Şimdi Ara

Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
26
Favori
43.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar e devlet onayı le numara tasıma işlemını gerçekleştriyordum .

hattım evime geldı . daha sonra e devlet aşamasına gectım . iki sözlesme oluyormus . ikisinide onaylamak gerekıyormuş .

ben bırını onayladım bırını iptal ettim yanlıslıkla .

şimdi ne yapabilirim ?

müşteri hizmetleri beni bir yere baglıyor yarım saat muzık calıyor başkada bir şey yok bende dayanamayıp kapatıyorum .

osözleşmeyi tekrar aktif etmenin bir yolu var mıdır

• 60 gb tarifesine geçicem, hattım 6 yıldır Türk telekom,

Vodafone mu turkcell mi karar veremiyorum..

Turkcell de internet aşırı hızlı bitiyor deniyor
    Vodafone çekim gücü iyi değil deniyor..

Kararsız kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt

Tamamdır çok teşekkür ederim.

Ben de Biz+ yerine yalnızca mesajınızdaki gibi plus diye arıyordum, Tv+ falan çıkıyordu.

Ben de diğer kişilere yardımcı olması açısından, direkt Turkcell'in sayfa adresini bırakayım.

https://www.turkcell.com.tr/servisler/turkcell-biz-plus

Görünürde çok avantajlı durmuyor ama elbet canlandırmak ve müşteri çekmek için dişe dokunur imkanlar sunacaklardır.

• Bugün itibariyle ben de geçeceğim , Telekom’da taahhüt 29 güne düştü cayma bedeli çıkmıyor artık , mağazalardan geçiliyor mu yoksa sadece online özel mi bu kampanya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bugün 10 aralık son fatura tarihim, faturam hala sisteme düşmedi. kalan gün "son 30 gün" yazıyor. az önce aradım cayma bedeliniz var 170 lira diyor. illa yarını mı beklemeliyim bimcelle geçmek için?

bime de gittim aynı gün içinde geçebilir haberin olsun diyor, e o zaman da cayma bedeli öderim.

napmalıyım sizce

• Merhaba. Arkadaşlar ben bu ay içerisinde numaramı turkcell e taşımıştım. 10 gb 185 tl lik pakete. 2-3 gün sonra vodafone yeni kamapnyasını duyurunca direkt vodafone'a geçtim ben de. hatta dijital asistan dan cayma bedeli çıkıyor mu diye kontrol ettim. Cayma bedeli falan da çıkmıyordu. Güncel fatura tutarım da 85 tl idi. Ama şimdi baktım bana 245 tl lik fatura kesmişler. Büyük ihtimal cayma bedeli uyguladılar. Ama dijital asistan cayme bedeli çıakrmıyordu. Buna itiraz edilebilir mi?

• sulelele kullanıcısına yanıt

kalan gün 29 ve altında olmalı. o zaman taahhüt çıkmaz.

• Dr_Otis D kullanıcısına yanıt

her hangi bir bayiiden geçebilirsiniz.

• osgour kullanıcısına yanıt

peki bugün geçsem hat hemen açılıyor mu bimcell'de?

ısrarla sordum aynı gün içinde de açılabiliyor dedi gittiğim bim. yarın başvururum iki üç güne açılırsa kampanyaya yetişemem. bugün başvurup hat hemen geçerse de cayma bedeli öderim.

• scofield3459 S kullanıcısına yanıt
    bazen bKalan vergileri toplu alıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt

hocam normalde hangi operatördeysem o zaten ne vergisi varsa faturadan düşmüyor mu ki?

turkcell de 4 gün kaldım. 245 tl sapladılar.

olmadı fatura detayı isteyeyim.

EDİT:

geçmiş netgsm faturalarıma baktım da, katma değer vergisi ve özel iletişim vergileri ödeenmiş fakat fatura da telsiz kullanım ücretiyle alakalı ibare göremedim. netgsm de iken ödenmedi herhalde. turkcell'e geçtiğimde de otomatik aldı belki de. fatura pdf i elime geçsin tekrar editleyeceğim.

EDİT(2): turkcell i aradım cayma bedeli eklemişler. dijital asistan ısrarla cayma bedeli 0,00 tl olarak gösteriyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scofield3459 -- 10 Aralık 2024; 13:26:12 >
  • vindobona V kullanıcısına yanıt

Dün 60gb lık pakete geçtim..Bu sabah onay mesajı geldi..Perşembe sabahı kartınızı takabilirsiniz diye..Ben de uzun zamandır telekomdaydım ama 40gb lık prime paketine 316 tl öderken bana 565 tl teklif ettiler..Vodafone da evet ciddi çekim sıkıntısı var..Turkcell in 60b ı 390 tl ye kaçırılmaz fiyat bence...

• sulelele kullanıcısına yanıt

hemen geçiş olmaz

• skindiver S kullanıcısına yanıt

Eyvallah cevap için..

Turkcell de internet çabuk bitme durumu kafamı kurcalıyor..

Karar veremiyorum 😁

• kampanya ayın 15'inde bitiyormuş. kesin bilgi.

Neresi verdi hocam bu bilgiyi.

• Arkadaşlar kampanya 15'i son diyorlar benim bimcell geçişim yarın olacak yarın direk bimcell geçer geçmez Türkcell geçeceğim yani ben işlemi yarın yaparsam hattın açılması ayın 15 i ni geçse sorun olur mu yoksa işlem yaptığın gün mü önemli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 10 Aralık 2024; 12:57:46 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz başvuruyu yaptığın gün önemli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Turkcell de çalışan yakınım net bilgi veremezken sizin net kesin bilgi vermeniz ilginç. Sizin kaynağınız direk genel müdürlükten sanırım.

• Vodafone 30 GB pakete 790 istedi, evet 790. Ben de yoğun kullanım olmadığı için 235'lik Turkcell'e geçtim.

İnternetten eDevlet - eSim işlem yaptım, 2 gün içinde tamamlandı.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.