bim'e geçtim ordan turkcell'e geçişi tamamladım bugün 60gb için hocam, tşkler bilgi ve ilginiz için. |
Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (19. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Turkcelle gecis yapanlarin taahut suresi kac gun gozukuyor acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
348 gün hat bugün açıldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tesekkurler hocam
-
Bugün türkcell den türk telekom a geçiş yaptim 4 gün icinde açılacakmış. İnşallah pisman olmam turk telekom nasil ceker mi internet hizi nasil bilmiyorum. Turkcell 1.5 ay önce taahhut yenilemistim kampanyalari görünce gecis yapayim dedim türkcell 10 gb 250 tl idi türk telekom 10 gb 135 tl. 255 tl cayma bedeli çıkıyor ayda 115 tl daha kârlı tt. 115*12:1380 tl 1380-255:1125 tl daha kârlı oluyor bu geçiş
Kampanya ay sonuna kadar geçerli, aceleye gerek yok ayın son günlerinde geçersin taşıma işlemi de birkaç gün sürer derken taahhüdün 5-10 günü falan anca yanar ondan da pek bedel çıkmaz.
Taahhütlerin son 3-4 ayında geçerli kural şudur: Ne zaman çıkarsan çık işin sonunda aynı parayı ödersin. Yani 4 ay kala çıksan sana ceza olarak 4 aylık tarife ücreti yansır, 1 ay kala 1 aylık ücret ceza olarak yansır. Ceza ödemeyim kullanayım dersen de ceza kadar parayı her ay faturalarla taksit taksit ödetiyorlar.
Kısacası caymanızı çok gerektirecek bir durum olmadıkça sonuna kadar taahhüdü kullanın, her türlü aynı parayı alacaklar zaten bari 10. ay caymak yerine o paraya 12 ay kullanın 😀
Vala tt geçtiydim ilk aydı daha, Turkcell geçtim cayma bedeli çıkmayacak diye biliyorum.
ilk aylar cayma çıkmaz, sadece tarifeyi cayana kadar taahhütsüz fiyatla kullanmışsın gibi ödetirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 6 Aralık 2024; 20:17:31 >
peki hocam öncelikle turkcele mi başvuru yapmak lazım?
turkcell geçiş süreci sonrasında mı vodafone a ödeme yapıcam?
muhtemelen böyledir ama insan bilemeyince soruyor işte
-
Hattı üzerinize alırsanız başka operatore geçmeniz için 3 ay beklemeniz lazım, diğer mevzular yalan
30 kasımda hattımı türkcel e taşımıstım 2 aralıkta mh ile görüşerek tahatü iptal ederek büyük festival kampanyasına geçtim cayma bedeli çıkmadı
Arkadaşlar Türk Telekomda e sim yok mu. Turkcell de vardı 3 gün önce çocuğun hattını taşıdım e sim tercih etmiştim. Bu uygulama Türk Telekomda var mı?
Türk telekom abonesiydim Turkcelle geçtim ancak Türk telekomun yeni tarifeleri daha cazip geldi tekrar geçebiliyor muyum hat Turkcell olarak bugün açıldı. Birkaç gün için cayma bedeli çıkar mı Turkcellde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfortunately -- 6 Aralık 2024; 21:21:47 > -
turkcell den bimcelle ordan geri turkcele mi geçtiniz?
birde, turkcell>bim geçşiniz toplamda kaç gün sürdü.
-
hocam şimdi biz 26 kasımda 410 tl ye 40 gb olana geçtik bu tarifeleri fark ettikten sonra müşteri hizmetlerini aradım geçiş yapılmayacağını söylediler sanırım arkadaşın bilgisi pek yoktu yarın tekrar arayacağım ve bu konuda ısrarcı olacağım fakat müşteri hizmetlerine söylemem gereken şeyler nelerdir mesela ikna etmek için
-
2 gun surer en az
vodafobeden turkcell gecince e devletten borc bakabilirsiniz vodafone bayileri nakit odeme kabul ediyor
3 gün önce Turkcellden bimcele geçtim,
az önce de bimcelden turkcele geçiş başvurusu yaptım.
aklıma geldi kriterlere bakayım dedim:
"Paketten lansman tarihi itibari ile son 90 günde Turkcell’den numara taşıma ile ayrılmış müşteriler faydalanamayacaktır. "
yazıyor. bu durumda benim talebim iptal mi olacak? İptal olacaksa onlar iptal etmeden ben arayıp da iptal mi etsem?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X