Şimdi Ara

TURKCELL E YAKIŞMADI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Agustosta Aveadan Turkcell'e geçmek için iletişim merkezine gittim. 3 Agustosta kampayalı tarıflerın cogu sona erecek ve hat taşıma surecınde sona erdıği için onlara yapmayalım ama eylül sonunda bitecek tarifeye geçiş yapalım dendi.Tamam dedim.Ama her nasılsa o geçiş yaptığımız da aniden 3 Agustosta sonlandırılmış ve ben öylece kalakaldım;ne yeni müşteri avantajı kaldı ne de aveadaki 4gb 1000 sms 1000 dk 27 tl avantajım! Şimdi bizim halimiz ne olacak diye sorduugmda evet aniden o paket de iptal oldu deniyor. BAan güncel paketlerı onerıyorlar...Neredeyse 2 kat pahalı benım ılk gecmek ıstedıklerıme gore.Magdurıyet var gıderen yok! Ne yapılabılır?

• Tamam 1 ay oyle ama ya sonrası ? Bana da tanımladılar bır seyler ama haklar bıttı;avantajlı bır sıze onerılenler vardı ılk zamanlar ama sımdı onerılenler komık seyler pakettekı haklar da bıtıyor onu farkedıp ondan mı kotu syeler onermeye basladıalr anlamadım ama gercek su kı su an caresızım!
  • şikayet vara falan yaz hocam,olumlu bir sonuç alınabilir oradan.
  • nazarka kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkur ederım yazacagım simdi
  • RoyalWatch55 R kullanıcısına yanıt
    Biz bir taahhüt versek ve yerine getirmesek nele rolurdu neelr...
  • hocam turkcelde 1000sms+500dk+4gb var 29 tlye onuda degerlendirebilirsin.3gb daha dusuk fiyata var oda guzel.
  • Turkcell mağdur etmez kolay kolay.. Müşterisine önem veriyor.. Müşteri hizmetlerini ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    29 TLYE 4 GB HIC BIR PAKET YOK USTAD
  • vista1 V kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef tek yaptıkları guncel paketlerı onermek...cıddı cıddı sinir ettiler
  • vista1 V kullanıcısına yanıt
    Yav he he.

Bu hangi paket?

• Mevcut abonelere turbo avantaj 3gb var..

Hepsi bol paketi kullanıyordum.. Tahahut bitmek üzereydi buna geçtim 12 ay Tahahut verdim yine

https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hepsi-bir-arada/turbo-avantaj-3gb-paketi

2 gb da hediye geliyor 5 gb 35 tl iyi fiyat bence

• avantaj29 paketi hocam 3-4 aydır ben bunu kullanıyorum.
  • hocam ben 3-4 aydır kullanıyorum,avantaj29 diye geciyor bana gelen mesajda.
  • hocam BTK şikayet dilekçesi yaz bak nasıl geliyorlar yola
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.