Şimdi Ara

Turkcell Iphone 3g'yi getiriyor! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
9.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biraz elvel görüştüğüm turkcell yetkilisinden aldıgım bilgiyi aktarıyorum. kimine göre zaten bilindik kiminide hüsrana ugratıcak bir haber inanılabilitesi nekadar bilmiyorum her kafadan bir ses cıktıgı ıcın ama aldıgım bilgiye göre iphone 3g lerin belirli bir fiyattan satılmıyacagı sadece turkcell(faturalı hat kullanıcıları ) için ayda max 99 ytl olmak şartıyla fatura ödeyerek telefonlara sahip olabilicekleri ve bu fiyat içerisinde kesinlikle ve kesinlikle şebeke içi ücretsiz konuşma diye bir şey olmıyacak yani 99+ nekadar konusursanız onu ödeyeceksiniz suanki blackberry bold mantıgı ile satılacak bu uygulamada min 10 max belli deil o şekilde ücretlendirilecek sevinenlere hayırlı olsun şimdiden iyi günler herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starsky -- 8 Eylül 2008; 13:02:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hiperkene

arkadaşlar benim şahsi fikrim şöyle,
    blackberry boldu türkiyede ilk satışa sunan turkcell, sözleşmesi şöyle: 199 ytl aylık ödeme içinde sınırsız internet ve blackberry servisi dahil...telefona para ödemiyorsunuz.

bence iphone için de aynı şey olacak ayda 199 ytl ve sınırsız internet kullanımı şeklinde..cihaza para vermeyeceğiz.. bence gayet mantıklı.. ve benzeri de mevcut olduğu için bence mümkün...

Blackberry ile iphone ayrı platformun telefonları biri iş telefonu iken diğeri multimedya telefonu.199 sınırsız internetse blackberryde daha düşük bir ücretle sınırlı internet kullandırabilir turkcell...

Bence 200-250 tel parası geri kalanıda ayda 60-70*24 ay içinde belli dakika bedava belli internet bedava olur diye tahmin ediyorum...

Not ayrıca sabah türkcell m.h.den aradılar tele yetişemedim ilk defa aradılar 805li bir numara aradım en kısa sürede arıyacagız dedi telesekreter kapandı tel. Bunla ilgili olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaLuA -- 8 Eylül 2008; 13:05:42 >

• yazımı okursanız zaten olucagı söledim artık her kafadan bence sukadar olcak bukadar olucak dan ziyade artık bu pazarlarama stratejisi işinize geliyor mu gelmiyor mu ona karar vermelisiniz saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: starsky

biraz elvel görüştüğüm turkcell yetkilisinden aldıgım bilgiyi aktarıyorum. kimine göre zaten bilindik kiminide hüsrana ugratıcak bir haber inanılabilitesi nekadar bilmiyorum her kafadan bir ses cıktıgı ıcın ama aldıgım bilgiye göre iphone 3g lerin belirli bir fiyattan satılmıyacagı sadece turkcell(faturalı hat kullanıcıları ) için ayda max 99 ytl olmak şartıyla fatura ödeyerek telefonlara sahip olabilicekleri ve bu fiyat içerisinde kesinlikle ve kesinlikle şebeke içi ücretsiz konuşma diye bir şey olmıyacak yani 99+ nekadar konusursanız onu ödeyeceksiniz suanki blackberry bold mantıgı ile satılacak bu uygulamada min 10 max belli deil o şekilde ücretlendirilecek sevinenlere hayırlı olsun şimdiden iyi günler herkese.

yok artık lebron james...

bu durumda hazırkart kullanıcıları ipone alamıyor

sözleşmesiz iphone alınamıyor

alınan iphon için turkcelle 99 ytl taksit ödeniyor.

bu şartlarda gelicekse hiç gelmesin daha iyi bu ne biçim iştir anlamadım

böyle olursa gene vodaya kaldık vodada allah bilir 2009 ortalarında fln anca çıkarır.

• hakikaten bana yetkilinin söylediği bu faturalı hatlara bu sekilde bir uygulama yapılacak. ha ne olur faturasız hat kullanıcılarına fiyatı abartıp satarlar olmaz diye bir şey yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

biraz elvel görüştüğüm turkcell yetkilisinden aldıgım bilgiyi aktarıyorum. kimine göre zaten bilindik kiminide hüsrana ugratıcak bir haber inanılabilitesi nekadar bilmiyorum her kafadan bir ses cıktıgı ıcın ama aldıgım bilgiye göre iphone 3g lerin belirli bir fiyattan satılmıyacagı sadece turkcell(faturalı hat kullanıcıları ) için ayda max 99 ytl olmak şartıyla fatura ödeyerek telefonlara sahip olabilicekleri ve bu fiyat içerisinde kesinlikle ve kesinlikle şebeke içi ücretsiz konuşma diye bir şey olmıyacak yani 99+ nekadar konusursanız onu ödeyeceksiniz suanki blackberry bold mantıgı ile satılacak bu uygulamada min 10 max belli deil o şekilde ücretlendirilecek sevinenlere hayırlı olsun şimdiden iyi günler herkese.

böyle olursa gene vodaya kaldık vodada allah bilir 2009 ortalarında fln anca çıkarır.

• quote:

peki süre ne kadar bu süreçte?

• quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Vodafone ile Turkcell aynı anda çıkaracak
  • 10 ay la 18 ay arası bişi olucagını iphone nun hesaplandıgında blackberry bold dan pahalıya gelmiyecegini söylediler
    quote:

Orjinalden alıntı: alyozcan

quote:

peki süre ne kadar bu süreçte?

• ben 8 gb için 199 dolardan bi kuruş fazla vermem kontrat sözleşme falan anlamam
  • vermessen alamazsın tr den
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyperion_92

vermessen alamazsın tr den

• Arkadaşlar diğer iPhone başlığında da belirttiğim gibi, şu an söylenen fiyatların hiç birisi gerçeği yansıtmamakta. İster Turkcell Genel Müdüründen ister en güvendiğiniz bayiden alın, şu an kesinleşmiş bir fiyat yok. Onun için şu an "tahmin" ettiğiniz ya da çevreden duyum aldığınız fiyatlar tartışmadan öteye geçemez.

3G ihalesi çok yakında yapılacak biliyorsunuz, ayrıca numara taşınabilirliği de 9 Kasım'da geliyor. GSM operatörleri 3G geldiğinde yaygın kullanımı arttırmak için fiyatları ideal seviyede tutacaktır mutlaka.

Sinir bozucu farkındayım çok merak ediyorsunuz ama "Çok yakında" yazısına biraz sabır göstermek gerekiyor. Sözleşmeli satılıp satılmayacağı, fiyatlar, tarife içerikleri bir kaç güne kadar belli olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krip -- 9 Eylül 2008; 2:14:47 >
  • tarihler belirli
    turkcell 26 eylül
    vodafone 15 eylül
    fiyatlar belirsiz
  • pekı beyler bugunku apple conferansı ne zaman olucak?bellı bır saaat fln var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

tarihler belirli
    turkcell 26 eylül
    vodafone 15 eylül
    fiyatlar belirsiz

vodafone tarihi biraz iddialı gibi geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtbjk

quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

tarihler belirli
    turkcell 26 eylül
    vodafone 15 eylül
    fiyatlar belirsiz

vodafone tarihi biraz iddialı gibi geldi

telefon 5 gun sonra cikacak ve daha fiyatlar belirli degil mi. garip geldi bana. supriz mi yapacaklar yoksa bence vodafone 15 eylulde cikartamaz bunu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.