Şimdi Ara

Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: healthypatient , FthK. Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
37
Favori
33.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
99. Sırada  bugün en iyi #24
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen haftalık 4 gb ıntasgram verdi

• Turkcell'e geçtikten sonra sık sık sesli mesaj alıyorum. Arayanlar 2 - 3 kez çaldıktan sonra sesli mesaja düşüyor diyor, bunun bir ayarı falan var mı?

• AfterLife61 kullanıcısına yanıt

E devlet ten pin nedir?

Daha önce geçişlerde duymadım.

• Turkcelle geçmiştim beğenmeyince değiştirdim 1 hafta kalmadı telekoma geçiş oldu bugün 250 tl fatura çıkarmışlar. İstanbulun göbeğinde telefon açık olduğu halde karşı taraf aradığında ulaşılamıyor diyor ve bana mesaj geliyor aradı ulaşamadı sesli mesaj bıraktı diye. Vodafone kullandım, Telekom kullandım bu kadar dandik operatör görmedim. Şikayet oluşturdum yok hd ses bişeyler yaptılar düzelmedi hattı taşıyınca da 1 haftaya 250 lira fatura yollamışlar halbuki temsilciye sordum cayma bedeli ne kadar diye şuan cayma bedeli çıkmıyor demişti.

• Panthér kullanıcısına yanıt

Hocam bayiden yapılan başvurularda yeni tc kartını bi pos cihazı gibi bir cihaza takıyorlar e devlete girip arama yerine pin yazıyorsunuz tc kimlik kartı pin puk nüfus idaresi diye bir sekme çıkıyor oradan ilerliyorsunuz bir kod veriyor size o kodu bayi cihaza giriyor başvuru tamamlanıyor. Bugün yeniden geçiş başvurusu yaptım başka bir bayiden oda aynı işlemi yaptı. Sanırım aktivasyon işine yarıyor. Online başvurularda aktivasyonu e devlet üzerinden sizin yapmanız gerekiyor.

• Arkadaşlar merhaba, 60 veya 40lık tarifeye geçmek istiyorum. Teknosacell'deyim 48 günüm var. Ama cayma bedeli saçma yüksek çıkıyor. Yorumlar mısınız? 2 adet taahhüt yapmışlar, haksızsa THH'ye vereceğim. (Edit: ikinci görsel geçen sene gösterilen teklif)
    Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae468468 -- 13 Aralık 2024; 22:18:56 >

• AfterLife61 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

Artık taşıma işlemleri tamamen bu şekilde mi gerçekleşiyor?

Yoksa Migros hediye çeki tanımlanması için mi bu yol izleniyor?

Başka numara taşıma yapan arkadaşlar aynı yol mu izlendi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 13 Aralık 2024; 22:45:56 >

Bayilerden yapılan geçişlerde 300 tl migros hediye çeki yok diye biliyorum. Sadece online ye özel bi kampanya o diye biliyorum.

• çarşamba telekom dan turkcell e geçiş başvurmuştum sms falan gelmeden bugün (cumartesi)sabah baktım hat yok yeni simi takıp çalıştırdım.

• Az önce başvuruda bulundum. 300TL migros hediye çeki de hediye olarak veriyor e-devlet onayında

İlk defa ben de Turkcell'de karşılaştım. Yeni sistem galiba.

• ronnettee kullanıcısına yanıt

Bayiden mi?

Online başvuru mu?

Online'den başvurdum. Kurye zaten 2 saat içerisinde hattımı teslim edecekmiş. Ardından ise Turkcell'in videosunu takip ederek e devlet üzerinden kimlik onayı yaparak aktivasyon yapılabiliyormuş. Göreceğiz

Bayiden olsa geçerdim. Sorayım yinede netleştirmek için bayiye.

TTelekom yıllık paketim var 2 ay sonra bitecek, faturalıya geçişte 10Gb/1000dk/135TL ona geçeceğim uğraşmamak için, o da uygun fiyat. Zaten operatörden dolayı sorun yaşamadım 10 aydır(daha önce Turkcell yıllık paket vardı).

Uğraştırmasalar 2 hat taşıyacaktım.

Cayma bedeli yansitirlar hocam
  • Arkadaşlar geçişi bayiden yaptım 2 ay YouTube premium oluyor mu göremedim Turkcell uygulamasında

Faturasız yıllık peşin ödemeli paket. 12 Ay/100Gb/1800TL.

Bu aşamada nereye gidersem/geçersem benim 2 aylık kullanmama zararım olacak. Oda yeni yıl sonrası bu fyatlara bulunamayacağı için kabul edilebilir geldi bana.

Yeni yıllık paketlerin şuan en uygun 2100TL(2 ay sonra tahmini(2500TL gibi) olduğu düşünüldüğünde; 10GB/135TL x 12 = 1620TL hesaplarsak 1 yıl boyunca geçen yıla göre daha uygun bir ödeme olacak.

Hatta 6GB/115TL = 1380TL var, GB yeter diyenler için.

Yıllık(12ay) Turkcell paketleri geçmiş yıllarda çok iyiydi. Artık her operatörde pek bi avantajı kalmadı.

*Eskiden bende Turkcel falan diye tuttururdum. Şimdi devir "en uygun neresiyse oraya" oldu. O yüzden sıkıntı yaratmıyor ise operatör takıntısına girmemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 14 Aralık 2024; 18:38:28 >
  • Evet dostlar az önce 2 hat ile bimcell e geçtim saat 14 Aralık 2024 Cumartesi saat 18:42 ve bakalım sonuç nasıl gidecek hayırlısı olsun hepimize
  • yildirimweb Y kullanıcısına yanıt
    Fatura detayında ne yazıyor kullanılan gün kadar çıkması gerekir sadece diğer tutarlar nedir?
  • yildirimweb Y kullanıcısına yanıt
    son fatura 1 ay sonra çıkar bugünkü çıkan muhtemelen geçmiş dönem faturasıdır
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.