Arkadaşlar öncelikle bu forumda yeni olduğumu ve aranızda olmaktan mutlu olduğumu söylemek istiyorum.
Geçen ay başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. 533lü bir hattım vardı abartılı faturalardan dolayı iptal ettirmek istedim. Müşteri Hizmetlerinden bir kız aradı, neden iptal ettiryorsunuz, uzun süredir müşterimizsiniz neden memnun olmadınız falan dedi. Ben de ekonomik olarak çok ağır geliyor dedim. Kız o zaman size kontorlu hathediye edelim dedi. Ben de istemiyorum dedim ama ısrar etti peki dedim. Telefonu kapadım.
Sonra son faturam gediği zaman gördüm ki bu hat parası son faturama yansımış. Bunlar ne kadar akıllı geçiniyolar ya. Hem abonesini kaybetmemiş görünüyor. Hem de para kazanıyorlar. Yazık yazık. Giden para önemli değil, aptal yerine konduğum için çok üzülüyorum.
532 li bir hattım daha vardı, numara taşınabilirliği çıkarsa onu da Avea ya taşıyacağım, bıktım artık maaş gibi faturalardan.
Benim durumumda olan arkadaşlar var mı acaba?
HOcam seninde artık avea yada vodafona geçme zamanın gelmiş
Vay be abi ,ben olsam ararım o müşteri hizmetlerini o görüştüğüm tarih ve saati belirtir kaydımın incelenmesini gereğinin yapılmasını yoksa hakkımı mahkeme yoluyla arayacağımı belirtirim.
Para almadan önce ücretten mutlaka bahsetmeliydiler.Yazık ki ne yazık.
Bu kadar düştükmü ya.
Turkcell'in insanları en çok aptal yerine koyduğu şey tarifeleri. Bazı insanların Turkcell takıntısı olduğundan tarifeleri hiç ucuzlatmıyor anca döşüyor.
gerçektende öyle
bakın ben daha önce vodafone cepöğrenci tarifesinde faturalı ceppartnere geçtim ve ilk faturam 61 ytl geldi eyvallah dedim fakat daha sonraki fatura tam 292 ytl,sonra hattımı tekrar kontörlüye geçmek için dilekçe gönderdim ve beni vodafone den aradılar neden geri kontörlüye geçmek istediğimi sordular bende ''500 dadika sınırını geçtiğimde bana hiçbir şekilde msj gelmedi ve bende aştım bu yüzden tekrar kontörlüye geçemek istiyorum'' dedim muşteri temsilcisi ise bana özel olarak seçeceğim 5 kişiyle dakikası 1,8 ykr(0,018 ytl) görüşebileceğimi söylediler ve yeni tarifem ise ceptocep oldu sabit ücret yok, bu seçtiğim 5 kişiyle günde en az 2 saate yakın konuşuyorum bana gelen fatura 31.30 ytl 10 dk önce güncel borcu sordum 15 mayıstan itibaren tam 6 ytl olmuş... turkcell den uzak durun artık hiçbir cazibesi yok 2 aydan fazla knt almıyorum zaten
quote:
Orjinalden alıntı: _ahmet_
Vay be abi ,ben olsam ararım o müşteri hizmetlerini o görüştüğüm tarih ve saati belirtir kaydımın incelenmesini gereğinin yapılmasını yoksa hakkımı mahkeme yoluyla arayacağımı belirtirim.
Para almadan önce ücretten mutlaka bahsetmeliydiler.Yazık ki ne yazık.
Bu kadar düştükmü ya.
Evet en iyi yöntem bu dostum ara ve arkadaşın dediğini yap