Şimdi Ara

TURKCELL FATURALARDA 1.5 TL KOMİSYON SAÇMALIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell ana bayilerinde(TİM) bile fatura ödemek isterseniz 1.5 HİZMET BEDELİ KOMİSYON ALIYOR.

Diyecek bir şey yok ben hayatımda böyle saçmalık görmedim...

• Böyle şeyler sadece Türkcell de olur

Saçmalık peki tüm timlerde durum aynı mı komisyon alınıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle böyle bir şey yok gittiğiniz tim i şikayet edin 1.5 TL Komisyon alınmıyor..

• Bayiyi şikayet edin.

• hocam vadesiz banka hesabi kullaniyorsaniz en kolay yolu cep uygulamasini indirip oradan odemek. hic bayi ile muhattap olmuyorsunuz

• Evet arkadaslar bu yeni cikti ama sadece kredi karti ile odemelerde 1.50 aliniyor nakit odemelerde bu olay yok. Bayiyi sikayet etmeniz hicbirsey ifade etmiyor bu turkcellin yaptigi birsey bayinin degil...

• bende turkcellin fiyat politikaları yüzünden turkcellden ayrılacağım. ayrılacağım son saniyesine kadar sağacaklar beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke 15 - 20 tl alsalar, en son bu tarz bir kanaldan 2000 yılında fatura ödemiştim, bugün her bankanın ve operatörün telefon uygulaması, web sayfası ve çağrı merkezi ile fatura ödeme 15 sn ile 5 dk arasında yapılabiliyor, hala başka kanaldan verilemeyen abonelik işlemleri merkezlerinden fatura ödemek için orayı meşgul ediyorsanız keşke kat kat daha fazla para alsalar.

Bir ay kadar önce türksat kablonun abone merkezine gittim önümde 7-8 kişi vardı sırada hepsi fatura ödedi, abonelik işlemleri için vermem gereken belgeler için 20 dakika kadar yok yere bekledim, 7-8 kişinin vizyonsuzluğu sağolsun ne diyeyim...
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Abonelik için neden şube ye gittiniz ki evrak vermeye abone olurken açılışta almadılar mı evde ?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Numara taşıma için gittim illa gitmek gerekiyormuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Bi kapatmaya gidiliyor uydunet için diğer işlemler gitmesen halloluyordu da ondan sordum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.