Bende bugün tamamladım başvuruyu aslında vodafon yapacaktım ama ben bildiğimden şaşmamayı tercih ettim☺️ esim olarak seçtim sözleşmeyide onayladım 5 dakika sonra başvurunuz alındı mesajı geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (22. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kesin mi acaba yıl sonuna kadar diyen var 15.i son diyen var.
Bilmiyoruz diyen var.
Valla benim taahhüt 26.12.2024 de son ayına girior mecbur beklicem. Çok cayma bedeli çıkıyor y
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıl sonuna kadar geçerli gözüküyor şimdilik ama operatörler istedikleri müşteriye ulaşırsa erken kapatabilir sanırım.
Tahaatsuz en uygun hangi operatöre git gel yapabilirim acaba..
2 gunde tasima olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 7 Aralık 2024; 23:6:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bayiden hatti alin isiniz acil ise
Şu konu hakkında bilgi sahibi olan varmı.?
Cayma bedeli taşımayı yaptığın an başvuru yaptığin andan itibaren mi başlar. Yoksa yeni hattın açıldığı gün den itibaren mi
Bunu bilen varmı ?
Ona göre son fatura dönemine girerken 2/3 gün önceden yapıp zaman kazanmakda önemli. Kampanya bitiş tarihinde belirsizlik var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gebeskeli -- 7 Aralık 2024; 23:20:44 >
Tabi ki hattın açıldığı güne kadar cayma bedeli işletilir geçiş yaptığınız hat açılıncaya kadar kullanmaya devam ediyorsunuz çünkü. Ben de ayni durumdayim enson 255 tl idi tt ye geçtim ama hala geçiş tamamlanmadi cayma bedeli hergun artıyor
Ben şuan (TT) 11.ay dönemindeyim. Şuan cayma bedeli çıkıyor 340₺
Son dönem e 27.12.2024 00.00 itibariyle giricem. Tek duam kampanya ozamana kadar devam eder inş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gebeskeli -- 7 Aralık 2024; 23:23:53 >
Sizinki benimkinden farklıymış Ben Turkcell'de taahhüt yenilemiştim bir buçuk ay önce her gün artıyor O yüzden cayma bedeli ama Sizinki her gün daha azalır Çünkü siz taahhütün sonundasınız ben ise başındaydım operatörler operatörler ay sonuna kadar devam edeceğini söylüyor ama kota'da olduğu gibi kapatadabilirler garantisi yok
3 gündür her gün sorgularıyorum.
Cayma bedeli düşmüyor sabit.
Şuan 11.fatura dönemindeyim. Bekliyoruz başka çare yok yalandan cayma bedeli ödemek istemiyorum
Arkadaşlar ben 3 hafta önce 390 tl ye 40 gb paketine geçmiştim şimdi turkcelli aradım eğer 218 tl cayma öderseniz aynı fiyata 60 gb e geçirelim dediler kabul ettim.
-
Hocam online başvuru yaptığımız kuryeden beklediğimiz kart var bizimde bayiye gitsek online geçtiğimizi belirtip direk ücretsiz alabiliyor muyuz hattı geçtiğimiz tarifeye göre tanımlayıp üzerimize direk veriyorlar mı ekstra ücret vs çıkartmazlar değil mi?
Mrb arkadaşlar geçen perşembe pttcell den turkcelle başvuruda bulundum ve bugün 4 gibi geçiş oldu fakat tt mobil ve pttcell güzel kampanya yapmış onlara geçiş yapsam 2 günlük turkcell bedel çıkarırmı sizce ?
Arkadaşlar şuan hali hazırda hat babamın üstüne Kendi üzerime alıp yeni kampanyalı tarifelerden yararlanmak istiyorum sizce Türkcell deyken hattımı üzerime alıp öyle mi git gel yapayım yoksa hattı başka yere taşıyıp oradan hattı üzerime alıp sonra mı Türkcell geleyim hangisi daha az masraflı ve sorunsuz olur sizce taahhüt bitmesine 32 gün kaldi cayma bedeli 123 TL çıkıyor o çok önemli değil.
Türk Telekom’a da geçebilirsin. 30GB Prime tarifesine 230TL den geçersin gayet mantıklı bence.
Hatti neden kendi üzerinize almak istiyorsunuz nerden baksan 1000 tl civarı devir ücreti alırlar
Hocam Kendi üzerimde olsun istiyorum yıllardır böyle kullanıyorumda artık alayım diyorum her işlemde babamında gelmesi gerekiyor bayiye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X