< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (20. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sim kartı aktive etmem o zaman.
e-devletten aktif seçeneğini seçmiştim.
-
Hiç bir şey olmuyor dün arkadaşım sizin gibi 235 tl ye geçti turkcell'e iptal etmeyin
-
çok teşekkür ederim hocam, sağ olun var olun
-
Kampanya çok iyi oldu. Kızımın kullandığı hattın taahhütü 1 haftaya bitiyordu. Onun geçişini e-devlet aktivasyonuyla kolayca hallettim. Kendi numaram için de 2 ay sonra taahhüt bitiyordu. 180 TL civarında bir cayma bedeli ödeyerek vodafone'un bana verdiği tutarın neredeyse 100 TL altına 20 GB almış oldum.
Fırsatı paylaşan arkadaşa teşekkürler.
-
Keske mevcut Turkcell kullanicilarida bundan yararlanabilse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başka operatöre git gel yapıp geçebilirsiniz
-
Cayma bedeli faturaya yansıyor mu ayrı mı ödemek lazım yoksa?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bahsettiğiniz kriterler link atabilirmisiniz ben goremedim .
Faturaya yansır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
11 Kasımda Telekomda 12 GB'lık pakete 310 TL.ye taahhüt yenilemiştim. Bugün Telekom bayiye gidip taahhüt yenileyeli 30 gün olmadı , geçiş yapsam bir cayma bedeli çıkar mı diye sordum.
Taahhüt yazıp 5555'e gönderdik. Gelen mesajda cayma bedeli yoktu , henüz 30 gün olmadığı için size cayma bedeli çıkmamış dediler, bende Türkcelle gidip 20 GB olan 235 TLlik pakete geçiş yaptım.
Bakalım telekomdan kullandığım günler için fatura ne gelecek. İndirimli mi yoksa indirimsiz mi , 11'inde göreceğiz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 6 Aralık 2024; 23:40:2 > -
Evet.2 gün sürdü, açıldıgı gün de turkcel e geçtim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tarife degistiren arkadaslar icin cayma bedeli + gun bazli kullanilan yeni tarife
Turkcell'de engelli indirimi sadece engelli birey adına kayıtlı numara için mi tanımlanıyor? Yoksa engellinin birinci derece yakını adına kayıtlı hat için de engelli indirimi tanımlanıyor mu? Bir engelli raporu ile iki farklı numaranın engelli indiriminden yararlanılmasını sormuyorum. Engelli indiriminden tek kişi yararlanacak, o da engelli yakını olacak. Bu mümkün mü?
-
e devlette hangi adımları takip etmemiz gerekyior
-
müşteri hizmetlerini arasam 20 gb olan pakete yeni taşımıştım hattımı, operatör değiştirmeden 60 gb pakete geçirirler mi?
-
Hattım Turkcell hattıydı. Taahhüt bitmek üzereydi. Dün öğleden sonra Bimcell başvurdum. Yarın gece 23.00 de açılacak. (55 saatte)
Gece hat aktif olacağı için nasıl yol izlemeli? Turkcelle İnternet üzerinden mi yoksa sabahleyin bayiye giderek mi hızlıca başvurulur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
müşteri hizmetlerii ile konuştum arkadaşlar, 2 gün önce hattımı taşıdığım için 23 tl kullanım bedeli çıktı fatura kesim tarihim ayın 20si olduğu içinde 169 tl lik bir fatura çıkacak dendi kabul ettim 60 gb pakete geçirdim
-
burdan ogrenebilirsin
Yada e devlet mobil den vodafone yaz borc alacak cikar oraya tikla orda bulabilirsin sistemden odeyemedim hic ben bayiye gidip 5 dk odedim numara soyleyince borc cikiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
online basvur hatti bayiden alma secenegi var onu sec en hizli bayiden alinan hat aciliyor kurye nezaman gelecegi belli olmaz kimi 1 gun kimi 4 gunde hat geliyormus
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X