Şimdi Ara

Turkcell Sonrası 2. Geçiş Pişmanlığım (geçiş düşünen baksın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell'in yüksek fiyatlarından ve 2 katı internet kampanyasının bitmesi sebebiyle. vodafone'nin 19 TL ye 600dk, 3gb internet tarifesi mega3gb'ü görür görmez geçiş işlemini başlattım. 29 temmuzda saat 19 da geçişim gerçekleşti. taşıma yaparken elemanlar bilgisiz ve bu tarifeden bi haber olması sebebiyle herhangi bir tarife seçmemiştim. geçiş yapıldıktan sonra 30 saat bu paket ve bir çok paketi denedim. hiç biri olmadı. 100 tane mesaj attıysam azdır. neymiş efendim sistemlerinde tadilat varmış.

sonunda müşteri hizmetlerini aradım. konuşmayı hatırladığım kadarıyla aktarayımda ibret olsun.
    ben- 1 gündür paket seçmeye çalışıyorum
    MH- pişkin pişkin "evet 2 gündür sistemlerimiz çalışmıyor yenileme var"
    ben- nasıl bir yapılanma yapıyorsanız artık dedim, sanırım atomuda parçalamaya çalışıyorsunuz.
    Mh- kemküm kemküm
    ben- recep ivedik misali "bana ordan mega3gb ver"
    mh- baktı araştırdı "bu pakete sadece mesajla geçiliyor"
    ben- tamam neyse bittikçedolan2gb ver
    mh- bu paket kapatılmış
    ben- arkadaşım o zaman niye internet sitenizde paket hala var ve geçiş kapatıldı ibaresi yok
    mh- yapılanıyoruz kemküm kemküm
    ben- la tamam sen bana esnek m tarifesi yap
    mh- araştırdı "bu tarife 25 altı için, sizin yaşınız tutmuyo"
    ben- siteniz 25 yaş ibaresi yok, hastasınız siz. tamam lanet olsun, bi paket verde konuşalım internete girelim arkadaşım. geldiğime geleceğime pişman ettiniz. 1 ay idare edecez artık
    mh- 25 tl ye 500 dk 3gb bişey yaptı.

16 sene önce Turkcell'den hattımı aldım, 600 TL teknosa çekine kanıp 2 sene taahhütle 2013 yılında avea'ya geçmiştim. hergün lanet okuyarak 2 seneyi tamamladım, bir daha taahhüt vermeyeceğime ve avea kullanmayacağıma söz verdim. taahhüt vermemek için faturasız hat kullanmaya başladım. ahada bugün yine bir söz veriyorum. 1 ay sonra tekrar Turkcelle dönerim parası ne olursa olsun 4. oparatör gelene kadar kullanırım.

vodafone 2 gündür kullanıyorum. fikrimi söyleyim; berbatsın. siz 4,5g mevzusunu tam anlamamışsınız telefonda 4,5 g yazıyor ama hala 3g veya 2g gib çalışıyor. adamın 3g si senden hızlı sen daha ne konuşuyorsun. Yazlığımda Turkcell'le 4,5g bağlantı ile 20mb görüyorum, vodafone ile edge hızında hiç bir ölçüm yapamıyorum :)

aha da burdan herkese tavsiyemdir. yaa Turkcell kullanırsın, ya da gider bir nokia 3310 alır diğerlerini kullanırsın, diğer operatörcüklerde akıllı telefonun gereği yok. haa bu arada vodafone geçeyim mi nasıl diye sorduğum 10'larca arkadaşada yazıklar olsun, geç abi pişman olmazsın derken dalga geçtiğinizi bilemedim.

Not: yazdıklarımızı aşırı bulanlara şunu söyleyim evet şehir merkezinde ehh işte internet hızı 40-50 mb (dediğim gibi Turkcell'in 3g hızı aşağı yukarı zaten bu) fakat şehir merkezine 9 km olan bağ evimde 3g bile çekmiyor.

• https://forum.donanimhaber.com/m_119129195/tm.htm

Hocam sidik yarıştırmıyorum ama bende aksi durumdan mağdurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ike -- 1 Ağustos 2016; 13:20:13 >
  • Vodafone sistemi,yıllardır yapılandırılıyor :))
    30 gün idare edin artık.
    Turkcell en sağlıklısıdır.
    Ben de tekrar Turkcell e döndüm,şuan çok memnunum.
    Biraz tuzludur ama kafam rahattır.
    En azından Vodafone ve Avea kullanıp paramla rezil olmuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 12 yıl turkcell engelli hattı kullandım tövbeler tövbesi.
    Avea ya (Türktelekom) geçtim dünyalar varmış.

İşin özü kişisel pişmanlıklar geneli bağlamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013/eylülden 2015/eylüle kadar 2 sene avea kullandım. bu 2 senede internet bakımından heryerde büyük sıkıntılar çektim. kesinlikle memnun olunacak bir tarafı yoktu. haa şimdi 4g olayında yeni alt yapıda iyilerdir onu bilemem.
  • Benzer sayılabilecek bir rezilliği de ben yaşadım ve halen çözülemedi.

https://forum.donanimhaber.com/m_118964832/tm.htm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ilk spotify tarifeleri çıktığı zamanlar vodafone'a geçmiştim 1 ay boyunca aramama mesaj atmama rağmen paketi tanımlayamadılar bende 1 ay bekleyişin sonunda tekrar turkcell'e döndüm vodafone paket tanımlamayı bile beceremeyen bir operatör 4g durumuda forumda gördüğüm kadarıyla rezalet şuan benim açımdan geçmenin hiç bi mantığı yok vodafone'a.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Turk Telekom kullanıyorum hem de 2001'de ARiA olarak ilk kurulduğundan beri kullanıyorum ama hiç sorun yaşamıyorum. Neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Bende Turk Telekom kullanıyorum hem de 2001'de ARiA olarak ilk kurulduğundan beri kullanıyorum ama hiç sorun yaşamıyorum. Neden acaba?

Fakirlik ruhuna sinmiş kötü tarifelere alışmışsın
  • Şu bir gerçek ki Vodafone da Türk telekom da henüz altyapı olarak Turkcell in seviyesine ulaşamadı. Pek ulaşabilecek gibi de durmuyor. Ucuz tarifelerle günü kurtarıyorlar. Ama altyapı adına yaptıkları çok da bir şey yok. Turkcell de bunun farkında olduğu için fiyatlarını yüksek tutmaya devam ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun

• Turkcelldeyim memnunum.

• vodafone'u oldum olası sevmem

avea'yıda

üniversiteden tüm arkadaşlarım vodafone'a işe girdi. herkesi alıyorlar yani

girenlerde memnun değil çıkıyorlar, paraya ihtiyacı olanlar mecbur katlanıyor

ama turkcell'e girebilen sadece 1 arkadaşım oldu. herkesi almıyorlar.

diyeceğim o ki turkcell civil'in olduğu zaman ki gibi değil ama yinede hepsi içinde en iyisi.
  • Vodafone son dönemlerde iyi kampanyalar çıkarıyor. Ancak bir sorun olunca müşteri hizmetleri bunu biraz geç çözüyor, hantal bir sistemleri var. Geceleri ve sabah erken saatlerde pakette kalan hakları sorgulayınca daha sonra tekrar deneyin diye cevap geliyor. Yine bu saatlerde bazen 3g bir süreliğine gidiyordu. Hiç bitmeyen inşaat halinde olan bir çalışma var nedense.
    .
    Yine de tüm bunlara rağmen çekim gücü ve kampanyalardan dolayı uzun bir süre vodafone kullandım. Ancak 4g gelince turkcele geçtim. İnternet hızı vodafone'dan daha iyi, sistem hergün hata vermiyor ve turkcelin müşteri hizmetleti daha profesyonel.
    .
    Sonuç olarak her ay para ödüyoruz ve hangisinden memnunsak onu kullanmalıyız. Yoksa x ya da y firmasının önemi yok. Başka biri için de diğer firma iyi olabilir.

• ogameci kullanıcısına yanıt
    Benimde bir çok arkadaşım Vodafone'da ise girdi. Turkcell ise alımlarda seçici davranıyor.

• Bende 2 yıldır aveadayım tahhahüt doluyor 1 ay sonra ve turkcelle geçecegim,ilçe merkezinde 4.katta çekmiyor lanet hat...
  • vadafondan türksele geçeli 2 ay oldu internet bağlantı hızında hiç bir değişiklik olmadı bana göre.

zaman zaman doğa sporlarına şehir dışına çıktığım oluyor daha evel vadafon ile görüşebildiğim yerlerden şimdi türksel ile hiç görüşemiyorum şebeke yok.
    sanırım bölgelere göre operatörler arası farklılık olabiliyor
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    goggle haritalarında konumu koy insan yaşamayan yerleri es geçmişlerdir...
  • Avea benide kanser etti en Son sinop a geldim ordan ufak bir karadeniz turu yaptım turkcell 3g li yerlerde şebeke yok mecbur fazla verip turkcell alcaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.