Şimdi Ara

Turkcell Her Hafta BiP Her Yöne 500 Dakika Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salla Kazan yapınca normal hediye paketin yanında her hafta haftalık 500 dakika veriyor. Yani aylık toplam 2.000 dakika veriyor. Sizde durum nedir? 🤔

Turkcell Her Hafta BiP Her Yöne 500 Dakika Geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 4 Ocak 2019; 1:49:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen eşimde de böyle kasımın 20'lerinden beri günlük 1gb ve üstüne bip 500dk geliyor, bende ise haftalık 1gb geliyor üstüne bir şey gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi sallayamıyorsun demek ki

Bana da 1000 dak veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

İyi sallayamıyorsun demek ki

Bana da 1000 dak veriyor
    bu bip 500dk sallayınca gözükmüyor salladın 1gb geldi mesela sonra sms ile bip 500dk kazandın yazıyor

• Valla bende tcelm hat yok ama cevremdekilere bip dk veya gunluk 1gb geliyor. Gene iyi vf de oda yok supriz geliyor çöp indirimler.

• Banada 1000 dk veriyor 1 aydır.

• arkadaşlar olayı yanlış anlıyorsunuz, her sallamada normal hediyenin üstüne bip 500dk geliyor. atıyorum salladın bip 1000dk geldi, sms geliyor salla kazandan bip 1000 dk kazandın diye buraya kadar normal bi de ardından bi sms daha geliyor salla kazandan bip 500dk kazandın diye. konu açılmasının nedeni bu gariplik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

arkadaşlar olayı yanlış anlıyorsunuz, her sallamada normal hediyenin üstüne bip 500dk geliyor. atıyorum salladın bip 1000dk geldi, sms geliyor salla kazandan bip 1000 dk kazandın diye buraya kadar normal bi de ardından bi sms daha geliyor salla kazandan bip 500dk kazandın diye. konu açılmasının nedeni bu gariplik
    Olay arkadaşın dediği gibi. Haftalık hediyenin yanında her hafta sürekli 500 dakika geliyor. Turkcell uygulamasında herhangi bir yazı çıkmıyor. Önce salla kazan hediyesi geliyor bir kaç dakika sonra dakika geliyor.
  • hocam sana gelen normal hediye de sürekli günlük 1gb mı oluyor yoksa değişiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 4 Ocak 2019; 15:8:13 >
  • quote:

hocam sana gelen normal hediye de sürekli günlük 1gb mı oluyor yoksa değişiyor mu?
    Sürekli günlük 1 GB.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Sürekli günlük 1 GB.

Alıntıları Göster
    bende de aynı günlük 1 üstüne bip 500. ilginç bir durum

• İki Turkcell hattım var. Dün itibariyle, salladığım beşinci haftada da aynı hediyeyi verdi iki hatta. Bip her yöne 1000dk. Farklı günlerde farklı saatlerde sallamama rağmen hep aynı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da her hafta 1000veriyor 1saniye bile konuşmuyorum 1aydır böyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    1 kere basıma geldi o olay. Bir daha da gelmedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar lifecell mi kullanıyorsunuz?

• quote:

arkadaşlar lifecell mi kullanıyorsunuz?
    Hayır düz Turkcell

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    2 sene 4-4luk palet kullandıktan sonra 3 aydir faturasız kullanıyorum. İlk ay lifecell supermix kullandım ve fazla geldi. Lifecell mix’e düşürecektim paketimi. Sonra yükledikçe kazan kampanyasından dolayı kullanım şeklimi değiştirdim. Herhangi bir paket almayıp ilk başta kazandığımı harcayayım dedim. Çünkü verilen bakiye 1 hafta yetiyor resmen diğer hediyelerle birlikte. O 1 haftalık periyotta Turkcell paletim yok diye panik yaptı ve super avantaj paketini önerdi. 30 TL ye 4 gb 500 dk ve 1000 SMS. 2 aydir bunu kullanıyorum. Ama bunu aylık 30 TL/ay değilde 30TL/37 gün olarak değerlendir :) yani bu yöntemle 2 aydir aylık harcamam 30 TL nin altında.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynen 2-3 haftadır 2 telede

bip 1000dk geliyor
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    anladım hocam acaba bir düzen mi var dedim sürekli günlük 1gb üstüne bip 500 gelenlerde ama yokmuş

• İki ayrı hatta her hafta aynı hediyeyi alabilme ihtimali % kaçtır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.