|
Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (28. sayfa)
-
-
Bu gün bime gittim geçmek için ama tablet ve sistemleri çökmüş geçiş yapamadılar türkcell kampanyası ne zaman bitecek -
Yok ilk ay cayma çıkmıyor bana çıkmadı yani fatura kesilmeden taahhüt iptal mesajı attım. -
Anladım, çok teşekkürler hocam. -
Benim de istanbul ama gelmedi 5gundur
-
Bayiden basvuru yapin daha hizli olur -
Hiç sıkıntı olmaz. -
geçiş oldu hemen online başvurdum. bayiye gidecek zamanım yok gün içinde simkartı 2 saatte getiriyorlar zaten. 2 hattım için de yaptım işlermi.
-
1 aralıkta altın festival kampanyasına katılmıştım. 3 aralıkta yeni kampanya başlayınca müşteri hizmetlerini darladım biraz, 10 aralık fatura kesimini bekleyin dediler, sonra 2 gün sisteme düşmesini bekleyin dediler.
az önce uygulama üzerinden tarife değiştir dedim ve kampanya önüme düştü, hemen geçiş yaptım.
geçiş yapmaya çalışan varsa benim gibi uygulama üzerinden denesinler diye yazmak istedim.
iyi günler dilerim
edit: cayma bedeli ile ilgili herhangi bir uyarı falan olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umgaca -- 12 Aralık 2024; 9:47:15 > -
Kampanya bitiş tarihi hakkında net bilgisi olan varlı arkadaşlar -
-
telekom tahhütün son 45 gününü yakıp geçiş yaptım.ceza 130 tl imiş extra işlem yapmadım telekom son faturaya eklerler diye düşünüyorum doğrumuyum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 12 Aralık 2024; 12:38:24 > -
Taahhüdüm bugün bitti Turkcell de. Başka operatöre git gel yapıcam. Şubeyes sağa sola gitmeden hangisine geçebilirim hızlıca? -
bimcell e gecip ertesi gün buna başvurabilir miyim ?
zaman kısıtlaması var mı ? 1 ay vs kalman gerekir derler mi ?
-
ben de bunu bugün turkcell x (twitter) destek hesabına sordum onlar da şu an için 19 aralık diye cevap verdi. 'şu an için' ifadesi ucu açık gibi sanki. sanırım diğer operatörlerin kampanyalarına daha çok talep yoğunluğu olduğu için sürekli tarihlerle oynayıp uzatıyor olabilirler.
-
Hocam ben bimcell geçtim 2 güne geçti geri Türkcell e dönüş için başvurdum dün 1-2 güne geçer sanırım. -
ben de bu cevabı arıyordum ,teşekkür ederim.
-
Bizim buralarda bim yok hocam o yüzden dedim. Illa bime gitmek şart galiba -
Hocam bim daha uygun para istemiyorlar birde aylık hediye 9gb ve 500 dk veriyor geçene kadar kullanılıyor bu yüzden bimcell uygun diye geçtim yoksa geri illa türkcell'e döneceksiniz vodafone yada türk telekom dan da geçip geri gelebilirsiniz. -
Rica ederim hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X