Şimdi Ara

Türkcell Yeni Abonelik (mobil imzalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sırf mobil imza kullanabilmek için kendi adıma FATURASIZ/Taahütsüz Türkcell hattı almak istiyorum. Ama telefonumda 4.5g özelliği de bulunduğu için içinde en az 2 GB de olsa internet bulunan en ucuz paketle birlikte almak istiyorum.

Normalde paketsiz yani standart tarife üzerinden kullanırım diyordum ama telefondan kazara bile mobil veriyi açarsam sağlam gireceği için bari aylıj 30-35 liralık internetli/konuşma dakikalı minik bir paket de olsun diyorum.

Tavsiyeniz nedir?

Mesela bu olur mu:

Not: Türkcell bölümüne girip türlü rezalet ve şikayet okudum. İnşlallah kimse ve ben mağdur olmayız.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Temmuz 2019; 23:2:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 25 TL 3GB
    www.turkcell.com.tr
    Yaza Özel Fırsat: Bereketli 1GB Kampanyası
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/bereketli-1gb-kampanyasi

gerçekten paket ihtiyacın yok yanlışlıkla açıp kapatmalar için internet paketi istiyorsan her hafta gollercepteden en az 100mb kazanırsın bu da yanlışlıkla açıp kapatmalar için yeterlidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ve yeni hat alacağın için şöyle de bir kampanyası var.

• Bir de arkadaşlar Türkcell dünyasına katılın linkine tıkladım. Online hat alınabiliyor düşüncesi ile. 1. aşamada rastgele bir numara seçip 2. aşamaya geçtim. Ancak orada abone olmak istediğim paket gelmiyor.

Mesela Hoşgeldin 2 GB paketi ekranın ikinci aşamasında gelmiyor. Tüm kategorilerde en pahalı paketler geliyor.

Türkcell Yeni Abonelik (mobil imzalı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Temmuz 2019; 23:14:40 >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    orada faturasızlar çıkmıyor sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

25 TL 3GB
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/bereketli-1gb-kampanyasi

gerçekten paket ihtiyacın yok yanlışlıkla açıp kapatmalar için internet paketi istiyorsan her hafta gollercepteden en az 100mb kazanırsın bu da yanlışlıkla açıp kapatmalar için yeterlidir
    Hocam 3 GB nasıl oluyor sizinki anlamadım. Sanki 1+1 gibi yazmışlar açıklamada.

Bir de Hoşgeldin 3 GB var. 30 lira. O da iyi değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bir de arkadaşlar Türkcell dünyasına katılın linkine tıkladım. Online hat alınabiliyor düşüncesi ile. 1. aşamada rastgele bir numara seçip 2. aşamaya geçtim. Ancak orada abone olmak istediğim paket gelmiyor.

Mesela Hoşgeldin 2 GB paketi ekranın ikinci aşamasında gelmiyor. Tüm kategorilerde en pahalı paketler geliyor.

Online da istediginiz her paket secenegi sunulmuyor nedense. Cok sacma. Belli baski 3-5 paket sunmuslar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell mobil imza
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Hocam 3 GB nasıl oluyor sizinki anlamadım. Sanki 1+1 gibi yazmışlar açıklamada.

Bir de Hoşgeldin 3 GB var. 30 lira. O da iyi değil mi?

Alıntıları Göster
    ana paket hoş geldin 1gb
    +1gb haydi gel
    +1gb bereket

bu şekilde 3gb oluyor

hatta şu illerden birindeysen +2gb hediye daha alırsın, toplam 5gb olur
    Adana, Afyon, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Edirne, Gaziantep, Hatay, İzmir, Konya, Mersin, Sakarya, Şanlıurfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 9 Temmuz 2019; 23:20:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

Online da istediginiz her paket secenegi sunulmuyor nedense. Cok sacma. Belli baski 3-5 paket sunmuslar.

Alıntıları Göster
    Aynen. Hepsi en kazık ve pahalı paketler. Ben şu an şehre uzağım ve telefonla abone olmak istemiyorum. Görerek ve ekran görüntüsü alarak abone olmak istiyorum ama daha dakika 1 gol 1.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Temmuz 2019; 23:19:28 >
    Online aboneliklerde her paket gözükmüyor maalesef.
  • Konumumda türkcell iyi çekiyorsa sorun olmaz. Pahalı da gelmiyorsa türkcellden iyisi yok.

Hediyeleri takip et.

Turkcell'in sitesinden yalnızca Faturalı hat alınabiliyor diye biliyorum, orada gördüğünüz paketler faturalı

• 128kb sim kart alacaksin sadece 128kb simlerde var mobil imza özelliği. 128kb lerde ücretli

• quote:

Orijinalden alıntı: serdaryigiter

128kb sim kart alacaksin sadece 128kb simlerde var mobil imza özelliği. 128kb lerde ücretli
    Mobil imza aylık 8 lira hocam. Onun dışında tek seferlik ilave bir ücreti mi var 128K 4G sim kartın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Temmuz 2019; 22:55:37 >
    valla ben 8 lirasini bilmiyorum. sim kartim 64k mobil imza desteklemiyor 64k lar. mobil imza için sim kartimi deişmeye gittim faturali hattim ve 100 tl lik tarife. mobil imzq için 128k lik sim kart almaniz gerek dedi bayi. sadece 128 lerde mobil imza kullanılıyor dedi. 25 tl bayildik sim kart deişti. mobil imzayi kullanmaya başladik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaryigiter -- 10 Temmuz 2019; 22:9:55 >
  • Hocam mobil imza yerine PTT'den e-imza flash diski alabilirsiniz. Adresinize birkaç günde geliyor ve bence e-imzaya göre daha iyi mesela mobil imza şu an için PTT-UETS sistemiyle çalışmıyor. Devlet sitelerinde Mobil imza hep 2.planda. E-imza daha işlevsel bence hem daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrownSquirrel -- 10 Temmuz 2019; 22:31:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrownSquirrel

Hocam mobil imza yerine PTT'den e-imza flash diski alabilirsiniz. Adresinize birkaç günde geliyor ve bence e-imzaya göre daha iyi mesela mobil imza şu an için PTT-UETS sistemiyle çalışmıyor. Devlet sitelerinde Mobil imza hep 2.planda. E-imza daha işlevsel bence hem daha ucuz.
    Hocam e-imza sahibiyim zaten ve PTT den aldım ama lanet olası birçok banka ve finans kurumu mobil imza istiyor. İşlerim tıkandı sırf bu durum yüzünden. Ekmeğimizle oyunuyorlar. Halbuki ikiside hukuken aynı hükme sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Temmuz 2019; 23:39:52 >
  • Allah Allah hangi bankalar mobil imza istiyor hocam ? Devlet sitelerinde e-imza her yerde işe yarıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.