Şimdi Ara

Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
26
Favori
43.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnternet hızı da iyi ben tt ye geçiş yaptım ama turkcell pahali ama kaliteliydi Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar. Numaramı Turkcell'e taşıdım. E-Devlet üzerinden iki sözleşmeyi onayladım. Şimdi hattın aktif olduğuna dair mesaj gelmesini mi bekleyeceğim?

• Turkcelli olmaniza son bir adim kaldi.  Hattinizi hemen aktifleyin yilin son firsatini kacirmayin. E devlet onayi icin http://turkcell.li/oHedk tiklayiniz. B002

Bana da bu şekilde mesaj geldi. Normalde bu mesajın simkartı teslim aldıktan sonra gelmesi gerekmiyor muydu ? İki gün oldu simkartı hala teslim alamadım.

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    iPhone 15 kullanıyorum, herhangi bir sim gelmiyor. İşlemleri Turkcell.com.tr’den yaptım. İşlem sonunda telefondan QR kod okuttum, e sim ayarlarını otomatik yükledi. 2 gün sonra hattım kapandı, Turkcell geçişi tamamlandı. Yani fiziksel sim kart yok şu an telefonda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • firtina8145 F kullanıcısına yanıt
    Açıkçası mobil veri çok kullanmıyorum. Vodafone 30 GB paketimi 1 yıl içinde sadece 1 kez 10GB kullanmışım kalanlar çöp olmuş. YouTube falan sınırsız diye tercih ediyordum ancak 790 TL büyük para. 3’te 1’ine geldi resmen.

• Tobin Frost kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullanin ben ankarada kullaniyorum hem tt hem turkcell var bulundugum bolgeler de tt biraz daha iyi cekimi

• gokhan78 G kullanıcısına yanıt
    aslinda hangisi uygun cekimi iyi ise onu kullanmak gerekli bolgenizde

• vindobona V kullanıcısına yanıt
    İnternet hizli bitmiyor turkcell de vodafone icin birsey diyemem bolgeden bolgeye degisiyor

onemli olan sisteme numaran ile yeni paket tanimlanmasi hattin 10 gun sonra acilsada sorun olmaz

• ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Oyle kullanmak gerekli sonucta hic bir gsm acil durumda ihtiyacimiza yaramiyor

magzadan akmak hizli oluyor 2 gunde hat aktif oluyor

• Başka operatörden bu tarifelere geçebiliyor muyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuperBlack S kullanıcısına yanıt
    gecis olur

• Merhaba arkadaşlar şuan Turkcell kullanıyorum. Git gel yapmak için geç mi kaldım. Ya da nasıl yapabilirim en hızlı olarak. Son gün 14'ü ise belki yetişirim diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dvl35 -- 11 Aralık 2024; 12:1:49 >
  • phasan P kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum sağ olun. Ben de Antalya'dayım, Vodafone bir ara sahil şeridinin en iyisiyiz diyordu ancak çekmediği çok oluyordu.

Mesela dün Antalya'nın çok uzak sayılmayan ilçesinde Turkcell çekmedi, telefonla konuşamadım. Belli olmuyor gerçekten.

• bu akşam 19:15te vodafone geçiyorum. geçişten hemen sonra online olarak turkcelle geçiş istesem sıkıntı olmaz dimi?

• dvl35 kullanıcısına yanıt

Bimcelle git gel hocam amanzor gibi 3 günde

• _EngiN_ kullanıcısına yanıt

Benim de bu sekilde bu durumu yaşayan var mi ne yapmak lazim

• Git gel için geç kaldıkmı bugün yapsam yetişirmiyim

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.