Şimdi Ara

Turkcell Iphone 3g'yi getiriyor! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
9.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eylül ayı sonunda iphone için teknik servis eğitimi verilicek türkiye genelinde. 2 hafta önce söylenen tarih buydu.

peki vodafone dan veya turkcell den alıcağımız iphone lar arıza yaparsa apple türkiye mi yapıcak bunun servisini. eğer öyleyse servisler eğitim almadan

ürün satışa çıkmaz zannedersem yanlışmı düşünüyorum?

(eylül sonu bilgisini antalya servisi arkadaşım oradan biliyorum)
  •  Turkcell Iphone 3g'yi getiriyor!

Turkcell Blackberry Bold u asagidaki linkten bakin bakalim hangi tarife ile veriyor.
    http://www.turkcell.com.tr./bireysel/kampanyalar/ozelavantajlar/blackberrybiskampanyasi

18 x 99ytl +yazmiyor ama sinirsiz edge baglantisi versin diyelim,Yurt disi fiyati 550€ = bugun ku kurdan hesapladigin zaman 980 ytl fiyati olan cihaz,Turkiye de satiliyor olsa bile vergi vs ile tac catlasin ederi 1200 ytl olsun.

Ayni linkte Turkcell in bir senelik sinirsiz verdigi data baglanti ucretine bakin,birde yukaridaki cihazin yurt disi bedelini goz onunde bulundurup,18 ay boyunca her ay odnecek 99ytl nin uzerine faturaedilecek konusma ucretlerinide dusunup hesabi siz yapin.

Bu cihazi bu sartlarda veren,I-phone u kimbilir hangi tarifelerde verir.

• Formu doldurdum . Gelince tahminen ne kadar olur fiyatı ?
  • @Shady :) Adım çıktı di mi artık heheehhe.

iPhone 3G'nin, Türkiye için iPhone 2G'den daha iyi olmayacağını düşünüyorum. Dolayısı ile 2G iPhone sahiplerinin 3G ile ilgili plastik kapak dışında bir beklentisi olmaması gerekiyor. Yoksa iPhone aynı iPhone.

Amerika'da yaşayanlar için evet yeni bir iPhone ama bizim için pek değil. Kullanamayacağımız özelliklerinden dolayı.

Ankara'da denizde giden otomobil satmak gibi bir şey bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbee

@Shady :) Adım çıktı di mi artık heheehhe.

iPhone 3G'nin, Türkiye için iPhone 2G'den daha iyi olmayacağını düşünüyorum. Dolayısı ile 2G iPhone sahiplerinin 3G ile ilgili plastik kapak dışında bir beklentisi olmaması gerekiyor. Yoksa iPhone aynı iPhone.

Amerika'da yaşayanlar için evet yeni bir iPhone ama bizim için pek değil. Kullanamayacağımız özelliklerinden dolayı.

Hocam zaten iPhone 1.Jenerasyon kullanan kullanıcıların iPhone 2.Jenerasyon'a geçmeleri için bir neden yok..Çok fazla bir değişiklik yapılmadı alette yani gerçeğinde varda Türkiye'de tam randımanla kullanılmaz...Yani gerçeğinde ikimizde aynı şeylerden bahsediyoruz

• quote:

Ben Turkcell'de veya Vodafone'da çalışıyor olsaydım. Tarihi belli olmayan bir ürün için bu denli kendinden geçmiş bir kitlenin yazılarını okusaydım. Fiyatları açıklamadan önce bir daha düşünürdüm herhalde...

3G Hizmeti yok... Cevap geliyor e yakında verecekler...
    GPS çalışmıyor.... Cevap geliyor tomtom çıkacak...
    iPhone yok......... Cevap geliyor çok yakında gelecek...

Yani şu anda elinizde ne var?
    Cevap veriyorum hiç bir şey yok...

3G ne zaman gelecek, test aşaması, akıcı çalışması ne kadar sürecek? En büyük soru ise 3G hizmeti kaç para olacak? Edge bu kadar pahalıyken 3G'nin akibeti nedir? GPS'in Tomtom olmadan yol çizebilmesi gerekiyordu zaten. Tomtom nasıl bir yazılım olacak ve telefonda ne kadar yer kaplayacak ayrıca kaç paraya satılacak? Biliyor muyuz? Hayır?... Tomtom'un Türkiye'yi kapsadığına emin miyiz? Ben değilim şahsen.

Diğer yandan. "Hani Turkcell getiremezdi nanik nanik, oh canıma değsin" modu nedir yahu? Taraftarlarşmayın arkadaşlar, kim daha ucuza daha iyi hizmet verirse o kazanır. Bu kadar basit. Takım tutmuyoruz ki, telefon hattı için fanatikleşmeye ne gerek var? Ha 532, ha 544 ne farkeder, rehbere kaydettikten sonra kim ezberliyor numaranızı? Bunun karizması mı olur?

3G bağlantı ve GPS hizmeti veremeden satış yapan herhalde tek ülke biziz. Bunda sevinecek ne var gerçekten anlayamıyorum.

Ha şöyle bir şey olur biz bir telefon yaparız, iPhone'dan daha iyi olur, peşine koşarız. Tamam.
    Bu kadar bilinçsiz tüketici olmamalıyız. Kaç paraya satacaklar bir düşünelim...

Bir kıyaslama yapalım N95 ilk çıktığında İngiltere'de hat alana telefonu bedava veriyorlardi. Aylık bedava dakikalar ve hafta sonu tamamen bedava konuşma veriliyordu.

Biz burda N95'i nasıl alabiliyoruz? Hafta sonu bedavamız var mı? Yok... Turkcell ile amerika'da konuşmanın dakikası 6YTL! Dakikası 6YTL!!! Ingiltereden bir hat aldığınızı düşünelim, o hat ile amerika'ya gittiğiniz zaman yaptığınız görüşmenin dakikası 1.5$...

Şimdi baştan hesaplayalım. N95 1.500YTL ve hattınız normal faturalamaya devam ediyor. Yurtdışına çıkarsanız fiyatlar iyice artıyor.

Şimdi tüm Türkiye'yi heyecanlandıran iPhone'u getireceklerini söylüyorlar.

Biz de kümesteki tavuklar olarak bık bık bık seviniyoruz. Bize ne vaat ediyorlar? Hiç bir şey... Umrumuzda mı değil? Bu nasıl oluyor ki?

iPhone'un Türkiye'deki servisi nasıl olacak? Arka kapak çatlayınca ne kadar zamanda değişecek? O doldurduğunuz formlar hangi mantıkta işe yarayacak? (formun sonundaki yazıya dikkat edin)

Yemişim afedersiniz yıllar önce 3G getirecekmiş de başkalar taş koymuşmuş Turkcell'e diğer operatörler ile baz istasyonlarını paylaşmadı diye bin kere mahkemeli oldu Turkcell. Kaldı ki Apple'ın tercihi her zaman az müşterisi olan operatörlerdi. Kendileri böyle belirtiyordu. AT&T için de durum buydu.

Hiç bir açıklama yapılmadan sadece "çok yakında" yazıyor diye seviniyoruz, Apple'ın sayfasındaki özellikleri alıp kendi sayfalarına koydular diye "helal olsun Turkcell'e" diyoruz... Nesine helal olsun? Ne tarih var ne fiyat...

iPhone anons edildiğinde tarihi ve fiyatı o anda açıklandı hatırlarsanız...

Uyanın arkadaşlar, Turkcell'in tavuğu, Vodafone'un pilici olmayın.

tek tek arkadaşım her hecene katılıyorum kendim gibi bilinçli bir tüketici en azından bir tane buldum saygı ve hürmetlerimle...

• Bu formu doldurunca illa ürünü almamız mı lazım?
  • barbee hakılısın. ama şöyle düşün... ben Turkcell abonesiyim ve zaten ayda ortalama 30 ytl fatura ödüyorum. sözleşme karşılığı 450 ytl ye verirse satarım 1. jenerasyonu alırım 3g'yi. Unlock sorunum olmaz, garantili olur, sorunum olduğunda adam gibi muhatap bulurum vs.. bide bu açıdan bak.
  • hayır illa ürünü alacaksın diye bir kaide yok.onlar ürün getirmek için bir nevi adet belirlemeye çalışıyorlar.ayrıca ürün satışa çıktığında ön talep formu dolduranlara öncelik tanıyacaklardır ilk etapta
    quote:

Orjinalden alıntı: fatih_t

Bu formu doldurunca illa ürünü almamız mı lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

@Shady :) Adım çıktı di mi artık heheehhe.

Hocam zaten iPhone 1.Jenerasyon kullanan kullanıcıların iPhone 2.Jenerasyon'a geçmeleri için bir neden yok..Çok fazla bir değişiklik yapılmadı alette yani gerçeğinde varda Türkiye'de tam randımanla kullanılmaz...Yani gerçeğinde ikimizde aynı şeylerden bahsediyoruz

shady sen almıyacakmısın ?

• kaç paradan satılacaktır bu telefon?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

kaç paradan satılacaktır bu telefon?

daha belli değil zaman gösterecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

shady sen almıyacakmısın ?

1.Nesil Türkiye'ye gelmediği için almadım...2.Nesil'i bekliyorum...Garantisiz ürün kullanmaya sıcak bakmadığımdan resmi olarak gelmesini bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 19 Ağustos 2008; 19:43:19 >
  • fıyat vermıyolar bısey vermıolar kol gıbı tarıfe uygulatcaklar ınsanlara sonra oturup aglıycak mıllet. sankı apple store yok tr de getır mıllet ordan alsın kardesım hayret bısy ya.
  • Benim halen bir adet BB 8820 mi var.İyi güvenilir cihazdır.Yanlız bir ayrıntı var : Blackberry sınırsız internet kullanımında Turkcell her zamanki gibi bir kurnazlık edip APN: Wap üstünden sınırsız kullandırıyor.(Bold içinde aynı şeyin geçerli olması lazım) Yani : APN : internet olmadıkça fazla bir yararı yok.

Edit: Turkcell sayfasında ki açıklamayı buldum aynen pasteliyorum :

# Sınırsız kullanım sadece BlackBerry APN üzerinden sınırsız e-posta ve/veya internet erişimi kapsar.
    # WAP veya diğer APN kullanımları hariçtir. Wap kullanımı ayrıca TURKCELL wapcell tarifesinden ücretlendirilir. Standart tarife seçildiğinde, blackberry.net APN'i üzerinden 2 MB'ın aşılması durumunda, kullanılan data miktarı 0.01 YTL / KB şeklinde data aşım ücreti olarak ücretlendirilecek ve faturaya yansıtılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 19 Ağustos 2008; 22:05:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Turkcell Iphone 3g'yi getiriyor!

Turkcell Blackberry Bold u asagidaki linkten bakin bakalim hangi tarife ile veriyor.
    http://www.turkcell.com.tr./bireysel/kampanyalar/ozelavantajlar/blackberrybiskampanyasi

18 x 99ytl +yazmiyor ama sinirsiz edge baglantisi versin diyelim,Yurt disi fiyati 550€ = bugun ku kurdan hesapladigin zaman 980 ytl fiyati olan cihaz,Turkiye de satiliyor olsa bile vergi vs ile tac catlasin ederi 1200 ytl olsun.

Ayni linkte Turkcell in bir senelik sinirsiz verdigi data baglanti ucretine bakin,birde yukaridaki cihazin yurt disi bedelini goz onunde bulundurup,18 ay boyunca her ay odnecek 99ytl nin uzerine faturaedilecek konusma ucretlerinide dusunup hesabi siz yapin.

Bu cihazi bu sartlarda veren,I-phone u kimbilir hangi tarifelerde verir.

Benide düşündüren nokta o

• Turkcell, konuşma taahütsüz yalnızca cihazı satar mı acaba?
  • Arkadaşlar Turkcell bu konuda ne yapar doğrusu kestiremiyorum ama kendi web sitelerinde ana sayfadan reklamını yapıyorlarsa olumlu yada olumsuz bir süpriz yapacaklar, hayırlısı diyelim. Ama benim daha önceden düşündüğüm gibi ne vodafone nede turkcell böyle bir cihazı 1600 ytl altında satmaz. o yüzden almayı düşünüyorsanız şimdiden bu rakamları sindirinki fiyat açıklanınca üzülmeyin hemen gidin alın. Ben alamayacağım seneye evlenme niyetindeyim para biriktirmem lazım. üstelik eski versiyon iphone num varken yenisine dünya para vermeyede gerek yok, her işi yapıyor çok şükür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oksit

Ben alamayacağım seneye evlenme niyetindeyim para biriktirmem lazım. üstelik eski versiyon iphone num varken yenisine dünya para vermeyede gerek yok, her işi yapıyor çok şükür.

Hayırlı olsun hocam şimdiden..Desene bir yiğidi daha kaybediyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Orjinalden alıntı: oksit

Ben alamayacağım seneye evlenme niyetindeyim para biriktirmem lazım. üstelik eski versiyon iphone num varken yenisine dünya para vermeyede gerek yok, her işi yapıyor çok şükür.

Hayırlı olsun hocam şimdiden..Desene bir yiğidi daha kaybediyoruz

teşekkür ederim kardeş, bu yiğidi kaybetseniz iyi olacak, yaş geldi 30 a biraz daha beklersem evde kalıcam alimallah

düğünü yapıp borçları ödedikten sonra en yeni model iphoneu alırız inşallah

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.