 15-20 gb arası hediye gb kazandı (bip uygulamasini indirip)Vodafone'da tik yok.
    Ama paketim cok uygun: 3gb+600dkheryone+1000sms=19₺
    İstersem 10₺ verip 3gb daha aliyorum.Turkcellde daha ucuzu yoktur ama en azından buna yakın bildiginiz paketler var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende yarın itibariylen Vodafonlu oluyorum.

Turkcell hem pahalı, hemde bulunduğum bölgede 4.5G sıkıntılı. 3-4 mpbs arasında gidip geliyor. İnşallah Vodafonda böyle sorunlar yaşamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sehir merkezlerinde hepsi hızlı tt bile.Ama ben sehre uzak yerde kaldığımdan ve sürekli internette olduğumdan sıkıntılı oluyor vodafone.Paketleri cok iyi ama

• Lene kullanıcısına yanıt
    Bulunduğun bölgede en iyi operatör hangisi ise o operatöre geçin, markaya takılmayın..

AsLında hiç bir operatör Türkiye genelinde %100 çekim kalitesini ve internet hızını garanti edemiyor.. Bütün operatörlerin sinyal kaybı yaşadığı yerler var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 28 Mayıs 2017; 15:2:54 >
  • Yok markalara takilan bir insan değilimde,Nerde olursam olayim turkcellin neti hep daha hızlı.

• Aynı durumdayız turkcellede de mega3gb gibi bi tarife olsa durmam geçerim
  • Turkcell'de o fiyatlara tarife bulman pek mümkün değil ama bazen kısa süreli kampanyalar oluyor onları yakalarsan ucuza yararlanırsın ama yinede o kadar ucuz olmaz. Turkcell'de verdiğin fazla parayı kalite, çekim gücü, verdiği hediyeler, fizy, tv+, dergilik gibi uygulamaları ile çıkartıyorsun aslında. Mesela ben önceden spotify kullanıyordum aylık 10tl ödüyordum şimdi fizy kullanıyorum paket dahilinde bedava internettende yemiyor. Vodafone'nun sistem hataları yada müşteri hizmetleri ilede uğraşmıyorum. Kısacası belki 10tl fazla ödüyorum ama kafam rahat.(Tarifem GNC FULL 39TL)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragontool

Turkcell'de o fiyatlara tarife bulman pek mümkün değil ama bazen kısa süreli kampanyalar oluyor onları yakalarsan ucuza yararlanırsın ama yinede o kadar ucuz olmaz. Turkcell'de verdiğin fazla parayı kalite, çekim gücü, verdiği hediyeler, fizy, tv+, dergilik gibi uygulamaları ile çıkartıyorsun aslında. Mesela ben önceden spotify kullanıyordum aylık 10tl ödüyordum şimdi fizy kullanıyorum paket dahilinde bedava internettende yemiyor. Vodafone'nun sistem hataları yada müşteri hizmetleri ilede uğraşmıyorum. Kısacası belki 10tl fazla ödüyorum ama kafam rahat.(Tarifem GNC FULL 39TL)

Tarife içeriğiniz neler?

• 25 yaş ve altındaysan 750 dk, 1000 SMS, 3 GB’ı gece toplam 6 GB internet, interneti içinde BiP, Fiz, lifebox, TV+, Dergilik 39 TL.http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/gnc-full-paketi
  • Lene kullanıcısına yanıt
    vodofone lu oldugina baya pisman olacaksın benden demesi

• Hocam kullandığın tarife, faturasız hat içinmi acaba?
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı bakalım. BeğenmeZsem 90 gün sonra değiştiririm.

19 tl ye Mega paket, güzel hoşuma gitti ama bakalım.

• Olayı çözdüm artık.Çift hatlı bir telefon aldım.Birine turkcell genç star paket yaptım.Diğerine de telekom faturasız aldım ona da gündüz gece 10 gb paketi tanımladım.Yeri geldi mi bir ondan bir bundan abanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim evde vodafone çekmiyor bu yüzden hattımı turkcele taşıdım gncfull4gb yaptım şimdilik iyiyim biptende 18 gb internet aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Hayırlısı bakalım. BeğenmeZsem 90 gün sonra değiştiririm.

19 tl ye Mega paket, güzel hoşuma gitti ama bakalım.

Sehir merkezinde herhangi bir sikinti yok.Bende ayni paketi kullanıyorum.Benim turkcell isteme sebebim merkezden uzağım ve online oyun oynuyorum arada sirada yavaş kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

Benim evde vodafone çekmiyor bu yüzden hattımı turkcele taşıdım gncfull4gb yaptım şimdilik iyiyim biptende 18 gb internet aldım

Fiyat nedir hocam faturasız degil mi?

• Bende geçmek istiyorum turkcell e ama Türk Telekom kullanıyorum şuan 3 gb internetim var yanınada 4 GB ek paketim var ama bu bile yetmiyor 4 GB üstelik gece gündüz farkı varken nasıl yetiştiricem paketi

Geçmezsem de turkcell e türk Telekom beni kanser edecek evde 4.5 g çeksede niyeyse hep 2g düşüyor 1 saat düzelmiyor, durup dururken bağlantı kopuyor

Napıcağımı şaşırdım Vodafone desen burda hiç çekmiyor

• Gncfull 4gb 30 tl 2+2gb 30 tl yüklemeye 1 gb haydi gel kazandan 1 gb geliyor hesabım üzerinden yüklersen 30 tl'yi iade ediyor 1 hafta boyunca kullanıyorsun ücretsiz servisleride fizy bip dergilik var özelikle fizy çok iyi kotandan gitmiyor istediğin kadar müzil aç dinle

• serseri441907 kullanıcısına yanıt
    Paket gayet güzel hediyelerle beraber 6gb oluyor ama 2+2 den kaybediyor.Gece zaten evdeyiz dolayisiyla 4gb oluyor benim için.

• Hocam 30 tl ye 1 gb kampanyası 31 mayısta son haydi gel 12 ay boyunca veriliyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.