Şimdi Ara

Turkcell Iphone 3g'yi getiriyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
9.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fazla söze gerek yok.www.turkcell.com.tr =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etherial -- 18 Ağustos 2008; 13:37:18 >

• Ewt bu cidden enteresan oldu
  • Turkcell'in BlackBerry Bold'u 18*99ytl'ye getirdiğine dair bir haber okumuştum bugün ve iphone'u getirmezlar ki dedim ve haksız çıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralhasanyigit

Ewt bu cidden enteresan oldu
    ooo, harbiden ekstra oldu bu simdi..
    super oldu hatta, yesinler birbirlerini..
    arada faydalanicak olan bizler olucaz :)
    ama anlamadigim sey, nasil oldu bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralhasanyigit

Ewt bu cidden enteresan oldu
    bu mutluluk veren paylaşım için teşekkür ederim... hemen formu doldurdum walla... :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akid

Turkcell'in BlackBerry Bold'u 18*99ytl'ye getirdiğine dair bir haber okumuştum bugün ve iphone'u getirmezlar ki dedim ve haksız çıktım.
    yahu ben niye goremiyom bu iphone haberini sitede

bide gucu yetmez diyodum iphonu getirmeye eyvahlar olsun baa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xphoid

bu mutluluk veren paylaşım için teşekkür ederim... hemen formu doldurdum walla... :D

Alıntıları Göster
    Vay beee!
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Vay beee!

Alıntıları Göster
    Helal olsun TURKCELL'e
  • quote:

Vay beee!

Alıntıları Göster
    Bu çok iyi oldu.
    Vodafone ile Turkcell arasındaki rekabet bize yarar umarım.
    Fiyat ne kadar kırılırsa cihaza o kadar ucuz şekilde sahip oluruz
  • quote:

Vay beee!

Alıntıları Göster
    haber değişik oldu şaşırttı hepimizide, ben bir şey farkettim. üzerini tıklayınca açılan ön talep formu niteliğindeki sayfayı görünce midem bulandı. o kadar sıkıldım ki voda da onu görmekten Turkcell de de görünce bi kötü oldum. Neden derseniz? voda da doldurdukta ne oldu. bilmem kaç ay bekletti bizi hala ses seda yok. anca form dolddurtsunlar o kadar emeğe insan bi açıklama yapardı dimi ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumcuabi

haber değişik oldu şaşırttı hepimizide, ben bir şey farkettim. üzerini tıklayınca açılan ön talep formu niteliğindeki sayfayı görünce midem bulandı. o kadar sıkıldım ki voda da onu görmekten Turkcell de de görünce bi kötü oldum. Neden derseniz? voda da doldurdukta ne oldu. bilmem kaç ay bekletti bizi hala ses seda yok. anca form dolddurtsunlar o kadar emeğe insan bi açıklama yapardı dimi ???

Alıntıları Göster
    Hadi avea yap bir kıyak,yürü be olum kim tutar seni

• quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Hadi avea yap bir kıyak,yürü be olum kim tutar seni

Alıntıları Göster
    Sitede yılsonu getireceklerini belirtmişler. (Bkz:> www. turkcell.com.tr)
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumcuabi

Alıntıları Göster
    turkcell de telsimde artik 89464 sene sozlesmeli hat karsiligi ucuk bir fiyata satar bu telefonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz_Kiev_Ukrayna

turkcell de telsimde artik 89464 sene sozlesmeli hat karsiligi ucuk bir fiyata satar bu telefonu.

Alıntıları Göster
    dostlar kaç para olacak acaba haberi olan varmı?? hehe ben turkcelL bayisiyimde ama haberim yoq hehe işe baq

• quote:

Orijinalden alıntı: srknyvzr

dostlar kaç para olacak acaba haberi olan varmı?? hehe ben turkcelL bayisiyimde ama haberim yoq hehe işe baq

Alıntıları Göster
    turkcell getirirde ben almazmıyım,doldurdum formu

• nokiaların fiyatlarında indirim yapılsa bari :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

nokiaların fiyatlarında indirim yapılsa bari :)
    Haberde şu şekilde geçmiş.

Turkcell, Apple ile yaptığı anlaşma sonucunda bu yıl içinde iPhone 3G'nin satışına başlayacağını duyurdu.
    Turkcell'den yapılan açıklamada, 3. nesil şebekelerinin sağladığı yüksek data hızıyla mobil iletişimde yeni bir dönem başlatan iPhone 3G'nin, bir mobil cihazda yaşanan internet ve multimedya deneyimini en ileri noktalara taşıdığı vurgulandı.
    Açıklamada, iPhone 3G'nin, hem iPhone'un tüm devrim yaratan özelliklerine sahip olacağı hem de 3. Nesil teknolojilerinin gelmesiyle 2 kat hızlı olacağı belirtilerek, ''iPhone 3G'nin içine entegre edilmiş GPS, genişletilmiş yer bazlı mobil hizmetler sağlarken, iPhone 2.0 yazılım destekleyicisi ise Microsoft Exchange ActiveSync'in ve Apple mağazalarından temin edilebilecek yüzlerce üçüncü parti uygulamaların kullanımını mümkün kılıyor'' denildi.
    Turkcell olarak Apple ile yaptıkları anlaşmadan büyük heyecan duyduklarını dile getiren Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, iPhone 3G'nin mobil cihazlar teknolojisinde gelinen son noktayı temsil ettiğine dikkati çekerek, müthiş yenilikçi olan bu ürünü yıl sonuna doğru 35 milyondan fazla müşteriye sunmak için sabırsızlandıklarını ifade etti.
    Develioğlu, şunları kaydetti:
    ''Hızlı mobil internet kullanımının ciddi bir oranda arttığı günümüzde Apple, iPhone 3G için dünyanın lider operatörleriyle bu tür anlaşmalar yapıyor. Yeni teknolojileri 35 milyonu aşkın müşterisine daima dünyayla eşzamanlı sunmayı hedefleyen Turkcell'in bu operatörler arasında yerini almış olması bizim için büyük mutluluk.''
    Açıklamada, iPhone 3G'nin satış fiyatı ve tarifelerinin ileri bir tarihte açıklanacağı, Turkcell müşterilerininwww.turkcell.com.tr adresinden ön talepte bulunabilecekleri ve ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilecekleri duyuruldu.

Kaynak :http://www.haberturk.com/haber.asp?id=91993&cat=130&dt=2008/08/18

• quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Haberde şu şekilde geçmiş.

Turkcell, Apple ile yaptığı anlaşma sonucunda bu yıl içinde iPhone 3G'nin satışına başlayacağını duyurdu.
    Turkcell'den yapılan açıklamada, 3. nesil şebekelerinin sağladığı yüksek data hızıyla mobil iletişimde yeni bir dönem başlatan iPhone 3G'nin, bir mobil cihazda yaşanan internet ve multimedya deneyimini en ileri noktalara taşıdığı vurgulandı.
    Açıklamada, iPhone 3G'nin, hem iPhone'un tüm devrim yaratan özelliklerine sahip olacağı hem de 3. Nesil teknolojilerinin gelmesiyle 2 kat hızlı olacağı belirtilerek, ''iPhone 3G'nin içine entegre edilmiş GPS, genişletilmiş yer bazlı mobil hizmetler sağlarken, iPhone 2.0 yazılım destekleyicisi ise Microsoft Exchange ActiveSync'in ve Apple mağazalarından temin edilebilecek yüzlerce üçüncü parti uygulamaların kullanımını mümkün kılıyor'' denildi.
    Turkcell olarak Apple ile yaptıkları anlaşmadan büyük heyecan duyduklarını dile getiren Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, iPhone 3G'nin mobil cihazlar teknolojisinde gelinen son noktayı temsil ettiğine dikkati çekerek, müthiş yenilikçi olan bu ürünü yıl sonuna doğru 35 milyondan fazla müşteriye sunmak için sabırsızlandıklarını ifade etti.
    Develioğlu, şunları kaydetti:
    ''Hızlı mobil internet kullanımının ciddi bir oranda arttığı günümüzde Apple, iPhone 3G için dünyanın lider operatörleriyle bu tür anlaşmalar yapıyor. Yeni teknolojileri 35 milyonu aşkın müşterisine daima dünyayla eşzamanlı sunmayı hedefleyen Turkcell'in bu operatörler arasında yerini almış olması bizim için büyük mutluluk.''
    Açıklamada, iPhone 3G'nin satış fiyatı ve tarifelerinin ileri bir tarihte açıklanacağı, Turkcell müşterilerininwww.turkcell.com.tr adresinden ön talepte bulunabilecekleri ve ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilecekleri duyuruldu.

Kaynak :http://www.haberturk.com/haber.asp?id=91993&cat=130&dt=2008/08/18

Alıntıları Göster
    Valla bu cok iyi oldu demek oluyorki 3g lere Tr dil destegi geliyor ancak Tr de fiyatlarin ne kadar olacagi ise saibeli aslinda benim icin onemli olan dil destegi ins onuda cikartirlar haber icin tsk ler

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_town

Valla bu cok iyi oldu demek oluyorki 3g lere Tr dil destegi geliyor ancak Tr de fiyatlarin ne kadar olacagi ise saibeli aslinda benim icin onemli olan dil destegi ins onuda cikartirlar haber icin tsk ler

Alıntıları Göster
    Yahu kim getirecekse getirsin artık. çok yakında, pek yakında, form doldurun bilmemne...

Kime göre çok yakında ayrıca? bana göre çok yakında iPhone 3G satacaklarsa bu, bugün akşam üstü demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbee

Yahu kim getirecekse getirsin artık. çok yakında, pek yakında, form doldurun bilmemne...

Kime göre çok yakında ayrıca? bana göre çok yakında iPhone 3G satacaklarsa bu, bugün akşam üstü demektir.

Alıntıları Göster
    Bu iyi oldu en azindan rekabet olacak, birde Vodafone ne zamandir talep topluyordu, artik Turkcell'in bu atagindan sonra hizlanirlar herhalde.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.