Şimdi Ara

Turkcell Iş Güzargahlıgı Devam Ediyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her ayın 27sinde 20 + 20 = 40tl yükleyip süper 3lü 4gb paketi yapiyordum (35tl)
    Simdi mesaj geldi ayın 17si bugün.
    Ozel gozde kampanyanızın suresi bitmistir. Tlniz varsa tlnizden düşecektir yazıyor. Ben bu kampanyaya bile katılmadım.

Yani ben normalde kullanmam gereken 30gunluk paketi 20gun kullanmış oldum. Tum paketlerimi iptal etti.

Neyse dedim.
    Bugun 17si 20+20= 40tl yapıp yine super 3lu 4gb paketi yaptım. Hersey sorunsuz bilgilendirme mesaji geldi 16.08.2016 tarihine kadar kullanabilirsiniz dedi. Ardından yine turkcellden size ozel kampanya 20gun boyunca 10dksi 65kurustan ucretlendirileceksiniz diyor paketinizi 06.08.2016 tarihine kadar kullanabilirsiniz diyor. Dedim heralde yine 20gunde tum paketlerimi sifirlayacak. Hemen aradim musteri hizmetlerini bana sormadan neden beni kampanyaya dahil ediyorsunuz dedim. Bisey diyemedi. Sonra 20gun mu kullanacagim paketi dedim. Hayir 30gun kullanacaksiniz dedi. Dedim 30gunluk paket 20gunde iptal edildi dedim. Yok bunda kesinlikle oyle birsey olmaz dedi olursa ararsiniz dedi. Tamam dedim.

Yani lafin ozu ben 30gunluk paket yapiyorum 20gunde suresi bitti diyor. 20tl lik yukleme yaparsaniz gozde kampanyaya otomatik katilirsiniz diyor.

Bu turkcellin basina gunes gecmis. Ya istemiyorum beni hic bir kampanyaya dahil etme. B3len paketimden baska hicbirsey istemiyorum. Kafayi mi yemis nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• süreyya ciliv gittikten sonra eski turkcell kalmadı
  • Müşteri hizmetlerinden ilk paketinizin 20 günde bittiğini, kalan 10 günü istediğinizi söylediniz mi? Hiç değilse haklarınızı tam kullanmış olurdunuz. Bir şeyleri ayarlarken yanlış bir şey yaptılar herhalde ama bu durumda da tek size olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Müşteri hizmetlerinden ilk paketinizin 20 günde bittiğini, kalan 10 günü istediğinizi söylediniz mi? Hiç değilse haklarınızı tam kullanmış olurdunuz. Bir şeyleri ayarlarken yanlış bir şey yaptılar herhalde ama bu durumda da tek size olmazdı.

Oyle birsey vermiyor iste. Birdaha olmaz diyor.

Her 20lira yukleyene olmuyor. Turkcelin eski musterisi olmasi gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.