Şimdi Ara

Turkcell numara taşıma paket zammı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

30.07.2018 de numaramı Turkcell in lifecell fırsat 34 TL lik paketine taşıma talebi yaptım web sitesi üzerinden.

taşıma işlemi 03.08.2018 de tamamlandı. fakat taşıma işlemi gerçekleştiğinde gelen sms de paket ücretinin 39 TL olduğu bildirildi.

sesli yanıt sistemi

e-posta destek sistemi

şikayetvar

gibi kanallardan yardım talebim sonucunda gelen cevap şöyle; turkcell isteği zaman paket fiyatlarında değişiklik hakkının olduğunu ve taşıma sözleşmesinde de bunu kabul ettiniz zaten dediler.

yapa bileceğim bir şey var mı?

yoksa bu muazzam Müşteri odaklı hizmet kalitesini takdir mi etmem gerkiyor sadece

• Taahhütlü tarifeye geçtiyseniz kafalarına göre zam yapamazlar. Taahhütü ceza ödemeden bozma hakkınız var.
  • para hesabı yapacaksan neden turkcelle geçiyorsun
  • Aynısı bana da oldu bugün. Mesele para meselesi değil @maxe . İnsanın kandırılmış hissetmesi. 34 lira diye aldığın paket 39 lira ki paket 39 lirayı asla haketmiyor. Türkcell diretirse ilk aydan kapattırırım.
  • Faturasız oldugundan fiyat degişimi yapabiliyorlar. M.temsilcisi öyle söylemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bircanaksay

Aynısı bana da oldu bugün. Mesele para meselesi değil @maxe . İnsanın kandırılmış hissetmesi. 34 lira diye aldığın paket 39 lira ki paket 39 lirayı asla haketmiyor. Türkcell diretirse ilk aydan kapattırırım.
    Aynı paketteyim aylık kullanımım 20 gb dan aşağı düşmüyor neyi haketmiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak550 -- 4 Ağustos 2018; 21:19:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burak550 B kullanıcısına yanıt
    Burada asıl mesele taahhüt edilen bedelin türkcell tarafından kafasına göre değiştirmesi. Her ay 20 gb kullanıyorsanız sizin için çok iyi. Ben kampanyaymış vs kovalamak istemiyorum ayrıca. Ana paket üzerinden değerlendirme yaptım fiyat hususunda da. Yapılan sizce doğru mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcellden numara taşıma
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bircanaksay

Burada asıl mesele taahhüt edilen bedelin türkcell tarafından kafasına göre değiştirmesi. Her ay 20 gb kullanıyorsanız sizin için çok iyi. Ben kampanyaymış vs kovalamak istemiyorum ayrıca. Ana paket üzerinden değerlendirme yaptım fiyat hususunda da. Yapılan sizce doğru mu?
    Kesinlikle yanlış o konuda haklısınız ayın 2 si ile 3 ünü bağlayan gece kampanya bitti. demek ki hat açıldığındaki paket ücreti geçerli biraz daha bastırırsanız turkcelle sonuç alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.