Şimdi Ara

Turkcell Öpücügü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Faturaya oylesine baktim. 10 lira mobil odeme uyelik bedeli kesmis toplamda. Aradim nedir bu diye. Yanlislikla, nasil oluyorsa artik yanlislikla iki kere kesildigini soyledi tatli sesli kiz. Birini iade etti. Digerinin de 24 aralikta n11’den yapilan islem sonucu kesildigini soyledi. İadesi yokmus. Baktim N11’den en son 2017 yilinda alisveris yapmisim. Siteye girip bakmadim bile son 2 yildir.

Yeni keriz silkeleme yontemi bulmuslar. Baktim ayni sorunla karsilasan epey kisi var. Zorla tuketici hakem heyetine sikayette bulun diyorlar.

Vodafone’dan kacalim derken zenci kucagina oturduk iyi mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizi iyi sağlam öpmemişler ki

Turkcell Öpücügü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunlu sistemleri olunca böle oluyor
    Çoğu insan alışmış artık seslerini bile çıkartmıyor

Ne de olsa kaliteli diye kullanıyor

Kullanmıyorsanız kapatın mobil ödemeyi

• Thh gerek yok, Turkcell bu konularda oldukça hassas. Eğer haklıysan her türlü mağduriyeti giderir.

Yapman gereken belli. Fatura detayında nereye ne kesilmiş açıkça gösteriyor. Mobil ödeme nereye yapılmışsa orada bellidir, ayrıca mobil ödemeyi kullanıyorsan 3 ayda bir otomatik 10 lira mı ne kesinti oluyor.

Uygulamada yardım kısmından talep aç, 72 saat içinde seni genel merkezden arayıp eğer ortada bir yanlış faturalandırma varsa düzeltirler.

• turkcell beni de öptü ama iyi manada bu sefer, 5 TL'lik bir paket alıp iade etmiştim 1 gün sonra hattıma para geçmediği için tekrar aramıştım 5 TL hattıma geçmişti, haftalar sonra bugün tekrar hattımda 5 TL yükselme olmuş aradım nereden geldi bu diye, aldığınız paketin iadesi yapılmış dedi iki kere iade ettiniz 5 TL geri alabilirsiniz dedim almadılar.
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Eğer gerçekten haklıysan Turkcell asla mağdur etmez ve bir şekilde gönlünü alır. 2 senedir gördüğüm bu, keşke benim de haklı olabileceğim bir sorun falan yaşasam da daha önce olduğu gibi jestlere boğsalar

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Thh gerek yok, Turkcell bu konularda oldukça hassas. Eğer haklıysan her türlü mağduriyeti giderir.

Yapman gereken belli. Fatura detayında nereye ne kesilmiş açıkça gösteriyor. Mobil ödeme nereye yapılmışsa orada bellidir, ayrıca mobil ödemeyi kullanıyorsan 3 ayda bir otomatik 10 lira mı ne kesinti oluyor.

Uygulamada yardım kısmından talep aç, 72 saat içinde seni genel merkezden arayıp eğer ortada bir yanlış faturalandırma varsa düzeltirler.
    Hakli oldugunda magdur etmemesi onemli bir konu olsa da bu sekilde kucuk esnaf cakalliklarina gitmeleri beni iyice sogutuyor. Neye istinaden bu ucreti kestikleri belli degil, iade yapamayiz diyorlar

18 yıldır turkcelliyim. Sadece internet hizi ve cekim kalitesi icin kullaniyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone yeni faturasız hat
    5 yıl önce açıldı
    Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Onlar desin dursun, sıradan zırcahil bir mh.

Sen dediğim şekilde uygulamadan talep aç. Hatta o ss'i bide buraya ekleyebilirmisin?

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Sikayetvar uzerinden yazdim. Talep olusturdular bakalim.

Bir de olaya bak ; 9 ocak(dün) saat 23.15 gibi musteri hizmetlerini aradim bunun icin. Dedi ki paketinizi yukseltelim size ozel bir teklif bla bla bla. Tamam dedim cayma bedeli vs yoksa yukseltin. Turbo 15 yaptilar. 10 ocakta fatura kesildigi icin. O kalan 45 dk icin, 1 gunluk paket iptal islemi yansitmislar. 3 lira. Helal olsun dedim. 10 liranin 5 lirasini iade etti. 3 lirasini geri geldi. Turkcell’in ozeti benim icin budur iste.

• Benim 3 hattıma da 13 er lira mobil ödeme öpücüğü yapıştırmışlar. Aradım, yanlışlık olmuşmuş, birini iade etmişlermiş, beni memnun etmek için. Vatandaşın eşeğini çalıp, sonra geri leşini buldurup sevindiren Turkcell.
  • aylik 32 tl ye 40 gb internet kullanmasam bende telekoma gecerdim

• mobil ödeme kapalı olmasına rağmen böyle bir ödeme aldılar benden de. aradık, not aldılar. düzelttiler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Temmuzdan once dort dortluk paket kullandigim icin ( superonline+turkcell) bu kesilen 5 lira ona istinaden kesilmis. Niye 6 ay sonra kestiniz peki bu ucreti diye sorunca, ev ve cep faturasini birlestiren butun musterilerden kesildigini soyledi. Bir nevi sizi keriz sectik demeye getirdi lafi. 3 lira da paket iptalinden gecirdiler. Ucret yansimayacak demelerine ragmen. Bana 8 lira koymaz da, herkesten bu sekilde carpsalar iyi para topluyorlar valla.

Ben de hic faturayi incelemezdim otomatik odemede oldugu icin. Demek ki incelemek gerekiyormus. Bu sark kurnazlarina guven olmaz

• Öpmek Turkcell'in işi.

• düzelttikleri işlemi yeniden faturaya yansıtmışlar. pes doğrusu. bunun hukuksal tanımı ne acaba? dolandırıcılık olmuyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Bu dediğin gibi bir olay mesela dandik TT'da yapıldı.

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-eksik-yansitilan-aylik-ucreti-yardim--135200566

Bu sadece bir konu, ekşiye falanda açılmıştı.

Kısacası alayı katakulli peşinde.. ama yinede aralarında en az mağdur eden Turkcell'dir.

Şuan gördüğüm kadarıyla Turkcell'in tek sorunu telesekreter olayı, bunada toplu bir tepki konmazsa avcumuzu yalarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Bu dediğin gibi bir olay mesela dandik TT'da yapıldı.

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-eksik-yansitilan-aylik-ucreti-yardim--135200566

Bu sadece bir konu, ekşiye falanda açılmıştı.

Kısacası alayı katakulli peşinde.. ama yinede aralarında en az mağdur eden Turkcell'dir.

Şuan gördüğüm kadarıyla Turkcell'in tek sorunu telesekreter olayı, bunada toplu bir tepki konmazsa avcumuzu yalarız.
    Kac para aliyorsun turkcell’den ?

İyi para veriyorsa biz de övelim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.