Şimdi Ara

Turkcell taahhüt bitimi. Uygun paket arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim turkcellden iki yıl önce aldığım faturalı hat var tarifwnin son fatura dönemindeyim şu anda. Bana bundan sonrası için önerdikleri tarifeleri beğenmedim ama yeni gelenler için ya da faturasızdan faturalıya geçenler için güzel tarifeleri var.

Ben turkcell’den memnunum çekim gücü falan çok iyi vodafone’a geçmek istemiyorum ana fiyatlarda çok pahalı. Şimdi ben vodafone’a geçsem orada bir ay falan durup turkcell’e geri geçsem bu yeni gelen tarifelerinden yararlanabilir miyim ya da turkcell’de faturasıza geçip bir ay orada kalıp faturalıdaki o iyi tarifelerden yararlanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5C4619C1 -- 18 Temmuz 2019; 17:57:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Updullah

• Vodafone'a geç hat açılınca hemen geri gel ve yeni müşteri sayılacağın için uygun fiyattan tarife alabilirsin.

X gün kadar bekleme şartı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 18 Temmuz 2019; 17:59:26 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    yeni müşteriye bu kadar avantajlı ne paket varki?

• eediz kullanıcısına yanıt
    Lifecell sarı günler var 15GB 59 TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Vodafone'a geç hat açılınca hemen geri gel ve yeni müşteri sayılacağın için uygun fiyattan tarife alabilirsin.

X gün kadar bekleme şartı yok.
    Hocam ben ne zaman hat taşıma yapsam hattı hep bir paketle birlikte taşıdılar örneğin turkcellde hat açıldığında şu anki paketimde birlikte aktif olmuştu. Herhangi bir paket tarife almadan geçiş yapabiliyor muyum? Birde faturasıza geçince kalan ayların telsiz kullanım ücreti doğrudan alınıyor diye biliyorum faturalıya geçsem de aynı şey olur mu

• Hattı taşırken kendim paket yapacağım dersin ve yapmazsın.

Operatör değişikliği yapacağın için tk ücretleri Vodafone'a/Türk Telekom'a transfer edilecek, daha sonra Turkcell'e döneceğin için tekrar Turkcell'e transfer edilecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Faturalı Yeni Tarife Önerisi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.