Şimdi Ara

Turkcell hat almak istiyorum ama sorularım var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turk Telekom ve Vodafone Ankara'nın Çankaya ilçesindeki giriş kat evimde çekmemesi nedeniyle Turkcell hat almak istiyorum. Evde sadecce Turkcell çekiyor. Genelde evimde, okulumda ve bir kafede takılıyorum hepsinde wifi var. En az 2 gb int yeter. En fazla 30-35 tl'ye önerebileceğiniz paketler var mı? Bir de Turkcell'in sitesinde "iptal edilmediği sürece paketler 12 ay boyunca yenilenir" gibi bir ibare gördüm. 12 ay sonra paket komple iptal mi oluyor yoksa zam mı geliyor? Zam geliyorsa ne oranda geliyor genellikle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba dostum

2gb 27tl

4g 32tl

12 ay sonra aynı paketi alamıyorsun sanırım iptal oluyor zam gelebilir fakat tavsiyem aşağıdaki şekilde 3 ay idare ederseniz diğer operatorlerde

sanırım yeni hat alacaksın benim sana tavsiyem bimden 40tl ye yeni hat alman(ucuza hat almış oluyorsun) 3 ay sonra turkcell e geçip

Aylık heryöne 500 DK 9 TL

"https://turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/sampiyon-paket

(9tl'lik pakette goller cepte standart üyelik veriyor 3 hak ile her gole 100 mb oynayıp haftada en az 300 mb kazanılabilir. )

yani totalde aylık minimum 1.2gb ve 500dk 9tl ye geliyor,1.2gb olduğuna bakmayın yani oynadığınız maçlara göre 2gb ye rahat ulaşırsınız ek olarak süpriz nokta,her hafta salla kazan,bip grup kur haftalık 1gb kazan kampanyaları var yani size hertürlü yeter arama yapmak için illaki mobil veriyede gerek yok wifiden de arama yapabilirsin

(Ayrıca gs'nin kazandığı her maçta günlük 1 gb hediye veriyor 5 tl, 7 tl, 9 tl. tüm taraftar paketlerinde geçerli.)https://turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/gs-destek-1gb-hediye-internet-kampanyasi"

*bazı kısımları "asabi" den aldım teşekkür ederim tekrardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmandrill -- 22 Ekim 2018; 18:52:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hoşgeldin 2gb yeterli zaten en ucuzu.

Yıl sonuna kadar hakların 2ye katlanır, webden başvuru yaparsan 4 ay boyunca 2gb hediye geliyor. Salla kazan, süpriz nokta sayesinde bol bol kullanım yaparsın.

12 boyunca gelecek zamlardan etkilenmesin ama 13. ay gelen son fiyattan istersen yeni taahhüt yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakosez -- 22 Ekim 2018; 18:59:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakosez

Hoşgeldin 2gb yeterli zaten en ucuzu.

Yıl sonuna kadar hakların 2ye katlanır, webden başvuru yaparsan 4 ay boyunca 2gb hediye geliyor. Salla kazan, süpriz nokta sayesinde bol bol kullanım yaparsın.

12 boyunca gelecek zamlardan etkilenmesin ama 13. ay gelen son fiyattan istersen yeni taahhüt yapılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.