Şimdi Ara

Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
701
Cevap
26
Favori
43.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki, yarın gece 23 de Online dan bayiden al seçeneği ile onun ertesi sabahı direkt bayiden başvurma arasında süre anlamında fark oluyor mudur?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E devletten onaylayınca kac saatte basvurunuz alindi mesaji geliyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

hocam müşteri hizmetlerine tam olarak ne dediniz acaba

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Tek fark senin paket secimini yapmis olman onun disinda diger islem bayiden oluyor ankara istanbul izmir gibi yerlerde oturuyorsaniz kurye ile gelmesi daha hizli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 7 Aralık 2024; 12:14:44 >
  • frkn3757 F kullanıcısına yanıt
    tasim islemi yapiyorsaniz 2 gunde aktif oluyor hat

• phasan P kullanıcısına yanıt

Hocam tasima basvurusunu e devletten onayladim herhangi bir mesaj gelmedi 1 saati gecti

• phasan P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Turkcelden Bimcele geçmiştim tekrar turkcele dönerim diye, ben geçiş talebini yaptıktan sonra TT de daha uygun paket açıkladı.

Bİmcelden TT ye geçiş yok malum. O nedenle Turkcel veya vodafona geçmem gerekecek ama maliyetsiz faturasız paket bulamadım geçiş için.

nasıl bir yol izleyeyim??

• Sevgili arkadaşlar bir hafta önce 310 tl lik tarifeye taahhüt vererek turkcelle geçiş yapmıştım. Şimdi aynı tarifeyi 235 tl yapmışlar. Cayma bedeli ödemeden bu tarifeye geçmenin yolu yok mudur?

• üst pakete geçmek istiyorum operatör değiştmek istemiyorum dedim, gerisini müşteri temsilcisi halletti

• kocaballi kullanıcısına yanıt

bulunduğunuz yerde hangi baz istasyonu iyi hizmet veriyorsa tavsiyem o operatörden almanız... hesabınızı ona göre bence yapın bende telekoma geçmeyi düşünüyorsum ama 40 gb tan sonra güzel bir tarife olmadığından mecbur turkcelle devam ettim, vodafon baz istasyonu iyi hizmet verseydi ona geçecektim...

• Bende bu sabah bimcell'e Turkcell hattımı taşımak için başvurdum ortalama kaç gün sürüyor turkcellden bimcell'e geçiş ?

• FcbAYERN F kullanıcısına yanıt

Hocam bu 2 gün geçiş süreci iş günü olarak mı ? Ben bugün geçiş için bimcelle başvurdum cumartesi pazar günüde işleme alınırmı ? Salı günü turkcell paketim yenileniyor bu sefer geçiş olmadan turkcell paketim yenilenirse cayma bedeli daha mı fazla öderim diye kuşkuya düştüm şimdi

• Online dan e devlet aktivasyonlu başvuru yapsam bu akşam hat teslim olur mu şehir dışına çıkacağım acil halletmem gerek

• helsloot kullanıcısına yanıt
    İşgünü olayı yok hocam. Haftasonları da sayılıyor. Ben genelde cuma başvuruyorum pazartesi sabah açılmış oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şans...

esim i deneyin.

• git gel yaptım turkcel ayın 15 son dedi bayi bilginiz olsun

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Turkcell hattımı Bimcelle taşımak için 6 Aralık 15.30 da başvurdum. 8 Aralık 23.00 gibi hattım açılacak.

Ondan sonra geri Turkcell başvurusu tekrar başlayacak.

• selamlar..turkcelliyim git gel yapacam ,daha önce hiç yapmadım,en hızlı nasıl olur acaba,birde hangi operatörü seçmek mantıklı olur,gideceğim operatörde tahaatsüz nasıl seçerim..bilgi verirseniz sevinirim.. 

• Arkadaşlar hattın yasal sahibini değiştirince yani devir alınca alınca 3 ay kalma şartı varmı?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.