Bildirim
Turkcell mi? Lifecell mi? Hangisini almalıyım
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de bir soru sormak istiyorum, 750 dk 750 sms 8 gb internet 44 TL artı vergilerle 46 TL dediler geçtim, ayrıca hattımı taşıdığım için her ay ekstra 1 veya 2 GB hediye gelecek dediler yani 9 - 10 GB İnternet, fiyat nasıl Turkcell kullananlar bilgi verebilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lifecell zaten Turkcell iştirakı. Normal Turkcell tarifelerine göre Lifecell'de uygulamalar için (bip, tv, dergilik vs.) daha iyi özel haklar veriliyor.
Çekim/Hız olarak hiçbir farkı yok. Son aylarda Lifecell tarifeleri çok avantajlı hale geldi. Düz Turkcell paketi almaktansa Lifecell'i seçmek senin kârına olur. -
Tarife ismi nedir? Turkcell'e yeni mi geçtiniz?quote:
Orijinalden alıntı: thepromh
Ben de bir soru sormak istiyorum, 750 dk 750 sms 8 gb internet 44 TL artı vergilerle 46 TL dediler geçtim, ayrıca hattımı taşıdığım için her ay ekstra 1 veya 2 GB hediye gelecek dediler yani 9 - 10 GB İnternet, fiyat nasıl Turkcell kullananlar bilgi verebilir mi
Lifecell Fırsat 5GB diyeceğim ama hem 49 TL hem de 100SMS. -
Size söylenen hangi tarife yada hangi paket. 7 GB + 1 GB olmasın dediginiz?
Tarife ismini bilmiyorum, Türk Telekom'dan geçiş yaptım.
Gece gündüz ayrımı yokmuş 7+1 gibi değilmiş, yani direkt 8 gb şeklindeymiş. Bir de yeni hat taşıdığım için sistem 1 veya 2 GB gibi her ay hediye verecekmiş yani 9-10 GB gibi bir rakam olacak 750 dk 750 sms varmış. Sizce nasıl uygun bir kampanya mı.
Gayet uygun tarife. Vallahi merak ettim.quote:
Gece gündüz ayrımı yokmuş 7+1 gibi değilmiş, yani direkt 8 gb şeklindeymiş. Bir de yeni hat taşıdığım için sistem 1 veya 2 GB gibi her ay hediye verecekmiş yani 9-10 GB gibi bir rakam olacak 750 dk 750 sms varmış. Sizce nasıl uygun bir kampanya mı.
Dijital Operatör uygulamasında "ürünlerim" kısmında tarife ismi yazar, bakabilirmisin?
Tarife önerisi isteyenler için sunabiliriz en azından.
Henüz geçiş işlemi tamamlanmadı giriş bilgilerimi bilmiyorum, 3 gün içinde tamamlanır dediler o zaman söylerim bakıp, 2 ay içinde cayma hakkınız var dedi bir de, bütün tarifelerde mi var bu hak bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: Jazzalyn
Gayet uygun tarife. Vallahi merak ettim.
Dijital Operatör uygulamasında "ürünlerim" kısmında tarife ismi yazar, bakabilirmisin?
Tarife önerisi isteyenler için sunabiliriz en azından.
Alıntıları Göster
Yeni bir tarife olsa gerek, hat aktif olduğunda dönüş ysparsan sevinirim.quote:
Henüz geçiş işlemi tamamlanmadı giriş bilgilerimi bilmiyorum, 3 gün içinde tamamlanır dediler o zaman söylerim bakıp, 2 ay içinde cayma hakkınız var dedi bir de, bütün tarifelerde mi var bu hak bilmiyorum
Alıntıları Göster
Faturasızda aynısı 35tl.
Lifecell 5gb o dediğin?quote:
Orijinalden alıntı: circassianman
Faturasızda aynısı 35tl.
Adam 10gb diyor ya
Sen demişsin 49 tl 5gb 100sms diye
Kardeşim sen hattın taşınınca buraya durumu mutlaka yaz. Zira benim hat bugün taşındı,ben 7GB + 1 GB hoşgeldin paketine 45 TL ödemeyi düşünüyorum. Pazartesi tanımlayacağım. Sendeki ne öğrenelim herkes yararlansın. Taşınınca turkcell dijital operatör uygulamasından yada turkcell.com.tr den giriş yaparak tarife ve içerik bilgilerinin ekran goruntusunu buraya atabilirsen herkese faydası olur.quote:
Bu arada şu konuda turkcell'e hattı yeni taşınanlar için bulunması zor olan bilgiler ve hediye internet kazanmak için gizli taktikler var. Mutlaka oku incele>>https://forum.donanimhaber.com/hattimi-turkcell-e-tasidim-paket-ve-hediye-konusunda-oneri-lutfen--137432399
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Belki de sizinle aynı pakettir bilemiyorum hocam, baktım netten şimdi benim pakete benzeyen 7gb artı 1 gb olan lifecell paketi var, sorduğumda 8 gb artı 1 ya da 2 GB olarak gelecek dediler. 2 ay içinde cayma hakkınız var dediler. Eğer yanlış bilgi vermediler ise 8 artı 1 veya 2 GB internet olması gerekiyor. Yanlış bilgi verdilerse de bahsettiğiniz 7 artı 1 dir.quote:
Orijinalden alıntı: Emekli Komutan
Kardeşim sen hattın taşınınca buraya durumu mutlaka yaz. Zira benim hat bugün taşındı,ben 7GB + 1 GB hoşgeldin paketine 45 TL ödemeyi düşünüyorum. Pazartesi tanımlayacağım. Sendeki ne öğrenelim herkes yararlansın. Taşınınca turkcell dijital operatör uygulamasından yada turkcell.com.tr den giriş yaparak tarife ve içerik bilgilerinin ekran goruntusunu buraya atabilirsen herkese faydası olur.
Bu arada şu konuda turkcell'e hattı yeni taşınanlar için bulunması zor olan bilgiler ve hediye internet kazanmak için gizli taktikler var. Mutlaka oku incele>>https://forum.donanimhaber.com/hattimi-turkcell-e-tasidim-paket-ve-hediye-konusunda-oneri-lutfen--137432399
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tmm işte bu değil dediğin demek istedimquote:
Orijinalden alıntı: circassianman
Sen demişsin 49 tl 5gb 100sms diye
Lifecell faturasızi inceleyin fiyat daha uygun
Lifecell Super avantaj 6 gb var 500 dk 1000 sms 6 gb + 2 gb facebook-twitter 40 TL
Lifecell de internet hızının düşük olduğundan bahsedenler oldu böyle durum var mı ? Yoğunluk oldu mu 3g ye düşürdüğünü biliyorum platin abonelerini lte de bırakıyor 3 sene önce turkcell abonesiydim böyle oluyordu şuanki durum ne ? -
Yoğunlukta Platinum öncelikli hizmet alır. Youtuber yada 4G görüntülü canlı yayın yapan bir haberci değilseniz hiç bir eksikliği olmaz. Forumda Lifecell hattıyla internet hızlarını paylaşanlar var çok yüksek. Hiç az olanı görmedim. Çoğu 100 mbps üstü,190 mbps olanlar var. 4.5G hız paylaşımı Ana konu başlığını inceleyin göreceksiniz. Şöyle örnek vereyim,Lifecell internet hızı eğer kullandıysanız Vodafone internet hızını 4 ile çarpar.quote:
Orijinalden alıntı: Reanimate
Lifecell de internet hızının düşük olduğundan bahsedenler oldu böyle durum var mı ? Yoğunluk oldu mu 3g ye düşürdüğünü biliyorum platin abonelerini lte de bırakıyor 3 sene önce turkcell abonesiydim böyle oluyordu şuanki durum ne ?
Lifecell Fırsat 9 GB pakete geçtim bende bunda 100 MB üst hız limiti var.12 GB vodafone yerine uygun geldi buna geçtim.quote:
Orijinalden alıntı: Emekli Komutan
Yoğunlukta Platinum öncelikli hizmet alır. Youtuber yada 4G görüntülü canlı yayın yapan bir haberci değilseniz hiç bir eksikliği olmaz. Forumda Lifecell hattıyla internet hızlarını paylaşanlar var çok yüksek. Hiç az olanı görmedim. Çoğu 100 mbps üstü,190 mbps olanlar var. 4.5G hız paylaşımı Ana konu başlığını inceleyin göreceksiniz. Şöyle örnek vereyim,Lifecell internet hızı eğer kullandıysanız Vodafone internet hızını 4 ile çarpar.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- turkcell kullanıcı tanımlama
- numara taşımada banka işlemleri
- turkcell den bimcell"e geçiş
- hat kapanma süresi sorgulama
- +35 hangi ülke
- turkcell akıllı fatura nedir
- kapanan hat nasıl açılır
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- turkcell abone sayısı
- ağda kayıtlı değil samsung
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X