Şimdi Ara

Turkcell faturam abartı geldi ne yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faturalı genç tarife paketini kullanıyorum.100 mb internet paketinden 10 mb kaldı fatura son dönemine kadar yani interneti aşmadım.Sms paketim bitti fakat günde bir ücretli mesajdan sonra 100 sms bedava onuda aşmamaya çalıştım.200 dk civarı telefonda ekstradan konuştum ama buda 60-70 tl yapıyor sanırım.Fakat 200 tl gözüküyor şuan fatura ve kesim tarihine daha 10 gün var dahada artıcak gibi.Nasıl itiraz edebilirim ailemin görmemesi lazım bu faturayı.

• faturaniz ciktiktan sonra itiraz edebilirsiniz onun öncesinde birsey yapilamaz malesef.
  • ödeyip sonra ititraz ediliyor bildiğim kadarıyla
  • faturanız kesildikten sonra ödemeden önce de itiraz edebilirsiniz. incelemeye alıyolar bakıyolar fazla ücretlendirme var mı diye. belki net paketini aşmışsınızdır fakat güncellenmemiştir düzgün bir de bazen aşım ücretini yanlış hesaplayabiliyorlar benim başıma gelmişti hediye 100mb ın aşım ücretini sanki hiç net paketim yok gibi ücretten görmüşler sonra işte itiraz edince düzelmişti.

konuştuğunuz dakika yaklaşık 200 diyor olabilirsiniz ama bu 6 sn ücretlendirme periyodu yüzünden 200 dk 250-300 dk gibi de ücretlenebiliyor. faturanız kesilince online işlemlerde fatura detayına bir bakıp daha sonra aramanızı öneririm.

bu arada yüksek meblağlara 2-3 taksit gibi şeyler de yapabiliyorlar talep edin siz gerekirse. sonraki faturalarda ödüyorsunuz kalan taksitleri.

edit: ailenizin faturayı görmemesini istiyorsanız faturanız kesilmeden ya e-fatura yada fatura istemiyorum ile sms şekline çevirin yoksa gelir yani fatura eve.

fakat eğer yani konuşma ve sms dediğiniz gibiyse büyük ihtimal bi yanlış ücretlendirme olmuş olabilir belki de sms leri hep ücretlendirmişlerdir. siz fatura kesilir kesilmez başvurun çabuk halledilip son ödeme tarihinden önce iade yapsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prodowns -- 15 Nisan 2011; 14:00:46 >

• Benim mesajım neden silinmiş ilginç...
  • Banada bir ara 172 tl geldi paket aşımı olmuştu ne yaptıysam hiç bir değişiklik olmadı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.