Şimdi Ara

Turkcell superonline fiber mi ? Türksat kablonet vdsl mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ttnet aboneliğim eylülde bitecek ve yeni kampanyalar pahalı, şimdi türkcell ve kablonet arasında kaldım, sizce hangi iss yi almalıyım, her iki iss yi de kullananlar (ankara/keçiören özellikle) varsa yorum yapabilirler mi ? Türksatı alırsam tv ile alırsam nasıl olur ona göre yorum yaparsanız teşekkür ederim.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Turkcell superonline fiber mi ? Türksat kablonet vdsl mi ? Turkcell superonline fiber mi ? Türksat kablonet vdsl mi ? Turkcell superonline fiber mi ? Türksat kablonet vdsl mi ? Turkcell superonline fiber mi ? Türksat kablonet vdsl mi ? Turkcell superonline fiber mi ? Türksat kablonet vdsl mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kablonet altyapın vdsl yani türk telekom altyapısından hizmet alırsın şuan olduğu gibi ve türk telekom altyapısından hizmet alan kullanıcılar türksat tv alamaz turkcell tarafına bak fiber istiyorsan

• teknoloji41 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Peki tv almadan türksay alsam interneti nasıl çok sorun yaşatır mı ? Sen yada etrafında kullanan oldumu ? Türksat yada türkcell i ?

• bendis26 B kullanıcısına yanıt
    Hayır türksatı hiç deneyimlemedim heryerde altyapısı yok zaten ancak telekom altyapısında her zaman telekomdan hizmet almayı tercih ederim çünkü arıza yokken sıkıntısız kullanırsın ancak bir arıza da sorun yaşarsın kesin yaşarsın demiyorum ama telekom başka firmanın müşterisini hep arka plana atar bence vdsl olacaksa telekomda devam et fiber ise turkcell her zaman altyapı sahibinden hizmet al, çevremde turkcell fiber kullananlar var ama standart kullanıcılar youtube netflix vb o yüzden problem yok tv plus da kullanıyorlar görüntüsü çok iyi ancak turkcell internette sansür uygular az da olsa araştır superonline forumlarına bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoloji41 -- 27 Temmuz 2024; 21:7:42 >
  • teknoloji41 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim sayende bilgilendim, dqha zaman var ama şimdilil superonline düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.