Şimdi Ara

Turkcell Iphone 3g'yi getiriyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
9.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: barbee

quote:

Orjinalden alıntı: blacksea533

3g ile eski nesil in arasında ne fark var ?

3G hizmeti veren bir ülkede yaşıyorsan, edge yerine 3g ile internete bağlanıp daha hızlı gezebiliyorsun, türkiye'de yok henüz.. dolayısı ile 3G iPhone alsan da edge ile bağlanıyorsun.

GPS ile nerede olduğunu hata payı neredeyse sıfır olarak görebiliyorsun. fakat türkiye'de henüz maps uygulaması rota çizemiyor. yani burdan şuraya gidicem dediğinde yol gösteremiyor.. Eski iPhone'da da nerede olduğunu az bir yanılma payı ile bulabiliyorsun.

Dolayısı ile şık plastik kapağı, daha sıcak renklerin olduğu sarartılmış ekranı, düzgün kulaklık girişi ve harika sgold çipi dışında eski iPhone'dan hiç bir farkı yok.

Özellikle Türkiye'de yaşıyorsan, eski iPhone'dan hiç bir farkı yok işlevsel olarak.

3G şu anda henüz Unlock da edilemiyor. Ama o günler de yakındır.

bu veri transferi olayı düzeltildimi peki

• trkcell yine kazıklıyacak milleti şimdiden geçmiş olsun hepinize
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Haberde şu şekilde geçmiş.

Turkcell, Apple ile yaptığı anlaşma sonucunda bu yıl içinde iPhone 3G'nin satışına başlayacağını duyurdu.
    Turkcell'den yapılan açıklamada, 3. nesil şebekelerinin sağladığı yüksek data hızıyla mobil iletişimde yeni bir dönem başlatan iPhone 3G'nin, bir mobil cihazda yaşanan internet ve multimedya deneyimini en ileri noktalara taşıdığı vurgulandı.
    Açıklamada, iPhone 3G'nin, hem iPhone'un tüm devrim yaratan özelliklerine sahip olacağı hem de 3. Nesil teknolojilerinin gelmesiyle 2 kat hızlı olacağı belirtilerek, ''iPhone 3G'nin içine entegre edilmiş GPS, genişletilmiş yer bazlı mobil hizmetler sağlarken, iPhone 2.0 yazılım destekleyicisi ise Microsoft Exchange ActiveSync'in ve Apple mağazalarından temin edilebilecek yüzlerce üçüncü parti uygulamaların kullanımını mümkün kılıyor'' denildi.
    Turkcell olarak Apple ile yaptıkları anlaşmadan büyük heyecan duyduklarını dile getiren Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, iPhone 3G'nin mobil cihazlar teknolojisinde gelinen son noktayı temsil ettiğine dikkati çekerek, müthiş yenilikçi olan bu ürünü yıl sonuna doğru 35 milyondan fazla müşteriye sunmak için sabırsızlandıklarını ifade etti.
    Develioğlu, şunları kaydetti:
    ''Hızlı mobil internet kullanımının ciddi bir oranda arttığı günümüzde Apple, iPhone 3G için dünyanın lider operatörleriyle bu tür anlaşmalar yapıyor. Yeni teknolojileri 35 milyonu aşkın müşterisine daima dünyayla eşzamanlı sunmayı hedefleyen Turkcell'in bu operatörler arasında yerini almış olması bizim için büyük mutluluk.''
    Açıklamada, iPhone 3G'nin satış fiyatı ve tarifelerinin ileri bir tarihte açıklanacağı, Turkcell müşterilerininwww.turkcell.com.tr adresinden ön talepte bulunabilecekleri ve ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilecekleri duyuruldu.

Kaynak :http://www.haberturk.com/haber.asp?id=91993&cat=130&dt=2008/08/18

35 milyon Turkcell li de I-phone gelsede alsak diye bekliyordu zaten.

Millet hattim kapanmasin diye kontor hesabi yapiyor,100 kontor alamazken,milletin parca kontor aldigi bir ortamda 35 milyondan fazla musteriye I-phone yi sunmak icin sabirsizlaniyorlarmis.Gulermisin aglarmisin.

Sen gidipte numara tasinilmasi anlasmasina imza atma,bu yuzden adam gibi rekabetci ortamlarin olmadigi, 3g vb teknolojiler icin gerekli ihale ortamlarini yaratma ondan sonra,neymis yeni teknolojileri 35 milyonu aşkın müşterisine dunya ile es zamanli sunmayi hedefliyorum diye beyanat ver.

Guldurmeyin adami.

Yurt disindaki fiyati 550€ = 980 ytl olan Blackberry Bold u vermeyi dusndukleri tarife 18 x 99ytl + sinirsiz data ise ,I-Phone u verecekleri tarifeyi dusuneniyorum bile.

• Süper bir haber, bakalım vodafone 3g hizmeti olmamasına karşılık hangi kartı oynayacak
  • Arkadaşlar bu habere bende çok sevindim ancak genede çok sevinip sonradan üzülmeyelim. iphone için inanılmaz bir talep oluşmuş durumda, voda ile turkcell arasında ne kadar rekabet olursa olsun, firmalar o kadar kurtki ben fiyatların baya yüksek olacağını düşünüyorum ve kampanyayla beraber bedava konuşma süresi, internet verileceğini beklemiyorum. Umarım böyle olmaz, hepimiz seviniriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alisko

vodafone a yılın kazığı :)
    avea turkcelle bas konuşta son anda bir gol atmıştı, şimdi de turkcell vodafone a son dakika golü :)

bu rekabetten karlı çıkan biz oluruz

iyide I-phone 3g ,hangi ulkede sozlesmeli ayni anda iki operator tarafindan veriliyorda bu sonuca variyorsunuz.

Bu son aciklamayla getirecekse Turkcell getirecektir.Vodafone devre disi kalmis demektir.

Operatorler arasindaki bu rekabetten karli cikan,cikacak olan biri varsa oda Turkcell dir.

Bu durumda karli cikan nasil tuketici olabilir anlamiyorum.

Turkcell fahis fiyattan sunacak,yanina 3g baglanti hizinin yaninda esamesi bile okunmayacak sinirsiz edge baglantisi sunacak,aylik sabit ucretin ustune konusma ucretleride cabasi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

quote:

Orjinalden alıntı: Alisko

vodafone a yılın kazığı :)
    avea turkcelle bas konuşta son anda bir gol atmıştı, şimdi de turkcell vodafone a son dakika golü :)

bu rekabetten karlı çıkan biz oluruz

iyide I-phone 3g ,hangi ulkede sozlesmeli ayni anda iki operator tarafindan veriliyorda bu sonuca variyorsunuz.

Bu son aciklamayla getirecekse Turkcell getirecektir.Vodafone devre disi kalmis demektir.

Operatorler arasindaki bu rekabetten karli cikan,cikacak olan biri varsa oda Turkcell dir.

Bu durumda karli cikan nasil tuketici olabilir anlamiyorum.

Turkcell fahis fiyattan sunacak,yanina 3g baglanti hizinin yaninda esamesi bile okunmayacak sinirsiz edge baglantisi sunacak,aylik sabit ucretin ustune konusma ucretleride cabasi.

Turkcell I-phone u getirecegini aciklamasindan sonra,Bu topicteki habere gore Vodafone da bir aciklama yapmis anladigim kadari ile,

""
    Vodafone, Apple ile Haziran ayında imzaladığı anlaşma doğrultusunda iPhone 3G'yi bu yıl içinde Türkiye'de satışa sunacağını bildirdi
    Vodafone Türkiye'den yapılan yazılı açıklamada, Apple ile iki ay önce yapılan anlaşma kapsamında iPhone 3G'nin, Türkiye'ye geldiğinde Vodafone aboneleriyle buluşacağı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Vodafone Türkiye olarak, 11 Haziran 2008 tarihinde web sitemiz üzerinden başlattığımız ön kayıt sürecinin gördüğü yoğun ilgiden son derece memnunuz. iPhone 3G'nin Türkiye pazarına sunulması Vodafone'un Apple ile Haziran'da yaptığı global anlaşma kapsamında belirlenen takvim çerçevesinde olacak. Bu süreçte, diğer pazarlarda olduğu gibi Türkiye'de de Vodafone'un ardından, iPhone 3G için Apple'la anlaşan başka operatörlerin de olması gayet doğaldır.''

Buda demek oluyorki ,Apple vodafone ile yaptigi anlasmada ,Vodafone nun I-phone 3g yi sunacagi ulkelerde,baska operatorlerede I-phone 3g yi pazarlama hakkini verebilir.

Ancak bana kalirsa,Vodafone Turkcell den once cikaracak I-phone 3g yi.

Ne sekilde olursa olsun,sunulan tarifelerle karli cikan tuketici olmaz.Cunku 3G baglanti hizini sunamadiktan sonra ,bu cihaz icin okadar ay onca para vermenin hicbir anlami yok bence.

• Farketmezki abi,turkcell duyurdu bir kere vereceğini,bence şu saatten sonra vodafone iphone konusunda fena patladı,zaten millet yana yakıla hat alıcaktı vodafone dan eski hattını bırakıp(numara taşınması falan),şimdi turkcell duyurdu ve bence şu saatten sonra voda fena patladı.Açıkçası ben yurt dışından getirtiyorum ama öyle olmasaydı kesinlikle voda değilde turkcell den alırdım.

Vodafone yarın çıkarsa, turkcell 2 ay sonra satışa başlasa,yinede vodafone az satacak ahanda burdan diyorum bunu.

Düzeltme : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AMADEUS_ -- 18 Ağustos 2008; 19:36:26 >
  • bence ilk olarak iphone u voda pıyasaya cıkaracak.haklkı olarak tabi.bence yasal olarak i phone un tr ye gelmesi kırılmıs iphone satılmasını azaltmiyacaktir.bence kırılmıs iphone sahiplerinin muazzam avantajlari var.bedava programlar oyunlar tam surum olarak kullanilabiliyor.turkcellden veya vodafone'dan iphone alip daha sonra kıracak cok insan var bence turkiyede.sahsen ben bu nimetlerden(program oyun v.b)kolay vaz gecilecegini zannetmiyorum.tek farki dogal olarak daha cok insanda iphone olacak.o yuzden bence gelmesede olur.bunu bencıllıgımden soylemiyorum.suankı durumda iphone ve muhtelif programlarının bize maliyeti daha dusuk.
  • ya dıkkat ettımde cok fazla bence kullanmısım son mesajda.yazdiklarim benim dusuncelerim ve konunun biraz hassas oldugunu dusundugum icin genel konusmaktan ozellikle kacındım ama bence bu kadar 'bence' biraz fazla olmus
  • Vodafonenin daha öncesinde haberi varmıydı yokmuydu bilemem ama fena kazık attı turkcell sen o kadar ön başvuru formu hazırla müşteri bul turkcell gelsin bir ay önce çoğu müşterini çalsın şaka bir yana türkiyede en çok kullanılan operetör turkcell. vodafoneden iphone 3g almak isteylerin de büyük bir kısmının turkcell kullanıcısı olduğunu düşünüyorum şimdi her hangi bir turkcell kullanıcısının kendi operetöründen devam etmek varken vodafone ye geçiceğini zannetmiyorum vodafone de bunu bilerek çok uygun paketler hazırlıyacaktır yani ortam baya kızışır kazançlı çıkan her halukarda kullanıcı olur diye düşünüyorum,

benim üzüldüğüm tek nokta elimdeki telefon sıradışıydı yani herkezde yoktu N73 N95 vs gibi şimdi bu da türkiyeye geldikten sonra her önüne gelen alıcak telefonun sıradışılığı olmuycak bana göre

• quote:

Turkcell'in sayfasında iPhone'un adındaki 3G dışında hiç bir yerde 3G geçmiyor dikkatinizi çekti mi?

quote:

Turkcell Iphone 3g'yi getiriyor!

Telefon Özellikleri

* UMTS/HSDPA (850, 1900, 2100MHz)
    * GSM (850, 900, 1800, 1900 MHz)
    * EDGE

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/iphone3G

Bu benim de dikkatimi çekti.
    Seçim yerinde de 3G demiyor.

Eğer Turkcell 3G diye millete iPhone 1.1 kakalarsa bayağı ayaklar altına aldırır kendini. Sanmıyorum öyle birşey yapsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: ZeneX

quote:

Turkcell'in sayfasında iPhone'un adındaki 3G dışında hiç bir yerde 3G geçmiyor dikkatinizi çekti mi?

quote:

Turkcell Iphone 3g'yi getiriyor!

Telefon Özellikleri

* UMTS/HSDPA (850, 1900, 2100MHz)
    * GSM (850, 900, 1800, 1900 MHz)
    * EDGE

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/iphone3G

Bu benim de dikkatimi çekti.
    Seçim yerinde de 3G demiyor.

Eğer Turkcell 3G diye millete iPhone 1.1 kakalarsa bayağı ayaklar altına aldırır kendini. Sanmıyorum öyle birşey yapsın.

saçmalama olurmu öyle şey

• GPS dior:D
    Öyle Birşey Yapamaz!
  • Seçimde de beyaz siyah dior ve 3G Yazıyor
    UMTS zaten 3G oluyor!
    İçindekiler Listesi:
    3G iPhone
    Mikrofonlu Stereo Kulaklık
    USB şarj ve senkronizasyon kablosu
    USB Adaptör
    Kullanım Kılavuzu
    Temizleme bezi
    SIM kart çıkartma aparatı
    Garanti Belgesi

USB Adaptör ne?
    Garanti Belgesi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

Vodafonenin daha öncesinde haberi varmıydı yokmuydu bilemem ama fena kazık attı turkcell sen o kadar ön başvuru formu hazırla müşteri bul turkcell gelsin bir ay önce çoğu müşterini çalsın şaka bir yana türkiyede en çok kullanılan operetör turkcell. vodafoneden iphone 3g almak isteylerin de büyük bir kısmının turkcell kullanıcısı olduğunu düşünüyorum şimdi her hangi bir turkcell kullanıcısının kendi operetöründen devam etmek varken vodafone ye geçiceğini zannetmiyorum vodafone de bunu bilerek çok uygun paketler hazırlıyacaktır yani ortam baya kızışır kazançlı çıkan her halukarda kullanıcı olur diye düşünüyorum,

benim üzüldüğüm tek nokta elimdeki telefon sıradışıydı yani herkezde yoktu N73 N95 vs gibi şimdi bu da türkiyeye geldikten sonra her önüne gelen alıcak telefonun sıradışılığı olmuycak bana göre

Benimde takıldığım hep şu var işte,sizin gibi düşünenler,bende bmw araçla geziyorum,ama benim aracım sıradışı diye övünmüyorum,keşke fiyatları daha düşük olsa veya insanların alım gücü daha fazla olsada herkeste olsa,nedir yani seni telefonuna göremi değerlendiriyorlar bulunduğun ortamlarda?

• hattımı değiştirmek zorunda kalmayacağım galiba çok mutluyum

bide vodadan önce getiriomuş ne gülerim
  • uh!

Bu günü bayram ilan ediyorum.
  • blacberry bold u 18x99 ytl ye satan turkcell iphonea kaç lira ister varın siz düşünün. ama şuda bir gerçek ekmek almayıp telefon alan türk milleti bu telefonada gerekli ilgiyi gösterecektir. çingenelerin elinde iphone görmeye hazır olun..
  • şekil 1a da gördüğünüz gibi gülüyorum sadece e hadi vodafone getirdi e hadi bırakalım voda yı turkcell getirdi siz sevinenlere diyeceğim bir söz var; Arkadaşlar bu adamlar bedavamı verecek neye seviniyorsunuz rekabetden bize pay düşer diyemi alın size rekabet atıyorum voda: 24x90+500 peşin dedi ve yine atıyorum turkcell: 24x89.90+499 dedi ve yine atıyorum birazda gülim bari voda piyasaya perşembe günü çıkaracak turkcell ise cuma çıkaracak bunlaramı seviniyorsunuz? arkadaşlar herkezin düşüncesi kendine ve saygı duyuyorum benim düşüncemde bu herkezin maddi geliri farklı kimisi dediği gibi öğrenci kimisi dediği gibi geliri olan bir çalışan her ay 90 zaten geliormuş ama aramızda parası az olan geçim sıkıntısı yaşamayan yokmu tabiki var bence ben dahil kimse sevinmesin tarife bu çekişmeden pek etkilenmiycek şimdi turkcell ve voda ajanları fiyatlarını öğrenmeye çalışıyor ve çıkış gününü şuna emin olun ilk çıkartandan ikinci çıkartan 0.10 yeni kuruş ucuza çıkaracak yani anlıyacağınız fiyat yinede taban bunu böyle bilin babalarının hayrına iphone 3g getirtmiyorlar ha kimse birşey kazanmıyacakmı tabi kazanacak hemde ne kazanacak yurtdışından iphone 3g getirenler kazanacak doğubank kazanacak ankara iphoneservis kazanacak ben samsunlu satıcı kardeşiniz ise eylül de gelen mallarımı o tarifeye göre uygun yapıp biraz daha kırıp fiyatı elimdekileri kapış kapış satacağım anlıycağınız bu herkez kendi çektiği çileyi ona göre fiyatlandıracak ister fahiş diyin ister uygun bunuda unutmayın saygılar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.