Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (26. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Selamlar. Numaramı Turkcell'e taşıdım. E-Devlet üzerinden iki sözleşmeyi onayladım. Şimdi hattın aktif olduğuna dair mesaj gelmesini mi bekleyeceğim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turkcelli olmaniza son bir adim kaldi. Hattinizi hemen aktifleyin yilin son firsatini kacirmayin. E devlet onayi icin http://turkcell.li/oHedk tiklayiniz. B002
Bana da bu şekilde mesaj geldi. Normalde bu mesajın simkartı teslim aldıktan sonra gelmesi gerekmiyor muydu ? İki gün oldu simkartı hala teslim alamadım.
-
iPhone 15 kullanıyorum, herhangi bir sim gelmiyor. İşlemleri Turkcell.com.tr’den yaptım. İşlem sonunda telefondan QR kod okuttum, e sim ayarlarını otomatik yükledi. 2 gün sonra hattım kapandı, Turkcell geçişi tamamlandı. Yani fiziksel sim kart yok şu an telefonda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Açıkçası mobil veri çok kullanmıyorum. Vodafone 30 GB paketimi 1 yıl içinde sadece 1 kez 10GB kullanmışım kalanlar çöp olmuş. YouTube falan sınırsız diye tercih ediyordum ancak 790 TL büyük para. 3’te 1’ine geldi resmen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gule gule kullanin ben ankarada kullaniyorum hem tt hem turkcell var bulundugum bolgeler de tt biraz daha iyi cekimi
aslinda hangisi uygun cekimi iyi ise onu kullanmak gerekli bolgenizde
İnternet hizli bitmiyor turkcell de vodafone icin birsey diyemem bolgeden bolgeye degisiyor
onemli olan sisteme numaran ile yeni paket tanimlanmasi hattin 10 gun sonra acilsada sorun olmaz
Oyle kullanmak gerekli sonucta hic bir gsm acil durumda ihtiyacimiza yaramiyor
magzadan akmak hizli oluyor 2 gunde hat aktif oluyor
Başka operatörden bu tarifelere geçebiliyor muyuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gecis olur
Merhaba arkadaşlar şuan Turkcell kullanıyorum. Git gel yapmak için geç mi kaldım. Ya da nasıl yapabilirim en hızlı olarak. Son gün 14'ü ise belki yetişirim diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dvl35 -- 11 Aralık 2024; 12:1:49 >
Teşekkür ediyorum sağ olun. Ben de Antalya'dayım, Vodafone bir ara sahil şeridinin en iyisiyiz diyordu ancak çekmediği çok oluyordu.
Mesela dün Antalya'nın çok uzak sayılmayan ilçesinde Turkcell çekmedi, telefonla konuşamadım. Belli olmuyor gerçekten.
-
bu akşam 19:15te vodafone geçiyorum. geçişten hemen sonra online olarak turkcelle geçiş istesem sıkıntı olmaz dimi?
-
Bimcelle git gel hocam amanzor gibi 3 günde
Benim de bu sekilde bu durumu yaşayan var mi ne yapmak lazim
Git gel için geç kaldıkmı bugün yapsam yetişirmiyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X