Bildirim
Turkcell VoLTE Diğer Operatörlerede Açılmış
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Güzel haber.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harika 🔥
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Fark eden var mı? Mobil uygulamadan mesaj atıyoruz konu önce çıkmıyor ve bizim yanıt attığımız görünmüyor
Bazen Hd gorusuyorsun bazen normal. Umarim her aradigimda ya da aranildigimda hd olur gorusmeler.
vodafone bazen hd cıkıyor bazen normal denedim. Oturur yavas yavas güzel ahber -
Türk Telekom hattımda Vodafone kullananlar ile her zaman VoLTE üzerinden görüşme sağlıyorum fakat Turkcell ile arada sırada VoLTE üzerinden görüşme sağlanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanbb -- 7 Temmuz 2020; 17:27:28 > -
Volte olayının en güzel yanlarından birisi de görüntülü görüşme olayı bence. Lg g7 cihazımda normalde 3g üzerinden görüntülü görüşme yapılmıyor ( internetsiz ) , fakat turkcell volte açıldıktan sonra görüntülü görüşme kendiliğinden açıldı cihazda. Whatsapp gibi internet üzrinden yapılan görüntülü görüşmeler kadar kaliteli olmasa da yine iyi iş görüyor.
Ben kapattım sürekli görüşmeler kesiliyordu. Ses karşıya gitmiyordu.
Ondan değildir diyenler olacaktır. Kapattım düzeldi. Kesilme yok. Sanırın alt üst yan yapı tam uygun değil bunun için.
Bende de aynı sorun var. Volte açıkken, HD modunda arama geldiğinde yada yaptığımda, karşı tarafa ses gitmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: YaptikBirHataKomiserBey
Ondan değildir diyenler olacaktır. Kapattım düzeldi. Kesilme yok. Sanırın alt üst yan yapı tam uygun değil bunun için.
Sevgili Turkcell müşteri hizmetlerini kaç kere aradım hatırlamıyorum. Hep aynı cevap, sorun görünmüyor.
Mecburen Volte'yi kapattım. Bu seferde, Hotspot yaparken, telefon çalarsa 4g'den 3g'ye düşüyor hat. -
Upload Hız düşüklüğünden kaynaklanıyor olabilir. VoLTE internet üzerinden sesi iletiyor.
Bende bir sorun yok.
Aynen Volte'nin amacı sesi 4G şebekesinden internet ile iletmek. Ama Volte'yi kapatırsanız, 4G üzerinden ses iletilemediği için 3G'ye geçer.
Adı CS Fallback olarak geçer. Daha detaylı bilgi için burada bir arkadaş paylaşmış link veriyorum.
Yani aslında şuan Turkcell'in veya diğer operatörlerin yaptığı, HD ses aktarımını diğer operatörlere açmak.
Zaten Volte açıksa, 4G üzerinden diğer operatörler aranıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismo3000 -- 8 Temmuz 2020; 12:26:14 >
-
Benimde son zamanlarda bu tarz durumum var acaba bu yuzden mi o ses gitmeme ve kesilmeler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 8 Temmuz 2020; 13:25:43 >
Aynen internet 4.5G arama yapınca 3G ye otomatik geçiyor. Ama şu an ses daha iyi. Benim sorunum çözüldü. Şebeke iyileştirilirse açarım tekrar şu an çok kesiliyor görüşmelerim. Özellikle sanırım karşı tarafın 4.5G şebekesi düşükse ya da yoksa bulunduğu yerde ses gitmiyor.
Nedense her zaman aktif olmuyor. Belli baz istasyonlarında geçerli sanırım. -
Karşı taraf da 4G şebekesinde olması gerekiyor diye biliyorum. Belki ondan dolayı her zaman aktif olmuyordur. Baz istasyonuyla alakalı olduğunu sanmıyorum ama tabi belki de öyledir. Fazla teknik bilgiye sahip değilim.
Lütfen sorun yaşadığınızı Turkcell'e bildirir misiniz?
Ben kaç kere aradım ama anlatamıyorum müşteri hizmetlerine,
Böyle sorun yaşayan başka kişiler olduğuna dair geri bildirim alırlarsa düzeltme çalışması da yapabilirler diye düşünüyorum. -
Tamamdir bildiricem bunu Turkcell’e
Benim tecrübe ettiğim, HD+ eğer (+) işareti gelirse, sesim gitmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: YaptikBirHataKomiserBey
Kartımı başka telefona taktım, yine aynı sorunu yaşadım.
Telefonla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Sanırım hatlarda kullanılan kodek'lerle ilgili birşey.
Eskiden bu diğer operatörlerle HD konuşma muhabbeti yokken HD yalnızca HD idi, HD (+) artı işareti gelmiyordu.
Gerçi ben Samsung cihaz kullanıyorum. Farklı cihazlarda logolama farklı olabilir. -
ViLTE, işte bunu merak edip sormuştum ama cevap gelmemişti. Çok teşekkürler...quote:
Orijinalden alıntı: karakteristik61
Volte olayının en güzel yanlarından birisi de görüntülü görüşme olayı bence. Lg g7 cihazımda normalde 3g üzerinden görüntülü görüşme yapılmıyor ( internetsiz ) , fakat turkcell volte açıldıktan sonra görüntülü görüşme kendiliğinden açıldı cihazda. Whatsapp gibi internet üzrinden yapılan görüntülü görüşmeler kadar kaliteli olmasa da yine iyi iş görüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- arama aktarıldı ne demek
- turkcell faturalıdan faturasıza geçiş
- tercih edilen ağ türü xiaomi 2024
- aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor
- 0536 hangi hat
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- turkcell akıllı fatura nedir
- ağda kayıtlı değil samsung
- vodafone mobil imza
- iphone servis yok hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X