Doğru söylüyor , ![]() |
Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (25. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Link paylasabilirmisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.turkcell.com.tr
Yeni Turkcell'lilerhttps://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/faturali-olmak-istiyorum?place=campaigns_category -
-
Menüden Yeni Turkcell'li - Tüm paketler sayfasında 4 gün kaldığını söylüyor ancak ben müşteri hizmetlerine sordum o da cevap veremedi.
-
bilgisayardan bakıyorum ben
-
kesin bilgi diyorsam kesindir.
-
Hocam bana ön başvuru ile Türkcell simkart geldi. Turkcell aktivasyon işlemlerine girdim. Kimlik fotoğrafını puk kodunu vs. girdim. E devletten aktivasyona yönlendirdi. E devlete girince daha güvenli onaylama yöntemleri deneyin diyor. Elimdeki Bimcelin kapanması mı gerekiyor acaba?
Banka ile giriş yapıcaksınız. Şifre ile girişte kabul etmiyor.
-
Kullandığınız herhangi bir bankanın internet bankacılığı ile giriş yapmanız gerekiyor.
-
Türk Telekom, 35 GB Prime'a 580 lira isteyince 6.5 yıl sonra Turkcell'e geri döndüm. Artık hiçbir operatörün kıdemli müşterisi olmayacağım, hangisi ucuzsa orası. Yoksa yoluyorlar.
-
Cayma bedeli ödeyeceğiz anlaşılan.
Şuan 11.aydayim . 380₺ cayma bedeli çıkıyor.
Son döneme 27.12.2024 de giriyorum. Ozamana kadar sürmeyecek bu kampanya sanırım.
Arkadaşlar tekrar Türkcell dönüşte online mağazadan teslim kart almak mı daha hızlı olur gidip bayiden geçiş yapmak mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eşimin üzerine kayıtlı banka üzerinden olabilir mi acaba? Ayrıca Turkcell başvurusunda talebeniz alınmıştır ve ilerlemektedir. Kısa bir süre sonra Turkcell aktivasyon sayfasında E devlet üzerinden hat aktivasyonu başvurusu yapın yazısı geliyor.
Hat kimin üzerine ise o kişinin internet bankacılığı ile giriş yapmak zorundasınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam
Websiteye baksanız yeterli olurdu aslında…
Yine de hiçbir şeye kesin denemez tabi duruma göre uzatabiliyorlar o tarihleri ama daha erken bitmez en azından o söylenebilir.
Aslında Türk Telekom 25+5GB Prime tarifeyi önerirdim o daha güzel bence avantajları vs ama Turkcell de iyidir hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim, Turkcell daha iyi çekim kalitesi var diyerek geçtim bakalım. eSim yaptığım için sanırım 3 GB da hediye etmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam merhabalar benim bimcell hattım yarın açılacak da hemen Türkcell döncem online den e sim seçince hemen açılıyor mu geçiş oluyor mu?
İşlemler kolay mıydı bir sorum yaşadınız mı online e sim başvurusunda birde e-simi hangi yolla ilerliyorlar e postaya mı geliyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 10 Aralık 2024; 18:47:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X