Şimdi Ara

TURKCELL FATURA DOLANDICILIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 senedir taahhütlü tarife anlaşmam olan Turkcell'den ve 24/05/2018 tarihinde taahhütüm biteceğinden dolayı Türk Telekom'a geçmek için başvuruda bulundum. Gün içerisinde Gencaver Canlı Destek hattından ve TİM'den (Turkcell İletişim Merkezi) taahhütümün son ayında olmam nedeniyle herhangi bir taahhüt bozma ücreti ödemeyeceğim bilgisini aldım ve taahhütü bozdum.

Gün içerisinde 20tl ek harcam ile beraber 61 TL gözüken faturamın şuan 91 TL gözüktüğünü gördükten sonra tekrar canlı destek ile irtibata geçtim. ve onlar bana taahhütümün 24'ünde bittiğini ve fatura kesim tarihinin 25'i olduğunu söylediler.

Yani taahhütlü baz fiyatı 39TL olan pakedi 1 gün için bana 69TL'den satmış oldu. VE BUNDA BENİM HERHANGİ BİR BİLGİM VE ONAYIM YOK.

İşin ilginç tarafı bundan bir süre önce fatura ayın 20'sinde kesiliyordu ve eğer öyle olsaydı sorun olmayacaktı. Ama Turkcell yine herhangi bir onay almadan bu günü değiştirdi ve foyası bugün ortaya çıkmış oldu.

Yani aslında eğer Turkcell'den başka bir yere geçmesem de ayın 24'ünde biteceği için normal fiyat yansıyacaktı ama muhtemelen başka bir paket teklifiyle devam edeceğim için bunun farkında olmayacaktım.

Turkcell'in bu davranışı tüketiciye 1 gün için ekstra fatura keserek taahhütüne devam ettirmeyi sağlamak istediğini gösterir.

Hattın asıl sahibi olan babam, kendisi 20-25 senedir Turkcell müşterisidir. ilk önce ondan başlayarak çevremdeki herkese bu tezgahı anlatacak ve boykot etmelerini rica edeceğim. Ve bunu önce değerli DH ailesinden konuyu yukarıya taşımalarını isteyerek rica ediyorum.

Ayrıca Turkcell bu davranışıyla müşteri ilişkilerini ve memnuniyetini nasıl sağlayamayacağını da tekrar gözler önüne sermiştir.

Teşekkürler, iyi akşamlar.https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/10471905

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.