Bildirim
Turkcell T50 ölü piksel
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Bence size fatura yollarlar. -
Merhaba sorununuz ne oldu acaba ayni sorun bende de var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu sanırsam 3 gün önce servise verdim.(günleri pek takip etmiyorum da :D ) Daha bir haber yok. Herhangi bir haber çıkınca unutmazsam yazarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: manwerr59
Merhaba sorununuz ne oldu acaba ayni sorun bende de var
Telefon geldi. Umulan olmadı,t50'yi düzeltip verdiler. Ölü pikseller düzelmiş. Bana 15 güne hazır olur dediler, 4 gün sonra verdiler. Kısaca düzeltip geri verdiler telefonu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
peki fatura falan lazım oluyor mu garanti belgesi falan ben attım galiba kutuyu ama daha garantisi olduğunu biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: manwerr59
peki fatura falan lazım oluyor mu garanti belgesi falan ben attım galiba kutuyu ama daha garantisi olduğunu biliyorum
Evet fatura gerekiyor. Benim sadece faturamı aldılar. Yeni farkettiğim bir konu daha oldu. Dokunmatik erkranın herhangi biryerine dokunurken bildirim panelinin olduğu üst kısım çalışmıyor. Normal kullanımda sıkıntı yok ancak oyun oynarken sıkıntı oluyor. Birde arka kapağı düzgün oturtamamışlar. Ara sıra ucundan çıkıntı beliriyor. Garantiye gönderdikten sonra alınca bunlara dikkat edin bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- numaranıza sms gönderemiyoruz whatsapp
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- telefonda uçak modu kapanmıyor
- infinix note 40 pro yorumlar
- infinix gt 20 pro özellikleri
- snapdragon 695
- telefonun dinlendiğini nasıl anlarız
- gizli numaradan arama
- mediatek dimensity 9300+
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X