Şimdi Ara

Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
26
Favori
43.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    suan nezwman kampanya bitecegi belli degil kimi mh ay sonu diyor kimi ayin 15 son

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • md3likan M kullanıcısına yanıt
    bulundugunuz yerde iyi cekiyor ve internet iyi ise gecis yapabilirainiz sorun olmaz kurye ile gelen hatlar e devlet onayi olmadan olmuyor acilmiyor

• phasan P kullanıcısına yanıt
    Kaç günde aktif olur bimcell hocam

• rogzoidre kullanıcısına yanıt

Ayın 4'ü akşam Bim'den geçiş talebi girişine, hattınız ayın 7'sinde geçecek mesajı geldi.

• Arkadaşlar git-gel yapayım diye bimcell e geçtim. Hat az önce açıldı ancak daha önce konuda bahsedilen 300 dk konuşma ve 9 gb internet vermiyor.

KAYIT BIMCELL BONUS yazıp 4551 e mesaj gönderdim, geri dönüş mesajı gelmedi. Nerede hata yapıyorum?

Edit: @berkay956 hocama teşekkürler. mesajını yeni gördüm.
    önce BIMCELL BONUS yazıp 4551 e gönderiyoruz, sonrasında KAYIT BIMCELL BONUS yazıp gönderiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytekinNet -- 6 Aralık 2024; 11:8:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aylmz07 kullanıcısına yanıt

hat taşımada banka hesaplarına girişinde bir problem oluyor mu

• SirrealsQ kullanıcısına yanıt

Olur.

Sim kart herhangi bir nedenle değiştiğinde (ister numara taşıma olsun, ister aynı operatörde bile bir nedenden sim kart değişikliği olsun) banka tarafında sms blokesi uygulanır. Banka müşteri hizmetleri ile görüşüp bloke kaldırma işleminin yapılması gerekir.

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Resimdeki 3 aylık ek 30 GB nasıl alınıyor?

----------------------------------------------

Kendi sorumu cevaplıyorum : Referans kodu ile oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventserdar -- 6 Aralık 2024; 11:39:24 >
  • Arkadaşlar ben Türk Telekom faturalı idim 20 Kasım'da 12 ay taahhüt vermiştim 300 küsur fiyatlı bir tarifeye bu kampanyaları görünce dün aradım hattımı faturasıza taşıdım cayma çıkmaz sadece 80+15 tl masrafı olur dediler tamam dedim geçişi yaptım bunu da bu yeni kampanyalardan faturasıza geçip tekrar faturalı geçersem belki yararlanabilirim diye düşünerek yaptım sonra tekrar aradım Türk telekomu faturasıza yeni geçtiğiniz için 30 gün beklemeniz gerekir faturalı ya geçmesiniz dedi kaldım öyle.

Aslında amacım bu tüm operatörlerin başlattığı (Turkcell Vodafone Türk Telekom) uygun tariflere geçmekti hata yaptım sanırım direk Vodafone veya Turkcell bu yeni tarifelerine de taşısam olurdu sanırım.

Şuan ki durumda ne yapabilirim Türk Telekom 1 ay içinde tekrar faturalı ya geçemezsiniz dedi ama bu kendi türk Telekom için mi acaba türkcell yada Vodafone bayiye gitsem bu yeni faturalı tarifelerine geçemem mi? Geçemezsem yada direk Turkcell Vodafone faturasıza geçip tekrar Türk Telekom faturalı gelemem mi yardımcı olursanız sevinirim çünkü 1 ay beklersem bu tüm kampanyalar biter ay sonuna kadar sanırım.

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Diğer operatörlerde faturalı ya da faturasız olmanın TT ile alakası yok. 1 ay geçmeden TT'de faturalı olamazsınız demişler. Tüm operatörler şu an ucuz zaten. Vodafone ya da Turkcell'den bakın işinize yarayan tarifelere geçin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80s90s 8 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam böyleyse sorun yok.

• SirrealsQ kullanıcısına yanıt
    Evet oluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar konu dışı ama türkcell ile alakalı şöyle bir şey var, 60 liraya her ay salla kazandan ek 10 gb almak için türkcell plus abonesi olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 6 Aralık 2024; 11:31:8 >
  • Arkadaşlar dün akşam hattım açıldı 10 gb 185 liralik olana geçmiştim de şimdi kontrol ettimde kredi karti otomatik ödeme %20 veya birkaç farkli kart fatura kampanyasiyla faturayı 30-40 lira daha düşürebiliyorum gibi duruyor bu yüzden acaba 20 gb liga mi geçseydim hazır 50 lira fark varken faturada oderken bir tik dusecek 20 lige gecmek daha mi mantikli? Ve istesem müsteri hizmetlerini arayıp 20 gb 235 e geçebilir miyim 1 gün olduğundan cayma falanda çıkmıyorken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genclik17 kullanıcısına yanıt

Otomatik ödeme %20 indirim size mi özel?

Turkcell e geçişte hattınız kaç günde açılmıştı?

• thelordof kullanıcısına yanıt

Teb kredi karti kampanyasi hocam.

2 güne geçtim netgsmden

• Bende aktif turkcell kullanıcısıyım.Sözleşmenin bitmesine 10 gün kaldı bu kampanyayı görünce dün tt ye geçiş yaptım yarın açılıcak hat tekrardan turkcele geçiş yapıcam.Ttde deneme süresi var cayma bedeli yok. Turkcell çalışanı bile başka operatöre git gel yap diyor maleses sistem böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köseoğlu -- 6 Aralık 2024; 15:33:59 >
  • köseoğlu K kullanıcısına yanıt

Tt de hangı tarıfeye gectınız hocam?

• Arkadaşlar merhabalar hattın yasal sahibi babam hattı kendi üzerime almak istediğim için Turkcell iletişim merkezini aradım 800 TL devir ücreti olur dedi burası tamam sorun yok sonrasında da sadece faturalı hatta geçirilir fiyatları da 800-900 TL olur paketlerin dedi böyle bir saçmalık varmı hattı kendi üzerine alınca yeni hat almış gibi olmuyor mu yeni kampanyalardan faydalanamıyor muyuz?

Eger böyle şartları varsada okey diyip sonra ilk ay cayma bedeli çıkmaz başka operatöre taşıyamam mı?

• gomez_10 G kullanıcısına yanıt

En düşük paket var faturalı 100 lira olan faturasızda 300 lira idi.Kullandığın kadarını ödeyecem hemen geçiş yapıcam zaten taahhütlü olmasına rağmen sordum.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.