Şimdi Ara

Turkcell karmaşıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Turkcell karmaşıklığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katlanan internet paketiniz bitmiş, diğer paketlerin kalan kısımları görünüyor.

Zaten akıllı telefon kullanıyorsunuz, Turkcell Hesabım uygulamasını indirin detaylı inceleyin...

Bunun için konu açmanıza gerek yokki !
  • Soickan S kullanıcısına yanıt
    Katlanman internet paketi ne demek?
    Bu senin uydurman mı? Katlanan internet paketi diye birşey yok mesajda. Bip diyor, onun ne olduğunu bilmiyorum mesela. Bildiğin karmaşık bir mesaj gelmiş sabah. Konu açıp açmama iznini senden mi alıcam? Ayrıca bu ne! Olay ne yani ünlem işaretlik bir durum mu var?

• Mesajın son kısmını okursan "Katlanan 10 GB Paketinizden" ibaresi var. Turkcell 3 ay boyunca tarifenizdeki internet paketinizi ikiye katlıyor. Bu anlama geliyor !

Benim yazdığıma istinaden tekrar mesajına bakarak bunu yine göremediysen bi uyanıp kendine gelip tekrar okuman daha sağlıklı olur.

Turkcell BİP uygulaması yüklüyse telefonunda onun içinde ayrıca 5 GB internet tanımlanmış...

Bu bilgileri görebilmek için Turkcell Hesabım uygulamasını indirip detayları görebilirsin.

Bunun için cevap yazıyorum, ama kendinde arayacağın suçu bende arıyorsun.

• turkcell in yazdığı mesajı okumamış. burdan bizim yazdıklarımızı okuyacağını hiç sanmıyorum. biz de tutup bunları okuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemrek

turkcell in yazdığı mesajı okumamış. burdan bizim yazdıklarımızı okuyacağını hiç sanmıyorum. biz de tutup bunları okuyoruz

Zaten konu içeriğinde bir resim var ve yazı olarak "Bu nedir ya:)" yazısına istinaden bu kadar açıklama yapmak zaten bizim suçumuz, sadece "sana gelen mesaj" diye cevaplayacaksın bu kadar polemikte olmayacak...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.