Şimdi Ara

TÜRKCELL FATURALI HATTA GEÇEN ARKADAŞ GÜNCEL KULLANIMDA 526,YTL GÖRÜYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş geçenlerde faturalı hatta geçti ve herkesle 60 paketini seçti. bu gün güncel kullanıma baktık ve 526 ytl görünüyor. hemen müş.hizm. aradı. ancak şu an sistemde sorun var ayrıntılı bakamıyoruz. internet kullandınızmı falan diye sormuşlar.öğleden sonra tekrar arayacak. herkesle 60 paketinde daha 48 dakikası görünüyor.internet kullanımı falan da yok. bakalım ne olacak.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahatki -- 21 Kasım 2008; 11:29:09 >

• data bağlantısı yada wap bağlantısı yapmış olabilir telefon modeli nedir?
  • dostum o 5.26 olmasın iyi bakın
  • aynı durum bizim başımıza geldi.. 3 ay oldu hala faturamız çıkmadı.. sonunda turkcell e fax çektim aynı zamanda şikayetvar.com a da şikayet ettim.. anında aradılar numaramızı aldılar fakat geri dönül hala olmadı...başvuru 18,11,2008
  • Data ya da GPRS kullanımı yoksa, yurtdışı görüşme yapılmadıysa kesinlikle güncel bu kadar kısa sürede o rakama ulaşamaz. Turkcell fatura kesilmeden bir şey yapamayacaklarını söyleyecektir. Çünkü görüşme ayrıntılarını görmeleri gerek. Bunlar da sisteme fatura kesimini takip eden ilk çarşamba günü giriliyor. O gün aramanızı söyleyeceklerdir, boşuna aramayaın. Panik yapmadan bekleyin fatura kesimini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarıka

yapar yapar turkcellse her şeyi yapaaar. kazık atmada üstüne yok bana da kaç kere kazık attı çaldı kontörlerimi. vodafone geç sende kardeş böyle şeyler yaşamayın ben vodafone kullanıyorum çok rahatım çok ucuz aylık 50ytlden fazla fatura gelmiyor.

Hocam amacın ne Allah aşkına?
    Her başlıkta aynı şeyi yapıyorsun.
    Yeter ama sıkıldım.
    Madem Vodafone'dan memnunsun o kadar, kullan işte daha ne?
    Hayır sana illa ki Turkcell'e geçeceksin diyen mi oldu, ne işin var Turkcell başlığında?
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatluck07

quote:

Orjinalden alıntı: tarıka

yapar yapar turkcellse her şeyi yapaaar. kazık atmada üstüne yok bana da kaç kere kazık attı çaldı kontörlerimi. vodafone geç sende kardeş böyle şeyler yaşamayın ben vodafone kullanıyorum çok rahatım çok ucuz aylık 50ytlden fazla fatura gelmiyor.

Hocam amacın ne Allah aşkına?
    Her başlıkta aynı şeyi yapıyorsun.
    Yeter ama sıkıldım.
    Madem Vodafone'dan memnunsun o kadar, kullan işte daha ne?
    Hayır sana illa ki Turkcell'e geçeceksin diyen mi oldu, ne işin var Turkcell başlığında?

Valla kardeşim ben sabah uğraştım biraz arkadaşımızla. Bilgilerinin yanlışlığını Vodafone'a teyit ettirdim sustu oradaki konuda, ama her konuya el atıyor maşallah. :) Ben artık kaale almıyorum şahsen. Amaç belli. :)

• Türkceli öğleden sonra yine aradık. ancak fatura kesim tarihinden önce birşey yapamayacaklarını ve kesim tarihini beklemek gerektiğini söylediler. 526 ytl güncel kullanım olamaz. savcılığa başvuru yapmamız gerektiğinden falan bahsettiler ama fatura kesilmediten sonra birşey yapamazlarmış. Bir ay boyunca tedirgin olarak nasıl kullanılırki telefon. bilmiyorum. müşteri hizmetleri sistem kayıtlarını göremiyoruz diyor. yani ayrıntı konuşma detaylarını. nası görünmezki sms le güncel kullanım yada online işlemlerden güncel kullanım gözüküyorda ayrıntılı olarak nasıl gözükmüyor.
  • @bahatki

itiraz yapılması için fatura çıkması lazım..

zaten sorun yoksa hattındaki faturan ile ilgili kısm-i iptal yapılır, kullandığını ödersin ;)
  • kardeş ayda 5000 dk konuşuyorum 30 ytl fatura çokmu. mesajda 6000 :)
  • Arkadaşla bugün yine görüştüm ve güncel fatura tutarı artmaya devam ediyormuş ve şu an 529 ytl civarında olmuş.
    fatura kesimini beklemekden başka yapacak bir şey varmı.?
  • kardeş gördüğün miktar aynen faturaya yansıyacak bu kesin hatta biraz daha fazla yansır.
    detaylı faturanı aktif et eve gelince nereye ne gitmiş işaretle gerekli yerleri mail at silerler merak etme.
  • bu arada sistemlerde MH güncel tutarı göremez bilgine. faturayı bekle yorulma .
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahatki

Arkadaşla bugün yine görüştüm ve güncel fatura tutarı artmaya devam ediyormuş ve şu an 529 ytl civarında olmuş.

Daha önce de belirtmiştim. Dönemiçi kullanım detayları adli mercilerin yazılı emirleri olmadıkça müşterinin talebi doğrultusunda incelenemez. Bu nedenle fatura kesim tarihini beklemsi gerek arkadaşınızın. Ama şu an bence online işlemler'den fatura detay bilgilerinin görüntülenmesini aktive etmeli. Yoksa fatura kesilince bu faturaya ait detay bilgilerini görüntüleyemez.
  • teşekkürler fatura detayını aktif yapmasını söyleyeceğim.
    quote:

Orjinalden alıntı: actually07

quote:

Orjinalden alıntı: bahatki

Arkadaşla bugün yine görüştüm ve güncel fatura tutarı artmaya devam ediyormuş ve şu an 529 ytl civarında olmuş.

Daha önce de belirtmiştim. Dönemiçi kullanım detayları adli mercilerin yazılı emirleri olmadıkça müşterinin talebi doğrultusunda incelenemez. Bu nedenle fatura kesim tarihini beklemsi gerek arkadaşınızın. Ama şu an bence online işlemler'den fatura detay bilgilerinin görüntülenmesini aktive etmeli. Yoksa fatura kesilince bu faturaya ait detay bilgilerini görüntüleyemez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.