< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 26 Ekim 2023; 20:35:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türkcell efsane yeni kampanya 10 gb 129 - 20 gb 152 lira (27-31 ekim 2023 )
-
-
Netten basvurun, magazaya gidip 5 gun icinde kargo beklemeden hemen tasima yapabilirsin, efatura denemesi yaptigimda hata veriyor, sms fatura secince ilerleyebildim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün taşıma işlemi bitti şansıma, 22 lira fark var 20gb da. Bu ara neye elimi atsam zarar ediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sms ile geçmeye çalışınca kampanya kriterlerini sağlamıyorsunuz diyor Super 20 gb dan geçmeye çalışınca
quote:
Kampanya katilim kriterlerini saglamadiginiz icin talebinizi gerceklestiremiyoruz. Size uygun kampanyalar icinadresini ziyaret edebilirsiniz. B002
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
SMS ile nasıl oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hat babamın üzerine o olmadan yapabiliyor muyum online ile?? Onun imzası kimliği vs gerekiyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
m.turkcell.com.trSürpriz Ekstra Plus 20 GBhttps://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/surpriz-ekstra-plus-20-gb
Duruma göre 10 15 yazabilirsiniz 20 olan yere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 26 Ekim 2023; 19:55:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
benim geçiş işlemini örnekleyecek olursak babanın kimliği ve e devlet şifresi ile olur tabi oradaki çalışan kabul ederse , e devletten sms onayı alıyor bunun içinde kimlik seri no falan lazım , ıslak imza olayı yok...
Bu kampanyadan faturali hat kullanan musterilerimiz yararlanabiliyor. Size uygun kampanyalar icinwww.turkcell.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Yazısı çıktı faturasız hat gecisinede kapalı o zaman
ben de babamın hattı için turkcell magazaya gittim ona gerek olmadığını söylediler e devletten pin aldım babamın kimliği bi cihaza taktı pini oraya girdim sonra kendi kimliği falan taktı bi işler dönmese bari
-
Numara taşıdım bugün öğle saatlerinde hat açıldı ...faturalı ..şimdi buna SMS ile geçme ihtimali var mı kardeşim?
benim olmadı, sms ile şansınızı deneyin olmadı 532 yi arayın. Benim de sabah saat 8 de açıldı geçemedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturalıda fobim paket/limit aşma bunu ücretsiz engelleyebiliyor muyuz ?
-
Türkcell önce elindeki müşterileri kaçırmasın!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok iyiymiş
Bimcelden Vodafonun 107 tl.lik kampanyasına online başvurmuş ve e-devletten onaylamıştım.
Vodafon Sim kartım geldi kargoyla ama halen aktivasyon yapmadım:
şimdi bu Türkcellin kampanyası çıkmış ; ne yapacağız?
acaba VODAFON AKTİVASYONUNU yapmadan operatör değişikliği olabilir mi?
yani vodafonun kırmızı fırsat 107 tl.lil 16 gb tarifesini sim kartı geldiği halde istemesek
Türkcellin bu efsane yeni kampanyasına online işlem yapıp e-devletten onaylayıp bayiden alsak Vodafone çok kızar mı?
-
En az 30 gb bi tarife olsaydı, türk telekomun meşhur tarifesi gibi, geçerdim muhtemelen.
Zaten ttli olduğum için o tarifeye geçemiyorum.
Vodafone basvurali 3gn oldu sim gelmedi kueyeden buna başvurdum mağazadan teslim haber veren arkadaşa teşekkürler
Elveda pttcell
Elindeki aboneleri kacirirlar bunda bi is var bence hat tasimayla gelenler icin devletten vergi kesintisi filanmi aliolar aklin almiyor kadina diyorumki vodafone a geciyorum son sozunuz nedir gidin diyo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Türkcell önce elindeki müşterileri kaçırmasın!
|
Benzer içerikler
- tobi 3gb
- hepsiburada eskiyi yenile
- 1 günlük 10 gb linki
- soruyu bil 4 gb internet kazan
- egm referans olma nasıl yapılır
- siber pazartesi
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X