Şimdi Ara

Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ferplath , MusaYıldırım ZMS6Q Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
616
Cevap
38
Favori
33.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mahalledeki Turkcell Bayii paylaşmış tarih

Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda
  • Gebeskeli G kullanıcısına yanıt
    Az önce gittim 15 Aralık son dediler bunu görünce şaşırdım 😅
  • Ben geçen hafta başvurdum hâlâ sim kartın gelmesini bekliyorum.
  • Kasım sonu geçmiştim Turkcell 20 gb 310 liraya. İlk faturam dün kesildi, bugün uygulamada büyük festival gözüktü ve geçişimi yaptım. 235 TL ye düşmüş oldu.
  • Avengers.90 kullanıcısına yanıt
    Mağazadan yapabilir miyiz sim kartı hemen almak için dostlar
  • lider06 kullanıcısına yanıt

Ben dün mağazadan başvuru yaptım oluyor

• taşıma başvuru yaptıktan yarım saat sonra sim kart geldi sanki kurye kapıda bekliyormuş e devlete yoluyla onayıda verdim şimdi hattın açılmasınımı bekleyeceğim tahmini kac gün sürüyor @phasan

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, ben de hattı kendi üzerime devraldım ve henüz 90 gün dolmadı, TürkTelekom'dan Turkcell'e geçmek istiyorum. Siz geçis yapabildiniz mi acaba, 90 günlük bekleme süresi var mı?

• Zaitan kullanıcısına yanıt
    Geçiş işlemini başlattım bugün bir sorun yok turkcellde devir aldım sonra bimcell geçtim simdi bugün tekrar Türkcell geçiş işlemini yaptım 2-3 güne açılır herhalde
  • herhangi1i kullanıcısına yanıt

Hangi ilde

Devire ne kadar verdiniz hocam devirden önce faturalı mıydınız sonrasına faturalı olarak mı kaldınız?
  • HBA61 kullanıcısına yanıt

hocam bende sizin gibi geçtim dün faturam kesildi ama bugün gözükmüyor ya ne yapmam lazım

• İstanbul @ceydapo34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangi1i -- 11 Aralık 2024; 18:24:17 >

Teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaitan -- 11 Aralık 2024; 18:24:6 >
  • lider06 kullanıcısına yanıt

Yetişir sadece taşıma yaptığınız hat açılınca hemen eski operatörünüze başvurun mümkünse bayiden halledin işlerinizi en hızlı şekilde

• livazzxd kullanıcısına yanıt
    Devir 800 hocam devirden önce faturalı idi taahhüt bitmesine 30 gün vardı hocam devir yaptım sonra bimcell geçip bugün tekrar Türkcell 10 gb 185 TL olan pakete geçiş başvurusu yaptım devir işlemlerini pazartesi yaptım aynı gün bimcell geçiş istedim bugün bimcell açıldı bende açılır açılmaz tekrar Türkcell geçiş yaptım bakalım hocam bekliyorum tekrar Türkcell açılmasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 11 Aralık 2024; 18:27:47 >
  • herhangi1i kullanıcısına yanıt
    İstanbulda hızlı geliyormuş ben 1 haftadır sim kartın gelmesini bekliyorum
    Hangi operatördü hocam devirden sonra faturasız olarak mı devam ettin yoksa faturalı olarak mı?
  • livazzxd kullanıcısına yanıt
    Devirden sonra faturalı isen faturalı hatta devir yapıyorlar 300 TL olana geçtim en düşük sonra bimcell geçtim simdi tekrar Türkcell dönüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.