Şimdi Ara

Turkcell T50 ölü piksel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • T50 cihazımda ölü piksel var. Cihaz garanti kapsamında hâla. Servise telefonu versem cihazı tamir edip mi gönderirler, yeni T50 mi gönderirler, yoksa ellerinde T50 kalmamışsa T60 falan yollarlarmı? Cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence size fatura yollarlar.
  • Merhaba sorununuz ne oldu acaba ayni sorun bende de var

• manwerr59 M kullanıcısına yanıt
    Telefonu sanırsam 3 gün önce servise verdim.(günleri pek takip etmiyorum da :D ) Daha bir haber yok. Herhangi bir haber çıkınca unutmazsam yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manwerr59

Merhaba sorununuz ne oldu acaba ayni sorun bende de var

Telefon geldi. Umulan olmadı,t50'yi düzeltip verdiler. Ölü pikseller düzelmiş. Bana 15 güne hazır olur dediler, 4 gün sonra verdiler. Kısaca düzeltip geri verdiler telefonu.

• Modceycey M kullanıcısına yanıt
    peki fatura falan lazım oluyor mu garanti belgesi falan ben attım galiba kutuyu ama daha garantisi olduğunu biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: manwerr59

peki fatura falan lazım oluyor mu garanti belgesi falan ben attım galiba kutuyu ama daha garantisi olduğunu biliyorum

Evet fatura gerekiyor. Benim sadece faturamı aldılar. Yeni farkettiğim bir konu daha oldu. Dokunmatik erkranın herhangi biryerine dokunurken bildirim panelinin olduğu üst kısım çalışmıyor. Normal kullanımda sıkıntı yok ancak oyun oynarken sıkıntı oluyor. Birde arka kapağı düzgün oturtamamışlar. Ara sıra ucundan çıkıntı beliriyor. Garantiye gönderdikten sonra alınca bunlara dikkat edin bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s7 edge imei
    4 yıl önce açıldı
    LG G2 KAMERA LEKESİ SORUNU!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.