Şimdi Ara

Turkcell Iphone 3g'yi getiriyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
9.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.apple.com/iphone/countries/tr/
  • valla süper oldu zaten iphone um var her ay da 60 ytl fatura ödüyorum.. 3g yi sözleşmeli direk alırım sınırsız internet olursa yaklaşık fiyata..
  • Rekabet artacak da, fiyatların düşeceğini pek sanmıyorum Turkcell'in bizi "TAVUK" olarak gördüğünü ve her fırsatta yolmaya çalıştığını reklam ettiği bir döneme dahi geldik farkındaysanız.

3G hizmetini verebilecekler mi, verebilecekler ise fiyatı ne olacak en büyük soru bu.

Sonraki en büyük soru GPS çalışsa dahi Maps uygulaması Türkiye'de rota çizebilmeyi, yön bulmayı ne zaman başaracak.

Yoksa elimizdeki iPhone'u kenara koyup masrafa girmeye ne gerek var, "aynısının plastik kapaklısını alıyoruz yaşasın" diye...
  • ewet, şimdi "Turkcell kim, iPhone kim? Vodafone dünya devi, gücü yetmez Turkcell'in!" diye nara atanlar ne diyecekler ben en çok onu merak ediyorm.
  • barbee güzel özetlemiş ztn bende bunun için ucuza 1.nesil kapattım. Türkiye'de gsm ürünleri inanılmaz fiyatlara satılır ve herzmn yeterli hizmet verilmez gsm şirketlerinden. Ayrıca GPS olayıda çok ayrı bir durum.

Bence avea getirmesin böyle birşey neden derseniz çoğu öğrencinin vazgeçilmezidir avea ve bu iPhone çılgınlığı yüzünden voda ve trkcll ile rekabet için çok güze kampanyalar inidirimler yapacaktır özellikle edgeyi bedava fln yapsın yeter bana ztn msn,mail alsam yeter bana net fln okdrda gerekli değil çok lazım olursada yavaşta olsa girer bakarsın işini halledersin.
  • gerci pek fazla farkrtmez vododa ogencilerin vazgecemedigi operatorlerden

ogrenciler icin sakincali bir tel hele turkiyede

fiyati ne olcak bu meretin turkcelden ucuza alamayiz ama hic olmasa getirmesi iyi oldu vododan daha ucuza aliriz
  • Turkcell'in sayfasında iPhone'un adındaki 3G dışında hiç bir yerde 3G geçmiyor dikkatinizi çekti mi?

quote:

Turkcell Iphone 3g'yi getiriyor!

Telefon Özellikleri

* UMTS/HSDPA (850, 1900, 2100MHz)
    * GSM (850, 900, 1800, 1900 MHz)
    * EDGE

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/iphone3G

• hakikaten ilginç oldu.acaba nasıl bir politika izledi turkcell ve apple.çünkü tr için vodafone ile anlaşmışlardı.gerçi herkes vodafone anlaştı turkcell getiremez dendi.doğruyduda.bu biraz ilginç oldu açıkcası
    ama umalımki bu iki anlaşmada bizlere yarasın.iki şebekenin rekabet isteği biz tüketicilere olumlu yansıyacaktır.
    hayırlı olsun
    ama barbee arkadaşımın da dediği gibi devamlı ön talep formu doldurmaktan ve beklemekten bıktık.ürünün ne zaman satışa sunulacağı konusunda her iki şebekeninde net bir açıklama yapması gerekir diye düşünüyorum.net bir açıklama derken tam tarih verilmesede şu tarihler arasında satışa çıkacak bile denilebilir.kaldıki bu tarih dilimi bile bizleri tatmin eder
    saygılar
  • Turkcell ile olması süper oldu, vodafone ile hayatta almam, kimse de almaz artık. İyi oldu bu vodaya ders olmuştur. 2 aydır bekliyoruz be kardeşim!

Yalnız anlamadığım, apple tarafında böyle bir gelişmeden halen söz edilmemiş.http://www.apple.com/iphone/countries/tr/ adresine bakarsanız orada sadece vodafone'un logosu bulunuyor.

Umurumda değil, 2 ay bekledim, 2 ay daha bekler Turkcell'le alırım.
  • Ön talep formundaki sözleşme şartlarını Turkcell çok fena tırtıklamış vodafone'dan hehehhhe

quote:

www.turkcell.com.tr sayfası altında yer alan profil formuna girmiş olduğum cep telefonu numarama kampanya katılım koşullarına ve diğer her türlü konuya ilişkin bilgi ve duyuruların gönderilmesine izin veriyorum. turkcell iletişim hizmetleri a.ş.'nin benimle kampanyaya ve diğer konulara ilişkin olarak sms, e-posta, posta ve telefon aracılığı ile temasa geçmesini kabul ediyor ve onaylıyorum.

* cihazlar stoklarla sınırlıdır, stoku aşan talepler karşılanmaz.

http://www.turkcell.com.tr/...3g/iphone3gbasvuruformu

quote:

"www.vodafone.com.tr sayfası altında yer alan profil formuna girmiş olduğum cep telefonu numarama bilgi ve duyuruların gönderilmesine izin veriyorum. vodafone telekomünikasyon a.ş.'nin benimle sms, e-posta, posta ve telefon aracılığı ile temasa geçmesini kabul ediyor ve onaylıyorum. "

stoklarla sınırlıdır, stoku aşan talepler karşılanmaz.

http://www.vodafone.com.tr/iphone/iphone_form.php

bu ön talep formları çok ciddi bir kaynak oluşturacak bu adamların elinde olur olmadık mesaj atacaklar şimdi bize hop kampanyası, pıt kampanyası, türkcell tavuğu, vodafone pilici...

• quote:

Orjinalden alıntı: barbee

Turkcell'in sayfasında iPhone'un adındaki 3G dışında hiç bir yerde 3G geçmiyor dikkatinizi çekti mi?

quote:

Turkcell Iphone 3g'yi getiriyor!

Telefon Özellikleri

* UMTS/HSDPA (850, 1900, 2100MHz)
    * GSM (850, 900, 1800, 1900 MHz)
    * EDGE

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/iphone3G

telefon özelliklerindeki UMTS/HSDPA zaten 3G anlamına geliyor. paranoya hat safhada.

• vodafone a yılın kazığı :)
    avea turkcelle bas konuşta son anda bir gol atmıştı, şimdi de turkcell vodafone a son dakika golü :)

bu rekabetten karlı çıkan biz oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

telefon özelliklerindeki UMTS/HSDPA zaten 3G anlamına geliyor. paranoya hat safhada.

3G'den bahsedilmiyor derken Turkcell'in 3G desteğinden bahsettim.
    Ama evet paranoya yapınca dediğiniz gibi de anlaşılıyor yazdığım şey. ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbee

quote:

3G'den bahsedilmiyor derken Turkcell'in 3G desteğinden bahsettim.
    Ama evet paranoya yapınca dediğiniz gibi de anlaşılıyor yazdığım şey. ;)

Kusura bakma yazdığın yazıdan, altına koyduğun resimden ve verdiğin linkten o anlaşılıyor. Ayrıca veremediği bir hizmet ile ilgili bir bilgi olmaması zaten normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 18 Ağustos 2008; 17:28:58 >

• 3g ile eski nesil in arasında ne fark var ?
  • Turkcell yine şaşırttı
  • quote:

Kusura bakma yazdığın yazıdan, altına koyduğun resimden ve verdiğin linkten o anlaşılıyor. Ayrıca veremediği bir hizmet ile ilgili bir bilgi olmaması zaten normal.

Evet evet benim hatam. :)
  • parası olana iphone olmayana nokia 3310
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksea533

3g ile eski nesil in arasında ne fark var ?

3G hizmeti veren bir ülkede yaşıyorsan, edge yerine 3g ile internete bağlanıp daha hızlı gezebiliyorsun, türkiye'de yok henüz.. dolayısı ile 3G iPhone alsan da edge ile bağlanıyorsun.

GPS ile nerede olduğunu hata payı neredeyse sıfır olarak görebiliyorsun. fakat türkiye'de henüz maps uygulaması rota çizemiyor. yani burdan şuraya gidicem dediğinde yol gösteremiyor.. Eski iPhone'da da nerede olduğunu az bir yanılma payı ile bulabiliyorsun.

Dolayısı ile şık plastik kapağı, daha sıcak renklerin olduğu sarartılmış ekranı, düzgün kulaklık girişi ve harika sgold çipi dışında eski iPhone'dan hiç bir farkı yok.

Özellikle Türkiye'de yaşıyorsan, eski iPhone'dan hiç bir farkı yok işlevsel olarak.

3G şu anda henüz Unlock da edilemiyor. Ama o günler de yakındır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.