Şimdi Ara

'Turkcell Superonline' Yalan ile abone edene kadar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan tam bir hafta önce superonline'dan arayan bir şahıs abone yapmak adına mevcut 8mb internetimden daha etkili hiz verebileceklerini söyledi. Bende safça dinledim.
    TTNET 8mb internet abonesi iken benzer fiyata 16mb internet abonesi olabileceğimi söyledi. Benim için en can alıcı nokta iste upload hızımın 2mb civarına çıkacak olmasıydı. Herhangi bir memnuniyetsizlik durumunda cayma yaparsan parada alınmayacaktı
    Bununları duyunca superonline'a geçmek için TTNET 100tlnin üzerinde tazminat bedeli ödemeyi bile kabul ettim.
    Gün geldi internetim bağlandı 8mb internet tanımlanmış ve hızı TTNET'in çok gerisinde.
    Abonelik iptal edeyim dedim 3gün için 43tl dediler :)

cepten giden 150tl elde var sıfır!

• fiber olmadığı sürece zıplamamak lazım
  • Başa gelmeden bilinmiyormuş. Böyle büyük firmalar bile müşteri kazanmak için türlü yalanlar söylemekte ahlaki olarak bir sakınca görmüyorlar. Bir saate yakın konuştuk uzun uzuna defalarca sordum ısrarla kemküm etmeden inanmışcasına yalan söyleyerek dolandırıldım.

Ben dolandırıldım başka kimse dolandırılmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada kisilerden kaynaklanan problem var gibi, neticede prim denilen bir sistem var. hepsini kurumlara yikmamak gerekir yinede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle durumlarda ses kaydı yapın telden. Sonra mahkemeye ver bak ne oluyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu palavraları söyleyenler genelde taşeron bayi elemanları oluyorlar. Nedeni arkadaşların dediği gibi prim meselesi. Firmanın resmi kanallarından net bilgi almadan atlamamak lazım.
  • Beni turkcell superonline'dan aradıklarını söylüyorlar vaatlerde bulunuyorlar. Bayiden arıyorsunuz diye soracak tecrübeniz olmuyor. çünkü çoğumuz aboneliklerini yıllarca değiştirmeyen şahıslarız bu türlü oyunları bilmiyoruz.

Diyelim bayiden aradılar türlü yalanlarla bizleri kandırdılar.

-Koskoca firmanın bu bayiye yaptırımda bulunması gerekmez mi?
    -İlgili kişinin cayma bedeli tahil edilmez demesine rağmen; bu büyük firmanın itibarını korumak amacı ile 43TL gibi bir rakamı tahsil için çirkeflik yapmasa olmaz mı?
    -o bayi ile görüşme kaydınız olmadığından herhangi bir ispat sağlanmaz diye kestirip atması ne kadar ahlaki ve en önemlisi ne kadar kurumsallıkdır?
    -sonuçta bir firmaya bayilik verirken hiç mi sorumluluk yüklemiyorlar? (bu dünyanın neresinde vardır ki)

Arkadaşlarım bütün bu olanlar "danışıklı dövüş" diye düşünüyorum ben :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motorist34 -- 4 Mayıs 2014; 2:34:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.