Şimdi Ara

Turkcell Sinyalizasyon Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Is sebebiyle istanbula tasindim ve onceden turk telekom olan hattimi sirket hatti olarak tanimlayip turkcelle gecirdiler.

Mevcut tarifemin aylik faturasi sanirim 250tl civari. 15gb 10bin dk vs vs falan. Fakat sorun su, e5 uzerinde bir residansin 19.katinda kaliyorum. onum tamamen acik fakat ne zaman evimde telefonla konusmaya calissam konusurken konusma bir anda kesiliyor 40-45sn sonra tekrar duzeliyor ya da birden konusma kapanior tekrar arama yapmak istedigimde yapamiorum en az birkac dakika beklemem gerekiyor. Telefonla alakali oldugunu sanmiyorum zira bu problemi yalnizca evdeyken yasiyorum. Diyorum ya 19.kat binanin etrafi tamamen acik ama ne zaman evde konussam surekli kapanma ve kesilme yasiyorum.

Benzer durum yasayan veya bilgisi olan varsa duymak isterim

• Cihazda vowifi varsa onla hallederrsiniz. Veya bip üzerinden wifiye baglanarak her yone arayın.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    deneyip en kisa zamanda feedback yazicm
  • internetizin hızı iyiyse vowifi ve bip gorusmelerinde sıkıntı olmaz hocam.
  • Yüksek binalarda sık yaşanan bir sorundur tüm operatörlerde oluyor boyle sorunlar yaşanıyor vowifi dışında çözümü yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin tesekkur ederim
  • 532 yi arayıp baz istasyonu için çözüm talebi oluşturun. Kısa sürede dönüş yaparlar olumlu olumsuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone şarj problemi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Javooz kullanıcısına yanıt
    Yarın arayacağım bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunu son katta evimde bende yaşadım. Antenleri yönü yere baktığı için sürekli yaşanan bir problemiş. Süperbox da verim alamadım. Sürekli baz istasyonu değişip duruyor. Aynı anda 20 baz istasyonun dan sinyal alıyor ama hepsi düşük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.