Şimdi Ara

Turkcell Iphone 3g'yi getiriyor! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
9.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone bedava verse almam artık Turkcell hattımı kullanmaya devam edeceğim için çok memnunum...16 GB siyah için formu doldurdum...
  • Vodafone iphone ile abone kazanırım düşüncesindeydi fakat, Turkcell den iyi bir tokat yedi.Fiyatları çok abartıyorsunuz iddaa ediyorum.Turkcell bu telefonu 8gb olanı 300 ytl peşin fiyatına satacaktır.Sonra kl_emre_1905 demedi demeyin.
  • gerçekten çok şaşırdım,ama ii olmuş rekabet iyidir
  • super bir haber işala biran once cıkarda rahat rahat kullanırız
  • quote:

Orjinalden alıntı: oksit

... çingenelerin elinde iphone görmeye hazır olun..

Neden çingeneler kullanmasın?
    Arada fark göremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

Vodafonenin daha öncesinde haberi varmıydı yokmuydu bilemem ama fena kazık attı turkcell sen o kadar ön başvuru formu hazırla müşteri bul turkcell gelsin bir ay önce çoğu müşterini çalsın şaka bir yana türkiyede en çok kullanılan operetör turkcell. vodafoneden iphone 3g almak isteylerin de büyük bir kısmının turkcell kullanıcısı olduğunu düşünüyorum şimdi her hangi bir turkcell kullanıcısının kendi operetöründen devam etmek varken vodafone ye geçiceğini zannetmiyorum vodafone de bunu bilerek çok uygun paketler hazırlıyacaktır yani ortam baya kızışır kazançlı çıkan her halukarda kullanıcı olur diye düşünüyorum,

benim üzüldüğüm tek nokta elimdeki telefon sıradışıydı yani herkezde yoktu N73 N95 vs gibi şimdi bu da türkiyeye geldikten sonra her önüne gelen alıcak telefonun sıradışılığı olmuycak bana göre

Benimde takıldığım hep şu var işte,sizin gibi düşünenler,bende bmw araçla geziyorum,ama benim aracım sıradışı diye övünmüyorum,keşke fiyatları daha düşük olsa veya insanların alım gücü daha fazla olsada herkeste olsa,nedir yani seni telefonuna göremi değerlendiriyorlar bulunduğun ortamlarda?

onu demek istemiyorum şimdi ortalıkta benim iphonem var diye kasım kasım kasılan inekler olucaktır telefon türkiyede yokken çoğu kişide yoktu o yüzden böyle bir şey yoktu gelince görürsünüz o zaman anlarsın dediğimi şu an N95 e olan olucak yani

• quote:

Orjinalden alıntı: rigel55

şekil 1a da gördüğünüz gibi gülüyorum sadece e hadi vodafone getirdi e hadi bırakalım voda yı turkcell getirdi siz sevinenlere diyeceğim bir söz var; Arkadaşlar bu adamlar bedavamı verecek neye seviniyorsunuz rekabetden bize pay düşer diyemi alın size rekabet atıyorum voda: 24x90+500 peşin dedi ve yine atıyorum turkcell: 24x89.90+499 dedi ve yine atıyorum birazda gülim bari voda piyasaya perşembe günü çıkaracak turkcell ise cuma çıkaracak bunlaramı seviniyorsunuz? arkadaşlar herkezin düşüncesi kendine ve saygı duyuyorum benim düşüncemde bu herkezin maddi geliri farklı kimisi dediği gibi öğrenci kimisi dediği gibi geliri olan bir çalışan her ay 90 zaten geliormuş ama aramızda parası az olan geçim sıkıntısı yaşamayan yokmu tabiki var bence ben dahil kimse sevinmesin tarife bu çekişmeden pek etkilenmiycek şimdi turkcell ve voda ajanları fiyatlarını öğrenmeye çalışıyor ve çıkış gününü şuna emin olun ilk çıkartandan ikinci çıkartan 0.10 yeni kuruş ucuza çıkaracak yani anlıyacağınız fiyat yinede taban bunu böyle bilin babalarının hayrına iphone 3g getirtmiyorlar ha kimse birşey kazanmıyacakmı tabi kazanacak hemde ne kazanacak yurtdışından iphone 3g getirenler kazanacak doğubank kazanacak ankara iphoneservis kazanacak ben samsunlu satıcı kardeşiniz ise eylül de gelen mallarımı o tarifeye göre uygun yapıp biraz daha kırıp fiyatı elimdekileri kapış kapış satacağım anlıycağınız bu herkez kendi çektiği çileyi ona göre fiyatlandıracak ister fahiş diyin ister uygun bunuda unutmayın saygılar.

yaz, yaz demediğini bırakma, sonuna da saygılar koy.

• Arkadaşlar ben fiyatlar ne olacak onu çok merak ediyorum.Başlangıç itibariyle rekabet fiyatlara direk nüfuz etmeyecek,arz ve talebe göre asağı cekecekler bence fiyatları.
  • ya arkadaşlar bırakn bu ülkede gps çalışmaz da 3g sunulmaz da diye laf sokmayı, numara taşınılabilirliği başladıktan sonra zaten hemen 3g ihalesi yapılacak (daha önceki ihalede avea ve telsim katılmak istemediler, numara taşınılabilirliği olmadığı için) ve bu 3g ihalesinde verilecek olan lisanslar 1.sınıf, 2.sınıf die gidior ve tabi 1.sınıf lisans sahibinin daha geniş hakları oluyor bu 3g olanaklarında, turkcell zaten bu iphone girişimini numara taşınabilirliği geldikten sonra vodaya iphone'a meraklı tüm genç abonelerini kaptırmamak için girmiş görünüyor ki, bu turkcell 1. sınıf lisansı da bırakmaz vodaya şu dakkadan sonra. Yani burda anlaşılıyor ki Turkcell atağa geçmiştir, Vodafone bitmiştir! Ha bu arada gps için de diyeceğim, siz piyasada tek navigasyonun google mapsten yapıldığını sanıyorsunuz sanırım, en başta tomtom ve birçok navigasyon firması iphone için navigasyon yazılımı yazmaya başladıklarını duyurdular ve bu yazılımlar çıktığında yapmanız gereken sadece türkiye haritasını bulup yüklemek(ki piyasada tüm markaların ücretsiz türkiye haritaları var.)

• valla 1 eylüle kadar turkcell acıkladı acıkladı yoksa italyadan sözleşmesiz alıcam 1 eylül de yakınım gidiyor yeter artık biran once kavusalım su telefona
  • Kasım :)
  • Turkcell Voda dan önce satışa sunarsa çok gülerim valla :)))
  • geçen vodafone'a fırça kaydım herkes açıklama yaptı siz ne fiyat ne tarih açıkladınız böyle saçmalık olmaz diye gelen cevaba bakın

İletmiş olduğunuz mailiniz ile ilgili olarak, Vodafone tarafından iPhone 3Gen kısa süre içinde piyasaya sürülecek olup, ayrıntılı bilgi almak ve öntalep başvurularınızı yapmak için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde de iPhone 3G ile ilgili detaylı bilgi vesürprizlerimize web sayfamızdan ulaşabilirsiniz.http://www.vodafone.com.tr/iPhone/iphone.home.php Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkürederiz.
  • Arkadaşlar bazıları bir şeyler diyordu yok turkcell kim iphone kim diye yok türkcell'in 30 milyon üyesi var neyine getirtecek gibisinden şeyler turkcell bu ya borumu
    Vodafone getirseydi onuda kırdırmak zorunda kalacaktım turkcell kullanmak için çok iyi oldu bu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicodin -- 18 Ağustos 2008; 22:59:08 >
  • Turkcell teknolojiyi her zaman müşterilerine getirdi hatta 3G getirdi ama diğer operatörler taş koydu.
    Diğer operagtörler taş koymasaydı iPhone 3G özelliğini kullanıyor olacaktık.

quote:

Orjinalden alıntı: ramazanavci

Arkadaşlar bazıları bir şeyler diyordu yok turkcell kim iphone kim diye yok türkcell'in 30 milyon üyesi var neyine getirtecek gibisinden şeyler turkcell bu ya borumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: metehan72

Turkcell teknolojiyi her zaman müşterilerine getirdi hatta 3G getirdi ama diğer operatörler taş koydu.
    Diğer operagtörler taş koymasaydı iPhone 3G özelliğini kullanıyor olacaktık.

buna neremle gulecegimi sasirdim dogrusu!

turkcell tekelcilige oynuyordu, numara tasinabilirligini kabul etmeden 3G lisansini neden almak istedi saniyorsun? Musterilerini turkcell'e baglayan tek sey KULLANIDIGIMIZ NUMALAR, baska birsey degil.
  • Valla ben şahsen türkcell'den alırım 2 ayda beklesem vado'dan almam paramızı türk olanlar yesin bari,nasılsa birileri yiycekya oda türk olsun
  • bence turkcell'in kalitesi halen daha yok diğer operatörlerde.. biraz tuzlu ama en azından arayınca başkası çıkmıyo karşına yada 2dk da 1 kesilmiyor.. iphone'u bakalım ne kadara verecekler..
  • bastan beri diyordum

recep ve iphone reklamlari gorecek miyiz bakalim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: say

bence turkcell'in kalitesi halen daha yok diğer operatörlerde.. biraz tuzlu ama en azından arayınca başkası çıkmıyo karşına yada 2dk da 1 kesilmiyor.. iphone'u bakalım ne kadara verecekler..

Kalite konusunda katılıyorum,ama tuzlu konusunda bir sürü paketleri mevcut kendinize göre konuşmanıza göre secebilirsiniz ben mesela dakika 1200 kullanıyorum yanında ise 1 gb internet paketi var ve gelen fatura son üç aydır 140-150 ytl arası dakika 1200 de aylık 1200 dakika konuşma süresi veriyor 85 ytl,1 gb internet paketi 39 ytl vergisi çart,çurt 140-150 ytl oluyor,ben tabiki işim gereği bu şekilde kullanmak durumundayım,arkadaşım var dakika 240'a abone internet filan yok ödediği fatura 19 ytl,bugün 250 kontor olmuş 38 ytl bence avantajlı ama kararını herkesin kendisi verir.....bu arada Türkcell çalışanı değilim yanlış anlaşılması.......iPhona gelince kesin tuzlu olur o konuda haklısın.....saygılar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.