Şimdi Ara

Turkcell Iphone 3g'yi getiriyor! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
9.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: metehan72

Turkcell teknolojiyi her zaman müşterilerine getirdi hatta 3G getirdi ama diğer operatörler taş koydu.
    Diğer operagtörler taş koymasaydı iPhone 3G özelliğini kullanıyor olacaktık.

quote:

Orjinalden alıntı: ramazanavci

Arkadaşlar bazıları bir şeyler diyordu yok turkcell kim iphone kim diye yok türkcell'in 30 milyon üyesi var neyine getirtecek gibisinden şeyler turkcell bu ya borumu

Bilmeden,tarafli yorum yapmayin,

Abone kaybedecegini bildigi icin, numara tasinabilirligi anlasmasina, imzaya yanasmayan Turkcell in bu yaptigina tas koymak denmiyorda,Turkcell in bu yaptigina tepki olarak,iptal edilen 3g ihalesine,{ki yasalar geregi bu yonde karar cikmasi acisindan}diger operatorlerin ihaleye katilmamasimi tas koymak oluyor.

Yazdiklarinizi okuyanda ,adil rekabet ortami yaratmaktan korkan bu tekelci zihniyeti, sutten cikmis ak kasik sanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 19 Ağustos 2008; 0:17:32 >

• üffffffffffff yaaa artık bi tarih verselerde insanları bekletmesinler fiyatlarda belli olsun yeter yaa tüketici mahkemesine başvuracaz yaa bilgilendirmedikleri için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: efendi_24

üffffffffffff yaaa artık bi tarih verselerde insanları bekletmesinler fiyatlarda belli olsun yeter yaa tüketici mahkemesine başvuracaz yaa bilgilendirmedikleri için.

Yo adamlar tarihini söylediler "En geç yıl sonuna kadar"...
  • ya arkadaşlar işin bir diğer boyutu umarı iki şebekede cihazların üzerlerine arka kapaklarına isimlerini yazmazlar.o zaman çok çirkin olacaktır
    kaldıki bunu yapacaklarını pek zannetmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: conjure

ya arkadaşlar işin bir diğer boyutu umarı iki şebekede cihazların üzerlerine arka kapaklarına isimlerini yazmazlar.o zaman çok çirkin olacaktır
    kaldıki bunu yapacaklarını pek zannetmiyorum

Apple ile Vodafone arasindaki puruzleden biri bu idi,yabanci kaynakli bir sitede okudugum kadari ile.Vodafone sozlsmeli verdigi diger markalarin modellerinde oldugu gibi,Verecegi I-phone lerde Vodafone brand i olmasini istiyordu,Apple ise buna yanasmiyordu.
    Saniyorum olmaz boyle bir sey.
  • iPhone 3G'yi Turkcell de dağıtacak
    Piyasaya çıktığı anda ABD'de satış rekorları kıran iPhone 3G'nin satışı için Vodafone'dan sonra Turkcell de Apple ile anlaştığını açıkladı
    iPhone 3G satışını gerçekleştirmek için Apple ile görüşen Turkcell, anlaşmaya vardığını açıkladı. Böylece üçüncü nesil mobil altyapıları destekleyen iPhone 3G Vodafone dışında Turkcell aboneleri tarafından da kullanılabilecek. Turkcell yetkilileri Vodafone anlaşması açıklandığında kendilerinin görüşme yaptıklarını söylemişti. iPhone 3G bazı ülkelerde tek bazı ülkelerde de birden fazla operatör tarafında kullanılıyor. Turkcell'in kasım ayından önce dağıtıma başlayacağı iddia ediliyor. Vodafone Türkiye'den sonra Turkcell de iPhone 3G için talep toplamaya başladı. Eylül ayına kadar HTC Touch Diamond satışına da başlaması bekleniyor. Japonya'da telefonun piyasaya çıkışından sonra yaşanan büyük talep diğer ülkelerdeki operatörleri de etkiledi.

ARIZALAR ÇIKTI
    Ancak Japonya kaynaklı haberlere göre iPhone 3G'de Infineon çipindeki arızadan dolayı konuşmaların veya internet bağlantılarının kesilmesi söz konusu. Fakat Türkiye'de üçüncü nesil mobil altyapı lisansları dağıtılmadığı için telefonlar satışa çıktığı anda henüz 3N servisinin başlamayacağı tahmin ediliyor. Numara taşınabilirliğinde operatörler cihazlar üzerinden de rekabet ediyor. iPhone 3G'nin geliş tarihi, fiyatı ve satış modeliyle ilgili henüz bilgi yok. Faturalı abonelere sunulması beklenen telefonun satışı için operatörler yıllık sözleşme yapıyor.

• helal olsun turkcelle ama mükemmel bi site hazırlamışlar iphone hakkındaki bilgiler muhteşem

voda gibi iphone başılığı altında blackberry tanıtmadılar en azından ne büyük rezaletti

buda turkcellin iphone u ne kadar ciddiye aldığının bi göstergesi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 19 Ağustos 2008; 3:22:15 >
  • iyi ya,, tr de 3g icin bi mazeret oldu.. firmalari 3g teknolojisi icin kampcilar biraz iphone.. eninde sonunda mecbur gececekler zaten, bari birazdaha hizlanmis olur surec..

yanliz gps cok muallakta, uzun bi sure daha bi ise yaramiycak gibi.
  • Doğrusu Turkcell in böyle bir açıklama yapamsı, biz müşteriler için iyi oldu.
    İki operatör arasında Iphone ile ilgili olarak rekabet olacak ve fiyatları istedikleri gibi tavan yapamıyacaklar.
    Vodafone bu kadar tantana yaptıktan sonra, Turkcell ile aynı anda Iphone satarlarda bana göre çok büyük bir itibar kaybı yaşarlar.
    Zaten Turkcell in bu açıklması bile onların potansiyel olarak çok fazla sayıda müşteri kaybetmesine neden oldu.
    Birçok insan Iphone nu Turkcell hattını bırakıp almaya razı idi. Ancak şimdi kimse kendi hattını bırakmaz.
    Gerçi numara taşınabilirliği Vodafone nun işine yarayacak gibi. Bu onları biraz kurtarabilir.

Sonuç olarak bizim için değişen birşey olmadı. Biz hala Iphone için bekliyoruz.
    Şimdi gelip Avea da açıklasa; "Bu yıl içinde Iphone 3G yi satışa sunacağız! Ön talep fomu websitemizde yer almaktadır!" ne olacak????
    Gene birşey olmayacak.
    Biz genen ön talep formu doldurup bekleyeceğiz.
    O yüzden;
    DURMAK YOK, BEKLEMEYE DEVAM!

• quote:

Orjinalden alıntı: kl_emre_1905

Vodafone iphone ile abone kazanırım düşüncesindeydi fakat, Turkcell den iyi bir tokat yedi.Fiyatları çok abartıyorsunuz iddaa ediyorum.Turkcell bu telefonu 8gb olanı 300 ytl peşin fiyatına satacaktır.Sonra kl_emre_1905 demedi demeyin.

imkansız!!!!
  • Apple Turkcell'le anlaştığına dair ne bir basın açıklaması yaptı nede iPhone 3G Türkiye sayfasına Turkcell'in logosunuda koydu...
  • şimdi turkcell magazasına ugradım ve iphone 3g getiriyomusunuz nezaman geliceginden haberınız varmı gıbısınden bır soru sordum ve aldıgım cevap bön bön suratıma bakılması oldu daha telefonun ne oldugunu bile bilmiyolar hakıkaten baya bilgili turkcell calısanları
  • Turkcell le kazıklan hayattaaaaaaaaaa!!!!
    Şaka bir yana Turkcell bunu bilerek yaptı. Numara taşıma olayı kabul edildi arkadaşlar ve turkcell hayatında kaybetmediği kadar kan kaybedicek. Bu sözümüde bir yere yazın :)
  • bırakın bu numara ayklarını 3G ayaklarını sadece telefonun ne zaman satışa çıkacağı önemli onlar daha sonrada olsa olur bi tarih verselerde bizde ona göre bekleyelim ne yapalım..
  • valla rekabet iyidir de,
    turkcell adamı yolar valla ...
  • güzel oldu, bir Turkcell abonesi olarak bu duruma çok sevindim. Ama Vodafone iPhone'u daha uygun fiyatla satarsa numaramla beraber hoop Vodafone'dayım o ayrı... Keşke Avea'da anlaşsadsa ortalık birbirne girse. Sonuçta kazanan bizler olucaz o kesin.
  • Ben Turkcell'de veya Vodafone'da çalışıyor olsaydım. Tarihi belli olmayan bir ürün için bu denli kendinden geçmiş bir kitlenin yazılarını okusaydım. Fiyatları açıklamadan önce bir daha düşünürdüm herhalde...

3G Hizmeti yok... Cevap geliyor e yakında verecekler...
    GPS çalışmıyor.... Cevap geliyor tomtom çıkacak...
    iPhone yok......... Cevap geliyor çok yakında gelecek...

Yani şu anda elinizde ne var?
    Cevap veriyorum hiç bir şey yok...

3G ne zaman gelecek, test aşaması, akıcı çalışması ne kadar sürecek? En büyük soru ise 3G hizmeti kaç para olacak? Edge bu kadar pahalıyken 3G'nin akibeti nedir? GPS'in Tomtom olmadan yol çizebilmesi gerekiyordu zaten. Tomtom nasıl bir yazılım olacak ve telefonda ne kadar yer kaplayacak ayrıca kaç paraya satılacak? Biliyor muyuz? Hayır?... Tomtom'un Türkiye'yi kapsadığına emin miyiz? Ben değilim şahsen.

Diğer yandan. "Hani Turkcell getiremezdi nanik nanik, oh canıma değsin" modu nedir yahu? Taraftarlarşmayın arkadaşlar, kim daha ucuza daha iyi hizmet verirse o kazanır. Bu kadar basit. Takım tutmuyoruz ki, telefon hattı için fanatikleşmeye ne gerek var? Ha 532, ha 544 ne farkeder, rehbere kaydettikten sonra kim ezberliyor numaranızı? Bunun karizması mı olur?

3G bağlantı ve GPS hizmeti veremeden satış yapan herhalde tek ülke biziz. Bunda sevinecek ne var gerçekten anlayamıyorum.

Ha şöyle bir şey olur biz bir telefon yaparız, iPhone'dan daha iyi olur, peşine koşarız. Tamam.
    Bu kadar bilinçsiz tüketici olmamalıyız. Kaç paraya satacaklar bir düşünelim...

Bir kıyaslama yapalım N95 ilk çıktığında İngiltere'de hat alana telefonu bedava veriyorlardi. Aylık bedava dakikalar ve hafta sonu tamamen bedava konuşma veriliyordu.

Biz burda N95'i nasıl alabiliyoruz? Hafta sonu bedavamız var mı? Yok... Turkcell ile amerika'da konuşmanın dakikası 6YTL! Dakikası 6YTL!!! Ingiltereden bir hat aldığınızı düşünelim, o hat ile amerika'ya gittiğiniz zaman yaptığınız görüşmenin dakikası 1.5$...

Şimdi baştan hesaplayalım. N95 1.500YTL ve hattınız normal faturalamaya devam ediyor. Yurtdışına çıkarsanız fiyatlar iyice artıyor.

Şimdi tüm Türkiye'yi heyecanlandıran iPhone'u getireceklerini söylüyorlar.

Biz de kümesteki tavuklar olarak bık bık bık seviniyoruz. Bize ne vaat ediyorlar? Hiç bir şey... Umrumuzda mı değil? Bu nasıl oluyor ki?

iPhone'un Türkiye'deki servisi nasıl olacak? Arka kapak çatlayınca ne kadar zamanda değişecek? O doldurduğunuz formlar hangi mantıkta işe yarayacak? (formun sonundaki yazıya dikkat edin)

Yemişim afedersiniz yıllar önce 3G getirecekmiş de başkalar taş koymuşmuş Turkcell'e diğer operatörler ile baz istasyonlarını paylaşmadı diye bin kere mahkemeli oldu Turkcell. Kaldı ki Apple'ın tercihi her zaman az müşterisi olan operatörlerdi. Kendileri böyle belirtiyordu. AT&T için de durum buydu.

Hiç bir açıklama yapılmadan sadece "çok yakında" yazıyor diye seviniyoruz, Apple'ın sayfasındaki özellikleri alıp kendi sayfalarına koydular diye "helal olsun Turkcell'e" diyoruz... Nesine helal olsun? Ne tarih var ne fiyat...

iPhone anons edildiğinde tarihi ve fiyatı o anda açıklandı hatırlarsanız...

Uyanın arkadaşlar, Turkcell'in tavuğu, Vodafone'un pilici olmayın.

• @barbee

öle bi konuşuosunki turkcell ve voda mahalle arası telefoncu dükkanı gibi

apple la olan tonlarca prosedür vardır. ahanda iphone çıktı türkiye fiyatı şu sözleşmeli böyle sözleşmesiz şöyle diyemezler zaten.

öle bişey olsaydı ilk iphone 3g'yi satışa çıkaran avrupa ülkeleri arasında türkiyede olurdu..

seninde dediğin gibi adamlar teknik servisi garantisi nerde nasıl vs uğraştıkları için iphone 3g yi bekliyoruz bu kadar. kullanıcıları gıcık etmek için fiyat açıklamıyor olamaz.

ayrıca napalım türkiyede optus mu kullanalım
  • barbee, çok karamsar gördüm seni. kızmışsın anlaşılan haklısında, ama BBR arkadaşında dediği gibi bu sadece Turkcell veya Vodafone'nun kafasına göre belirleyeceği bişey değil. Ben iyimserim, 8GB iPhone 3G'nin sözleşmeli fiyatının 199EURO + KDV olacağını tahmin ediyorum.
    Kaynak; bakınız Apple IMC Türkiye'nin fiyat politikası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 19 Ağustos 2008; 14:35:21 >
  • barbee genel olarak iPhone 3G'e karşı bir antipatisi vardır..Yorumlarını okurken bunu göz önünde bulundurun...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.