Şimdi Ara

TÜRKcell, internetsiz En Ucuz Faturasız Paket Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,internet içermeyen ortalama 500 dakika konuşma içeren,hatta SMS olmasa da olur,en ucuz turkcell faturasız kullanımını nasıl yapabiliriz.

İnternet ve SMS içermeyen tarife ve paketlerle hiç ilgilenmediğim için bilgim yok. Şimdi lazım oldu yardıma ihtiyaç var.

Hat sahibinin yaşı 50 yaş üstü, TurkTelekomda 50 yaş üstüne kampanyalı 20 TL'ye var mesela,o yüzden yaşını da yazdım,eğer 50 yaş üstü emekli için ayrıca uygun fiyat varsa alabilirim.

Eğer 3 aylık paketler varsa daha bir harika olur,çünkü köyde yaşıyor,paket zamanı bittikçe tekrar yükleyinceye kadar dakika lazım olunca sıkıntı oluyor.

Yalnız hat yeni Turkcell hattı değil,yıllardır turkcell hattı. 2 ayda 1 yukleme yapıldı. Numara taşıma kampanyasından yararlanamaz yani.

LÜTFEN ŞU OPERATÖRE TAŞI,YADA GİT GEL YAP YAZMAYINIZ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 27 liraya 750DK olan bir paketi var, geçen dolaşırken görmüştüm. Ama sanki faturalıydı. Bi mh arayıp sor istersen.

• En ucuz paket 40 TL'ye uçuran paketten bahsetti. Sadece 500 dk konuşma lazım ama 40 TL'den aşağı yok. Hayret ya. Bence bir yanlışlık var,mutlaka vardır 30 TL altı. İnternet olmasa da olur diyorum,malesef yok diyor.

• Herkese vermiyor ama 15 liraya bu var, bir dene derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/ucuran-ekstra-1-gb-mini-paketi?source=CMS&place=campaigns_category

Herkese vermiyor ama 15 liraya bu var, bir dene derim.
    Sadece 2 hafta kullanabiliyormuşsun Noxco kardeşim. Yani 2 hafta 15 TL,1 ay 30 TL.
    Ayrıca paketi kullanma şartlarına bakar mısın. Klasik Türkcell anlayışı. Tanıtımda insanı çeker,hoşuna gider ama gel gör ki detaylarda binbir dereden su getirttirir.
    Şartlara bak gör kardeşim.

TÜRKcell, internetsiz En Ucuz Faturasız Paket Tavsiyesi

• 2 haftalık olduğu gözümden kaçmış. Ayrıca kaç hattıma denedim vermedi, imkansız ötesi şartlar aradıklarındanmış demekki.
  • Hangi tarifeyi kullanıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetsiz en uygun tarife
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam malesef imkansız bir şey bu
    bipten ararım derseniz çözümü var ama normal arama için paketleri yok, aslında internetten bile daha masrafsız bir şey onlar için normal ses aktarımı 500 dk aylık 10 TL ye falan satmaları lazım ama nerdee

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.