Tum dunyada 199$ a satılan sey turkıyede 1600ytl ye satılmaz umarum
quote:
Orjinalden alıntı: R`meRt
Yurtdışında 199 dolara bulursan banada haber ver bende alim
bende 2 tane alabilirim :) saka bi kenara, dogru bir noktaya parmak bastin. sonucta yurtdisinda, x fiyata olan bir urun maalesef turkiyede minimum 2x olarak hatta, 2,5x olarak satiliyor. burasi oyle bir ulke ki, odedigimiz vergileri %50 oraninda azaltsak, fakir insan orani %80 azalacak.
cok dogru soledın.
acaba ne kadara gelır turkıyeye fıkrı olan varmı.yoksa en ıısı dogubanktan fılanmı almak.
sevgili belinelli,
hickimsenin hicbi fiyat fikri yok. ama genel kani en asagi 1.500 ytl ve uzerinde satilacagina yonelik. tabi kontratli ve konusma dakikalari icerisinde olarak bahsediorum. bakarsin surpriz yaparlar ve uygun fiyata da verebilirler. ama maalesef guzel ulkemde hep surpriz kutularindan 'uzun ve kalin bisey' cikio sansimiza :(
İtalya fiyatları
8GB 875 YTL 16GB 1000 YTL
Buna en az %40 vergi eklesek
8gb 1250 civari 16gb 1400 ytl
oluyor..Kontratsız olarak satılırsa böyle fiyatlar bekliyorum..
Amerikadayim, laptopum yeni geldi bir bakayim dedim herhangi bir gelisme varmi diye, turkcell olayini duydum ve kitlendim, iyi ki bir haftaligina falan gelmemisim buraya :) daha 1 ay 1 haftam var, Tr'deki gelismelere gore buradan alip almayacagima karar verecegim artik. Gerci her sekilde buradan alip istedigim hatla rahat rahat kullanmak daha mantikli olur gibime geliyor ama, gorucez..
quote:
alın işte klasik iphone cahili, bi de bilmiş bilmiş yazarlar tüm dünyada 199dolar diye
turkcell vodaya çaktııı helal beaaah bide turkcell vodadan önce getiriyormuş varya asrın komdisi olur ulan zaten şu vodaya küfür dolu mesaj yazmıştım bu haber cillop gibi oldu valla voda hat almayı düşünüyordum artık turkcell hatla alıcam iphonryi okadar gıcığım vodaya
amerikada unlocked satılıomu ki ben 1500 dolardan asagı gormedim 3g unlocked kontoratsız 1500 dolar vercegine tr den alırsın garantin olur zaten 3g cıksa hangi iphone olan bi kenara atıp onu alıcak gercekten merak ediorum
quote:
Orjinalden alıntı: King_Arthur
quote:
alın işte klasik iphone cahili, bi de bilmiş bilmiş yazarlar tüm dünyada 199dolar diye
al benden de okadar binbaşı olucak bide vallahi pes be üstadım...
quote:
Orjinalden alıntı: d_e_s_i_r_e
quote:
quote:
komutanınla düzgün konuş lütfen...
quote:
Orjinalden alıntı: mrtbjk
quote:
Orjinalden alıntı: d_e_s_i_r_e
quote:
quote:
komutanınla düzgün konuş lütfen...
çavuş çarşını kitletme bana
Arkadaşlar merhaba..!!! haftaya cumartesi vodafone larda iphone nun büyük boy stikerlarını göreceksiniz..!!
Satış fiyatınıda söleyim size Vodafonun.. 1500 ytl...
omrmax, hayirdir nerden cikti bu bilgi?
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurtuncel
omrmax, hayirdir nerden cikti bu bilgi?
Turkcell atağa geçince Voda'nın bir yerleri tutuştu
Turkcell
vodafone dan haftalık gelen temsilciler tarafından bize sölendi... önce vodafone satacak sonrada turkcell.. hatta stoklarla sınırlı her ikiside
bu fiyat sözleşmesiz fiyat mı ve kaç gb için herhangi bir bilgi var mı peki ?
quote:
Orjinalden alıntı: omrmax
Arkadaşlar merhaba..!!! haftaya cumartesi vodafone larda iphone nun büyük boy stikerlarını göreceksiniz..!!
Satış fiyatınıda söleyim size Vodafonun.. 1500 ytl...
Arkadaşım stickerlar ne işimize yarar... bir form koydular 3 ay geçti sticker koyupta 3 ay daha geçirmesinler..
Şu an garantisiz cihazlara 1200-1300-1400 dolar istenmekte yani kim kime ne kadara kitlerse..Vodafone bu fiyattan satışa sunarsa bu yurtdışından getiren arkadaşlar kaça satar