Şimdi Ara

Turkcell'e geçmek istiyorum fakat internet hız sınırı düşündürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Avea'ya geçip pişman olduktan sonra Vodafone'a geçiş yaptım daha iyi olmasına rağmen yine de stabil değil maalesef. Tekrar Turkcell'e dönmek istiyorum fakat yıldız paketlerinde interneti 2. Sınıf olduğu ve hız sınırı olduğu için, 4G değil 3G'nin bile üst sınırı olmayan bir sınır koyduğu için geçip geçmemekte kararsızım. Benimle aynı durumda olan var mı? Bu durumda ne yapmalı? Vodafone ile hiç olmazsa 10-30Mbps hız alıyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalite konfor istiyosan kesenin ağzını açıcaksın yapıcak bişey yok

• Stabil kelimesinin anlamını biliyor musun?

• uçuran paketleri incelediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow is humanist

Stabil kelimesinin anlamını biliyor musun?

Bilgilerinizle aydınlanmak isteriz.

• 40 Mbit ile yapıp 7 Mbit ile yapamayacağınız şeyin ne olduğuna bağlı tamamen. Ya da 4G çeken yerde 100 Mbit ile yapamayacağınız şeye. Sizin ihtiyacınız önemli hani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

40 Mbit ile yapıp 7 Mbit ile yapamayacağınız şeyin ne olduğuna bağlı tamamen. Ya da 4G çeken yerde 100 Mbit ile yapamayacağınız şeye. Sizin ihtiyacınız önemli hani.

Aslında 5Mbps normal bir kullanıcı için yeterli bence, hele ki bu sınırlı kotalarla. Ama yine de bir kısıtlamanın olması insanı rahatsız ediyor işte... Yarına kadar kararımı vereceğim, hayırlısı artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu konuyu merak ediyorum. hız 7.2 ye kadar diyor mesela yıldız paketinde yoğun kullanılan bir yerde öncelikten dolayı hız 1 mbit in altına düşüyorsa hiç bir işe yaramaz.
  • 7 mbps sinirli olmasi bence avantaj kota akip bitmez lakin 2.sinifa atmasi sorun olabilir. Bu da 7 mbps altini veren bolgelerde problem yaratabilir. Yogun bolgelerde 4g destegi varsa cok da sorun olcagini dusunmuyorum.
    Edit:lte hiz siniri 100mbps bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsO6 -- 16 Nisan 2016; 9:48:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

7 mbps sinirli olmasi bence avantaj kota akip bitmez lakin 2.sinifa atmasi sorun olabilir. Bu da 7 mbps altini veren bolgelerde problem yaratabilir. Yogun bolgelerde 4g destegi varsa cok da sorun olcagini dusunmuyorum.

hocam hazirana kadar 600mbs tum paketler ama alabilcek tel varmi Türkiye de orasi malum ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

7 mbps sinirli olmasi bence avantaj kota akip bitmez lakin 2.sinifa atmasi sorun olabilir. Bu da 7 mbps altini veren bolgelerde problem yaratabilir. Yogun bolgelerde 4g destegi varsa cok da sorun olcagini dusunmuyorum.

Yildiz paketlerinde de 100 mbps LTE de 2. Sinif mi?

• Bende bunu anlamıyorum 2 gb kotanla 100 mbhs alsan ne olur 10/30 arası yeterli bence

• Dediginiz gibi benim derdimde hiz degil. 2. öncelik meselesinden dolayi bazi durumlarda bu internet paketi ile internete bile girilmeyebilir. Uygulamada durum nasil onu merak ediyoruz.
    Yoksa bana 3g-4g de stabil 1Mbit hiz bile yeter. Çogu yerde wifi var zaten.
    simdi baska bir operatördeyim güya 3g-4g ful yada yakın çekerken forum sayfasynı açmam bile zaman aliyor. Baska sayfalari açmaya çalistigimda sayfa açilmadan önce epey bekliyor. Böyle bir durum olacaksa hiç geregi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 16 Nisan 2016; 11:13:20 >
  • Kacmaz paketleri kullan. Boyle birsey olmaz

• 2. Sınıf olamayan en düşük tarife hangisi acaba?

• Ben geçen sene yıldız paketinin uygunluğuna aldanıp Turkcell'dir iyidir diye balıklama atlamıştım. Kafayı yedirtmişti bana. Yoğun bölgelerde, istanbul trafiğinde felan internete girme imkanı yoktu resmen. Bu 2. sınıf muhabbeti yüzünden 2 ay dayanamadan Vodafone'a geri dönmüştüm.

Ancak şu anda da Vodafone'dan -özellikle 4G sonrası- memnun değilim, kalite düştü resmen. Turkcell'de önceliklendirme olmayan paketlere geçmeyi en azından tekrar denemeyi düşünüyorum.

Denemek için bu ay içinde şu pakete geçiş yapacağım.

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/4-5g-hizinda-kampanyalar/ucuran-3-gb-paketi?source=CMS&place=campaigns_category

• Geçmekten vazgeçtim, Vodafone ile biraz daha devam.
  • Ben yildiz pakete gecip deneyecegim olmassa ucuran 2gb 30 tl ona geceriz 3 ay internet te 2 kati olacak.

• Yıldız paket kullanıyorum 86 megabit hız görüyorum, daha ne kadar hızlı olacak ya da bundan daha hızlısıyla ne yapacaksınız çok merak ettim.
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Turkcell'in sitesinde gözüken yıldız paketlerinde aşağıdaki gibi bir madde var. Sizin paketiniz bulamadığımız başka bir tarife mi acaba?

Madde şöyle: Kampanyada verilen, data paketinin üst hız limiti 7.2 Mbps, aynı kapsama alanında yer alan internet kullanıcıları arasında önceliklendirme seviyesi 2. olacaktır..

Ayrıca merak ediyorum: internette garip bir şekilde hiç girememe şeklinde sorunlar yaşadınız mı? Ben geçen sene bu paketi kullanıyordum en ufak bir kalabalıkta internete girmek ölüm oluyordu benim için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.