Bildirim
Turkcell menu iptali
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
online işlem merkezinden gelmesini istemediğiniz herşeyi engelleyebiliyorsunuz. -
Online islem merkezi Turkcell internet sitesinden mi oluyor? -
arkadaşlar bu olayı nasıl iptal edeceğiz yav biri açıklasın lütfen. Online işlem merkezinden nasıl olacak, nasıl giriliyor oraya. -
quote:
Orijinalden alıntı: wolfallen
arkadaşlar bu olayı nasıl iptal edeceğiz yav biri açıklasın lütfen. Online işlem merkezinden nasıl olacak, nasıl giriliyor oraya.
Müşteri Hizmetlerini arayın,
en sağlam yolu budur. -
Online işlem merkezinden bu işlemi nasıl yapacağımı bulamadım, müşteri hizmetlerini arayıp bir saat laf anlatmakla uğraşmak istemiyorum. Başka bir yolu yok mu bu işin yada online işlemlerden nasıl iptal edilir ki? -
ayni sorun annemin hattinda da var. Online islemlerden butun reklam mesajlari kapattim olmadi. Mus hiz 3 kez aradim, farkli birimlerle görustum yine olmadi. Hucre servisini kapadim yine olmadi. Yani denemedigim yöntem kalmadi. mus hizmetleri bu sorunu cözemiyor, tutturmus interneti kapatalim belki gelmez diye. -
samsung larda da oluyor -
sony ericsson t-700 . bu reklamlar beni deli edecek. şarjımı bitiriyor. ben fark edip kapatana kadar telefonun ışığı hep açık kalıyor.
hücre mesajları, bilgilendirme servisi = kapalı
dahili internet tarayıcısı internet ayarı = kapalı
turkcell TL metre servisi = kapalı
internet online hizmetlerden= tüm reklam alımları kapalı
daha ne yol kaldı ki bu reklamlar telefonun ekranında hortlatıla? nasıl bir yol ile beceriyorlar merak ediyorum.
engellemenin bir yolunu bulan olursa minnettar olacağım. hayırlı akşamlar. -
turkcell mobil ödeme imiş bu altyapıyı kullanarak bizi taciz eden firmaların reklam yöntemi. iptal edince geçiyor.
Hattınızı Turkcell Mobil Ödeme’ye kapatmak için MOBILODEME IPTAL yazarak 7777’ye kısa mesaj atabilir,
444 0 532 ya da 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni arayabilir veya Online İşlemler’i ziyaret edebilirsiniz.
www.turkcell.com.trYardımhttp://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/Sayfalar/turkcellmobilodeme.aspx
edit: link eklendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinozdemir -- 12 Ocak 2012; 23:42:48 >
-
haftalardır bu konuyla ilgili turkcell e yaptığım dörüşmler sonucunda çıkan sonucu açıklıyorum arkadaşlar
turkcell müş. hiz. : Belki internet paketinizi iptal ederseniz gelmez
turkcell müş. hiz. : telefon ayar menüsünden push mesaj gelmesini engelleyebilirsiniz (samsung galaxy ace de böyle bir ayar yok)
turkcell müş. hiz. : biz baktık bu mesajlar 3 şahıslar tarafından size gönderilmekte onlarla görüştünüzmü(bu adamlar sizin turkcell menü başlığınızı kulanmakta yani sizin hattınız üzerinden sizin sağladığınız servisleri kullanmakta) yada başka model marka telefon kullanmanızı öneririz (yeni aldığım telefonu satayım yanı öylemi?!)
yani uzatmayım arkadaşlar çokta detaya girmedim ama inanın bundan çok daha saçma sapan önerilerle karşılartım anladığım tek şey turkcell bunu engellemekten aciz resmen hattını değiştir diyor bana üstelik bu dokunmatik telefonlarda tam bir dolandırıcılık yöntemi
-
bende günlerdir bu dertten nasıl kurtulunur araştırıyorum .. babamın ve annemin telefonuna sürekli popup msjlar geliyor ve batarya 1 gün dayanmıyor..aradım mh yi telefonun menüsünden düzeltceksin diyor... yahu neyi düzeltimm.. valla BTK ya şikayet etmeme az kaldı..sizede tavsiyem budur.. çünkü operatörlerin tek korkulu rüyası BTK dır. -
arkadaşlar aşağıdaki linkte, TURKCELL MENU yü sony ericsson t700 telefonumda nasıl kaldırdığımı resimlerle anlattım.
ayrıca ben; Hattınızı Turkcell Mobil Ödeme’ye kapatmak için MOBILODEME IPTAL yazarak 7777’ye kısa mesaj atabilirsiniz, yaparak bu dertten kurtuldum, 3 gündür hiç reklam - mesaj gelmedi, önceleri günde 3-5 popup mesaj gelirken.
http://forum.donanimhaber.com/m_56540617/tm.htm -
Bu turkcell menü güncellemesi adı altındaki reklamlar bende de çıkıyor. Ben ne zaman farketsem hemen iptal düğmesine basıp 8091 i arıyorum. sadece meşgul etmek amaçlı. bu mesaj bana arka arkaya gelirse bende arka arkaya 8091 i arıyorum. -
Hortlatmak gibi oluyor ama bana da sürekli dediğiniz mesajlar geliyordu. Yanlışlıkla onaylamaktan korktuğum için sorunu çözdüm.
Turkcell hattınız için 532 arayıp numarama gelen POPUP mesajlarımı kapatmak istiyorum deyince hemen işleme alıp kapatıyorlar. Bilginize. -
konuyu hortlatman iyi olmuş bu sayade bende kurtulacam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ODEMELIKAPAT IC > 2222
MOBILODEME IPTAL > 2222
IPTAL IZIN > 2222
KAPA > 2222
sırayla yolla.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hort için tesekkurler :D bende pop-up'u kapattım şimdi.
IPTALIZIN 2222
IZINIPTAL 2780
IPTAL IZIN 7300
ETKIPTAL 2200
MOBILODEMEKAPAMA 5522
KAPA 2222
şimdilik bunları yaptım umarım pop up mesajlardan kurtulurum. Kesin çözüm mü göreceğiz.
quote:
Orijinalden alıntı: djdehaIPTALIZIN 2222
IZINIPTAL 2780
IPTAL IZIN 7300
ETKIPTAL 2200
MOBILODEMEKAPAMA 5522
KAPA 2222
şimdilik bunları yaptım umarım pop up mesajlardan kurtulurum. Kesin çözüm mü göreceğiz.
Sonuç alırsan bende yapayım tuşlu telefona.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- turkcell cayma bedeli
- turkcell rahat paket nedir
- turkcell fatura ödenmezse ne olur
- turkcell şebeke sorunu
- faturaya ek alınan telefon borcu kapatma vodafone
- kapanan hat nasıl açılır
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- türk telekom internet çekmiyor
- ağda kayıtlı değil ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X