Şimdi Ara

turkcell hat arıyorum yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba istediğim bir numara var ve kullanımda değil yani satılık ama nerde bilmiyorum.bunu bulma ihtimalim varmı acaba?nasıl araştırabilirim yada turkcell müşteri hizmetleri bunu bulabilirmi?

• alamazsın
  • kaç yıllık turkcell musterisisin?5 yıldan fazla ise mail at mh hizmetlerini ara bayiye gitmediyse numara verirler.
  • Turkcell de imkansız. İstersen 10 yıllık abone ol yinede fark etmiyor.
  • Ben 0532 2xx-xxxxxx numaramı yıllar sonra tekrardan aldım. Bir ara kapattırmıştım. 10 sene falan geçti. Daha sonra araştırdım. Henüz kimseye verilmemiş. En son kullanıcı olarak da annemin adı vardı. İlk önce vermediler ama biraz uğraştım, aldım. İçeriden bir tanıdık lazım aslına bakarsanız. Eşe dosta sorun, varsa birileri, mutlaka yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto
    Turkcell de imkansız. İstersen 10 yıllık abone ol yinede fark etmiyor.

imkansız degil ben aldim zeusta almıs.orneklerı var is senin agzının laf yapmasına ve baglama kuvvetine kalmis:)
  • ya benim şimdiki hattım 10 yıllık.yani 10 yıllık müşterisisiyim.yani müşteri hizmetlerini arasam yardımcı olamazlarmı olurlarmı?kimi aramam lazım bunun için?biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.0532 211 le başlıyo numara.ben deniyorm numara kullanılmıyor yani muhtemelen satılık hala.biraz yardımcı olursanız ona göre bir yeri arıyım.
  • xhellfirex .ZeuS. eski numaralarını almış. Sanırım sende öyle ama hiç kullanmadığınız bir numarayı Turkcell den alamazsınız. Yada birkaç kişi aldı diye herkes alabilir diye birşey yok. Vodafone ve Avea da istediğin numarayı alabilme ihtimali var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.