çok para istiyorlar hat devir işleminde yeni hatla aynıya geliyor.4 yıl önce ben hepsiyle görüşmüştüm o dönem vodafone faturasız a taşıyıp devir etmek daha ekonomikti.y anlız devir olunca bir paketi almanızı dayatıyorlar vs sorunlar var. hattı devir alıp istediğiniz pakete geçemeye bilirsiniz bence bir kaç farklı operatör ve bayi ile görüşün konunun detaylarını tam öğrenin devir hat yeni abonelik gibi işlem görüyor oparatörler de ve belli kısıtlamalara tabi oluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 8 Aralık 2024; 15:0:7 > |
Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (23. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
3 gün oldu geçeli, aynı bahsettiğin tarifeye geçtim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Türkcell faturalı tarife geçmek zorundasınız ve 800-900 tl lik paketler olur dedi böyle sart koşmaları çok saçma ama okey deyip ilk ay cayma ölmüyor ya normalde hemen baska yere taşıyıp geri gelsem sorun olmaz herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ilk hat alanlar 3 ay taşıyamıyor ya seni o kategoriye sokuyor devir işleminde. hat eski sahibinde iken vodafone faturasıza geçirip ordan devir yaparak o zaman 400 isteyen turkcell e karşılık 55 liraya çözmüştük.(3-4 yıl oldu sanırım)
.....
- İlk abonelik sözleşmesi üzerinden minimum 90 gün geçmemiş olması: Taşıma talebi bulunan numaraya ait ilk abonelik sözleşmesi ya da geri verme işlemi üzerinden minimum 90 gün geçmesi gerekmektedir. Müşterilere talebin ret edildiğine dair SMS ile bilgilendirme yapılır, talebini yeniden iletmek isteyen müşteriler, 90. günün sonunda yeniden taşıma işlemleri için başvurabilirler.
www.turkcell.com.tr
Hangi durumlarda numara taşıma talebim geçersiz sayılır?https://www.turkcell.com.tr/yardim/turkcellli-olmak/numara-tasima/hangi-durumlarda-numara-tasima-talebim-gecersiz-sayilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 8 Aralık 2024; 16:58:52 >
-
Biraz araştırdım da hocam o 90 gün olayı 2016 da kalkmış diye duydum direk hat devri yapıp geçenler varmış başka yere bakalım uğraşacağız bu hafta biraz.
Hocam yaparsanız buradan tekrar bilgilendirebilir misiniz aynı işlemi bende yapıcamda bu hafta
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar. Çok güzel bir tarife ve mecbur kullanmak durumunda olduğum Turkcell için geçiş sebebi sayılıyor. Birkaç sorum vardı. Yardımcı olursanız sevinirim.
- Sona erme tarihi ile ilgili haber var mıdır?
- Mevcut hattımın sözleşmesi 26 ocakta bitiyor. Son 1 ay kala yani 27 sinde başka bir sağlayıcıya taşırsam CAYMA BEDELİ yansıyacak mıdır? Yansırsa nasıl bir yol izlemem gerekecek.
-
1. Son tarih ile ilgili net bişey yok
Ayın 15.i diyen var. Ay sonuna kadar diyen var
2. Son dönemin yani 27.12.2024 itibariyle geçersen taşıma yaparsan cayma bedeli odemezsin.
Bide sen şuan Turkcell isen başka operatöre geçip tekrar geri Turkcell e gelmen gerek sen extradan biraz fazla ugrasacaksin gibi
Not ; bende senle aynı durumdayım TT deyim. Son döneme 27.12.2024 de giriyorum şuan gecersem 380₺ cayma bedeli çıkıyor. Bekliyorum ama kampanya nolur bilmiyorum. Her gün soruyorum ona göre bir pozisyon alacağım. Kampanya erken biterse cayma bedelini göze alıp geçeceğim!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gebeskeli -- 9 Aralık 2024; 8:41:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar hattımı Turkcell'den Bimcell'e taşıdım , Tekrar Turkcell'e taşıyıncaya kadar Bimcell bedava 300dk ve 9gb internet veriyor bunun için önce BIMCELL BONUS yazıp 4551 e gönderiyoruz, sonrasında KAYIT BIMCELL BONUS yazıp gönderiyoruz.
Ancak sms attığımda şöyle bir mesaj geliyor ;
Degerli musterimiz, Bimcell Bonus Kampanyasi paketinden son 60 gun icinde yeni aktivasyon ile gelen musterilerimiz faydalanabilmektedir. Avantajli diger tekliflerimiz icin www.turktelekom.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz. B001
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 9 Aralık 2024; 9:10:11 > -
Çalıştığım yer şehir merkezinden uzakta. Bina içine Turkcell yatırım yaptı ve baz istasyonlar kurdu. Mecbur geçmem lazım. Maymuna dönüyoruz camdan konuşuyoruz TT de. Çekiyor çekmiyor sesim geliyor mu o bu şu. Sene oldu 2025 hala Ankara'da çekme problemi yaşıyoruz yazıklar olsun. Sanayi içerisine 2 tane baz istasyon kuramadılar..!
-
Bu hizmetin/ürünün linkini paylaşabilir misiniz?
-
Arkadaşlar eski tarifemde devirden önce fatura kesimi 10/12/2024 dü bugün hattı babamdan devir aldım şimdi yeni star 1 gb da da fatura kesim yenileme 10 Aralık gözüküyor fatura kesiminden sonra cayma bedeli çıkıyordu sanırım şimdi paketi iptal etsem mi bimcell geçiş için başvurdum 2-3 güne açılır dediler sonra geri döncem turkcelle.
malesef alamassiniz kuryede olan karti siz onlinede bayi secenegini secmediniz
Çekmedikten sonra neye yarar? Çarşı merkezde tam da Türk Telekom bayiinin önünde çekim gücü E'ye düştü. Girdim içeri, gösterdim. Şöyle de böyle de dediler. Ne desinler?
Var diye biliyorum.
Bugun itibariyle turkcell taahhutum bitti son doneme gectik cayma yok ayni 26gb tarife 600₺ cikiyor en uygun teklif malesef. Baska operatore gecip hemen geri tasisam bu kampanyadan yararlanabiliyor muyum acaba var midir tavsiyeniz ?
kaldırmışlar şimdi yok
hatta şurada konusu var , tam adı türkcell biz galibahttps://www.donanimhaber.com/turkcell-in-premium-uyelik-sistemi-turkcell-biz-nedir--185039
Ben 3 gsm operatörünü de daha öncesinde bulunduğum bölgemde kullandım.
bulunduğum bölgemde tt çekim gücü ve interneti iyi.
Çekmeyecek veya interneti kötü olan bir gsm operatörü için 1 senelik taahüt vermeyin boş yere
Aynı gün bimcell geçiş başvurusu yaptım yarın geçiyor mesaj geldi yokmuş bekleme.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X